michas2525 wrote:Dzien dobry wieczor usmiech :)
Tak sledzac ten watek, postanowilem sie niesmialo wpisac, aby tym samym zorganizowac jeszcze jedna grupe, tuz obok pasjonatow fotografii, pasjonatow fototgrafii bez sprzetu i tych ze sprzetem z malymi umiejetnosciami i takich ktorzy w ogole nie sa pasjonatami fotografii, a tylko chca cos zobaczyc ciekawego... Niesmialo wpisujacy sie z checiami do podrozowania :)
Swoja droga, tez lubie czasem cos popstrykac, ale i tu zaskoczenie, najlepsze obrazy i tak niestety znajduja sie w pamieci mojego malego móżdżku :D
Miejmy nadzieje, ze Wacpannie uda sie cos fajnego zorganizowac, bardzo chetnie zalape sie na jakis wypad, chocby nie daleko, rowniez pomyslami moge sie podzielic o ile ktos bedzie chetny mnie wysluchac :)
PS Gdynia, bardzo piekne miasto z Polska Duma Okretowa.... pozazdrosic :)
Pozdrawiam
Michal
Witaj :) Ja na razie skupiam się na znalezieniu pracy i poukładaniu sobie angielskiej rzeczywistości. Jak już się pozbieram i odłożę trochę grosza to zacznę planować wypady :) Myślę że będzie to w okolicach lata tego roku.
Jeśli jednak znajdą się inni chętni na eskapady wcześniej to jak najbardziej polecam ten wątek do umawiania takich spotkań :)
Co do Gdyni zaś to piękne miasto położone w dolinie rzek Redy i Chylonki. Swój zróżnicowany krajobraz zawdzięcza ona lodowcom. Z jednej strony jest otoczona wzgórzami morenowymi porośniętymi lasem należącym do trójmiejskiego parku krajobrazowego, z drugiej zaś otaczają ją morze i strome klify. Punkty widokowe na SeaTowers w Centrum, na Dąbrowej oraz przy Kolibkach ukazują jej piękno w pełnej krasie. Uważam że jest to wyjątkowe miasto.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów przyrody :)
Dodano: -- 22 sty 2013, 11:08 --Magnus wrote:Jeśli jest tak wielu zainteresowanych fotografią to zapraszam do aktywności w dziale "Fotografia". Wiedzę o fotografowaniu można nabywać nawet nie posiadając aparatu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania w tym temacie to zapraszam.
O widzę że Kolega zorientowany w temacie fotografii, super :) Chętnie dowiem się jakiś nowych rzeczy ;)