Prawo jazdy C+E w UK
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witam rodacy :) tak zastanawiam się gdzie można tu tj w (BIRMINGHAM ) zapisać na Prawko kat, C + E w Anglii i jaki to by był koszt tego kursu , :?: :?: , zarobki są lepsze nawet jak przez agencje pracować , osłabia mnie te 240 f co piatek na koncie , wiec zwracam się z prożba może wy coś wiecie na ten temat , ostateczność zjechać do PL a tam to już każdy wie :) co i jak :-D pozdrawiam :grin: :-P
-

-
Radek_2010
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 6
Hi
Ja robiłem kat.E w UK zdałem w lutym 2009, tyle ze to było w Peterborough.
Koszty: za 6 dni po 4h jazdy na dzień około £1300, tak mi się wydaje ze koszt C+E powinien być podobny
Co do zarobków chłopaki za Backup (worcester) z którymi rozmawiałem coś wspominali Ł9.50/h i chyba Ł11/h za nocki wiec wyjdzie na pewno sporo więcej niż 240/tydzien
Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z egzaminami na prawo jazdy zdecydowanie polecam UK !
W PL zrobiłem kat.B i C w UK kat.E , żałuje że na kat.C zdecydowałem się zapisać w PL i zmarnowałem przez to 3 tyg. urlopu i do tego musiałem lecieć na powtórny egzamin, koszty takiego prawka przy oblanym egzaminie łatwo sobie policzyć i doliczyć należy całe to zamieszanie urlop, egzamin, lot etc... nic miłego ...
-

-
n0rb
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 19
i o to chodzi dzięki za info stary :mrgreen:
-

-
Radek_2010
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 6
http://www.billythomashgvdrivertraining ... tpage=home
ja robilem u tego goscia. ma stare auto i jest troche despotyczny, ale ma bardzo wysoka zdawalnosc. robilo u niego tez kilku znajomych i kuzyn, wszyscy dali rade
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI