XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

FemalePostNapisane by claudia » 10 Jun 2009, 12:26 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

jed wrote:Ehhhhhh. @ claudia: (...) Zostaw sierp tatowy w domu

jaki sierp tatowy?

Tak wygląda właśnie wypaczanie sensu czyjejś wypowiedzi.

Ja nie widze nic zlego w wypowiedzi boguni czy innych osób ale za to zauważyłam Twoja skłonność to przeinaczania wszystkiego i przekręcania.

claudia
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 10 Jun 2009, 12:45 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Jolly jakie buty ubierasz????? :mrgreen:

jezeli ktos chce nie przychodzic sam na imprezke to moze sie ze mna wczesniej spotkac- w grupie razniej. ja tam bede juz od 18 i moge po kogos wyjsc. piszcie prywatne wiadomosci to dam wam moj numer telefonu, zeby bylo latwiej sie kontakotowac.

ponadot jade autem z Walsall i mam jedno miejsce wolne wiec wrazie czego dajcie znac moge kogos po drodze zgarnac.
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by bogunia » 10 Jun 2009, 16:54 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Marcin - jak tylko Kasienka pozwoli to poskaczemy sobie razem do rytmów "kuku czamby" ;) :-D
a potem z Plaziem i Jollim do fasolek - bo do takich rytow juz dorośliśmy ;) :-D
zgram tyle i jakiej muzyki sie tylko da, a co poleci to juz pozostanie w gesti Pana DJ'a.

co by juz nikt więcej nie nadużywał mojego imienia dodam tylko:

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA IMPREZE!!!!! ;)

bogunia
Administrator

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mamuśka twins » 10 Jun 2009, 17:27 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Cos "ambitnego" ode mnie, tak apropo wczesniejszego tematu ;-) [oczywiście zartuje]

1. Pussycat dolls - Ja! HO
2. Video & Wyszkoni - Soft
3. Candy Girl - Wszystko czego dziś chce
4. Pussycat dolls - I hate this part
5. K.A.S.A. - Piękniejsza
6. Video - Ide na plaze
7. Lady Gaga - Eh, Eh
8. Justyna Kozłowska - Zaczaruj mnie
9. Gwen Stefani - The sweet Escape
10. Fergie - Clumsy
11. Gwen Stefani - Rich Girl

Pewnie bym jeszcze wymyslila cos do poskakania, ale narazie to co mi przychodzi do głowy.
Na imprezke sie zjawie z mezem, chyba ze bedzie pracowala. To z kilkoma kolezankami.
Juz nie moge sie doczekac!!!
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Katik » 10 Jun 2009, 17:39 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

mamuśka twins wrote:Na imprezke sie zjawie z mezem, chyba ze bedzie pracowala.

czyli maz to "kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boi"... ;) ;)
Katik
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 10 Jun 2009, 18:10 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

No mac psia (za przeproszeniem Katik) - zapomnialbym najwazniejszego hiciora sezonu:
Kasa "Maczo"
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by mamuśka twins » 10 Jun 2009, 18:26 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Katik wrote:mamuśka twins napisał/a:

Na imprezke sie zjawie z mezem, chyba ze bedzie pracowala.

czyli maz to "kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boi"...

no jasne jasne bedzie pracowala a tak się dobrze maskował i wyszło szydło z worka

[ Dodano: Sro Cze 10, 2009 19:26 ]
:wink: :wink: :wink: :wink:
mamuśka twins
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by bham_ster » 11 Jun 2009, 00:50 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Ja przyjdę! Po 3-4 latach planowania ;) postanowiłem wreszcie zobaczyć Was na "żywca". Może jakieś tagi z nikami by się zdało założyć? Co Wy na to?
PS To dla nowicjuszy - oczywiście! ;)
bham_ster
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Jolly » 11 Jun 2009, 03:29 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

tym razem przyjde normalnie ubrany, a buty hmmm jeszcze zobacze ;), a moze by tak na rolkach przyjechac :-P
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 11 Jun 2009, 08:20 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

bham_ster wrote:Ja przyjdę! Po 3-4 latach planowania ;) postanowiłem wreszcie zobaczyć Was na "żywca". Może jakieś tagi z nikami by się zdało założyć? Co Wy na to?
PS To dla nowicjuszy - oczywiście! ;)

nie martw sie
na imprezie jest zawsze tyle ludzi ze kogos sobie wybierzesz do pogadania ;)

ja jestem tam prawie od pocztku a znam moze.... hm 15 osob- z widzenia zdecydowanie wiecej, ale z nikow to prawie nikogo. jakos to wszytko sie kreci

po prostu przyjdz i baw sie dobrze :520:

Jolly na rolkach?
coz.... czerwiec lato moze byc na rolkach- tylko nie wiem jak managerka na porysowana podloge zareaguje... :mrgreen:
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by plazermen » 11 Jun 2009, 10:08 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Niech założy kozaki marki "Relax" ;)
Dorota: ja mam prośbę: czy można byłoby mesję Diżeja poprosić, aby tak dobrał ilość decybeli, żeby dało się też rozmawiać na tej imprezce? Bo nie chciałbym mieć głosu na drugi dzień jak wokalista zespołu Morbid Angel, a poplotkować trzeba przecież ;)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 11 Jun 2009, 10:54 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

plazermen wrote:Niech założy kozaki marki "Relax" ;)
Dorota: ja mam prośbę: czy można byłoby mesję Diżeja poprosić, aby tak dobrał ilość decybeli, żeby dało się też rozmawiać na tej imprezce? Bo nie chciałbym mieć głosu na drugi dzień jak wokalista zespołu Morbid Angel, a poplotkować trzeba przecież ;)

mowic to do niego mozna ale sama nic nie osiagne- takie sa te typy- propnuje co chwile podchodzic i wymownym gestem i duzym wdziekiem prosic o put the music down

tez nie lubie jak jest glosno
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by kolobos » 11 Jun 2009, 17:53 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Witam, zaczne od tego że "troche" dawno mnie tu nie bylo, ale dostalem maila z serwisu, wchodze widze, ze forum nie do poznania - wyglada naprawde dobrze, to malo tego szykuje sie jeszcze jakas impreza, a co jak co imprezy to ja lubie :) Trzeba byc jakims zagorzałym członkiem spolecznosci czy wystarczy byc chetnym :) Warto w ogole? Moze mnie ktos zacheci, albo zniecheci? Beda dziewczyny? Nie pytam czy ładne bo to polska impreza :) pozdrowienia
kolobos
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 12 Jun 2009, 05:47 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

beda ale pewnei woekszosc ZAJETYCH hahah :-D
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 12 Jun 2009, 07:11 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Hildago dziwisz sie ???

Towar deficytowy, niezlej jakosci a popyt ogromny....

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to TOWARZYSKIE