Gdzie sklep motoryzacyjny
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Nigdzie nie widziałem takiego tematu więc pytam, czy ktoś się orientuje, gdzie są jakieś sklepy motoryzacyjne. Chodzi mi o kosmetyki, felgi, car audio, części silnika, oleje tip. Jeżeli ktoś wie, prosiłbym o adres mam GPS to dojadę. Z góry dzięki
-

-
bboy
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Redditch Park Farm zapytaj o sklep "szurpats" nie pamietam angielskiej nazwy sklep dobrze wyposarzony.
-

-
Mark77777
- Początkujący
-
-
Sklep "Halfords" ma niezły wybór artykułów do samochodu.
Jest ich kilka w Birmingham. Wpisz post code, to Ci znajdzie najbliższy.
Oto strona:
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stor ... _langId_-1
-

-
agi
- Rozeznany
-
-
midland performance centre walsall
sprzedajemy i instalujemy "czesci tuningowe"
chip- tuning,hamownia,zawiecha,wydech,filtry,nitro power,klatki,felgi,vdo itd.........................
odezwij sie na gg to podam dokladny adres
-

-
diwad
- Raczkujący
-
-
Moze ktos zna namiar na sklep interenetowy ;) z czesciami do samochodow,bo ja jakos sie nie moge doszukac a nawet na ebay nie ma tego co potrzebuje.
-

-
darco
- Początkujący
-
-
Car Spares Ltd. 14 Lawford Close, Nechells, B7 4HJ. Podalem adres najwiekszego oddzialu tej firmy gdzie zazwyczaj dostaniesz wiekszosc czesci zamiennych, do tych najbardziej popularnych samochodow. No i ceny konkurencyjne :-P
-

-
Sarkis
- Początkujący
-
-
-
wejdz na stronke POTN w wyszukiwarce a mysle ze tam znajdziesz fajne ,tanie ,ladne felgi i wiele innych rzeczy do tuningu jesli cie to kreci oczywiscie:mrgreen: :-D
-

-
GRZEGORZWLO
- Przyczajony
-
-
Mark77777 wrote:Redditch Park Farm zapytaj o sklep "szurpats" nie pamietam angielskiej nazwy sklep dobrze wyposarzony.
dokladnie 200metrow od mojej firmy zywicielki! dobry wybor czesci w przyzwoitych cenach - jak sie nie myle to jest to na howard road oczywiscie jak wyzej pisano redditch (park farm)
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
Return to MOTORYZACJA