Zerwanie kontraktu w o2.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam.
W czerwcu zeszłego roku, wziąłem SE X10 na kontrakt w CPW w sieci o2.
Od około dwóch miesięcy mam problem z telefonem. Przestał ładować, po dwóch tygodniach otrzymałem nowy telefony. Po około tygodniu, zblokował kartę sim, nie było żadnej sieci. 14 dni oczekiwania, sms w piątek, telefon do odbioru. Wymienione "gniazdo karty sim". Wczoraj koło 14 padła mi bateria. Podłączyłem zasilenie, do tej pory telefon jest "martwy"...
Czy jest to powód, aby zerwać umowę, bez ponoszenia żadnej kory? Płacę abonament, lecz nie wykorzystuje niektórych możliwości, i telefonu nie mam...
-

-
rad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 25
nie sadze aby to byl powod do zerwania umowy bez kary bo to nie ich wina ze telefon jest trefny. jezeli zerwiesz umowe bedziesz musial zaplacic kare.
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
Kontrakt z operatorem podpisujesz na kartę SIM z nr telefonicznym, aparat telefoniczny jest tylko miłym dodatkiem do umowy.
-

-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 29
Miałem podobny problem,tez chciałem zerwać umowę i pani mi powiedziała ,ze będę musiał zapłacić cały abonament z góry do końca umowy+ jeszcze jakaś tam kara.
-

-
Adrian2712
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 18
Powiedz,że chcesz wymienić na inny model.
-

-
izap721
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 12
Return to SZUKAM INFORMACJI