Szybki kredyt
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
Witam, wiecie gdzie mozna sie ubiegac o jakis szybki kredyt?
Chodzi mi o kredyt do 2tys max, znajomy tu przyjechal nie dawno i oczywiste jest ze mu bank nie da. Wiecie moze gdzie moglby dostac jakis kredyt ? Wspomne tylko, ze nie ma zbyt wysokich zarobkow, tzn mozna powiedziec ze prawie wogole nie ma... no i nie ma historii kredytowej wyrobionej.
-

-
walsall89
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -2
nigdzie nie dostanie takiego kredytu z Providenta na maxa jesli 1raz to nawet 200funtow nie dostanie a jak gdziekolwiek dostanie to na wieeelki procent.....powodzenia
-

-
Guest
-
-
Zgadzam sie.predzej mu kolega pozyczy....
-

-
joseph85pl
- Początkujący
-
-
pounds to pocket
http://www.poundstopocket.co.uk/ wszytkim daja trochre duze oprocentowanie ale splaca sie miesiecznie.
-

-
euphora23
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
to jak chce brac kredyt jak nie ma zarobkow wystarczajacych by go splacac???..nie rozmumiem myslenia niektorych ludzi..
-

-
agnieshka33
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
A ja nie rozumiem Ciebie. Chyba wiadome jest, ze jezeli ktos chce wziasc kredyt to bedzie go splacal ? nie bedzie chyba brac pieniedzy od Ciebie zeby go splacac....
Boze kiedy wy ludzie nauczycie sie, ze to o to forum jest by zadawac pytania a jak juz ktos zna odpowiedz to niech napisze. Nie potrzebne sa jakies zbedne komentarze.
Nie napisalem chyba ze koles szuka zapomogi czy cos w tym stylu...
Dodano: -- 9 cze 2012, o 21:59 --
euphora2, czy wiesz moze czy ta frima sprawdza ludzi historie kredytowa itp ? I jezeli sie orientujesz , to ile maksymalnie moga oni pozyczyc ? Dzieki za informacje
-

-
walsall89
- Raczkujący
-
-
Ogolnie wiem , ze teraz jest ciezko dostac jaki kolwiek kredyt. Ja sam pracuje na kontrakt mam okolo 28k rocznie i probowalem raz i odmowili mi. Wiele osob narzeka, w banku wymyslaja nie wiadomo co, tylko zeby ludzi uspokoic i zeby nie odeszli od nich. Nie ma co, kryzys dotknal mocno banki i juz nie sa tak skorzy pozyczac jak kiedys :)
-

-
walsall89
- Raczkujący
-
-
Return to FINANSE