Nauka jazdy
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Zna ktoś jakieś dobre miejsce do nauki jazdy autem? Najlepiej jakiś zamknięty plac lub parking. Proszę o odp.
-

-
Newille.
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
supermarket carpark, after closing...........
pe
-

-
KA i PE
-
-
:/ ale chodzi mi o coś zamkniętego, kolega kiedyś właśnie jeździł bez prawka na parkingu pod sklepem i policja przyjechała i miał nieprzyjemności...
-

-
Newille.
- Początkujący
-
-
Newille., Musisz zrobić provisional licence, ubezpieczyć się i wiążć kogoś kto ma 3 lata prawo jazdy i ma min 21 lat i czerwone L na przód i tył auta i policja się nie przyczepi, wiem bo też się uczę jeździć. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej pisz do mnie na gg :razz:
-

-
vanilia
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 47
To ja wiem ;p ale na mnie insurance będzie kosztować co najmniej 150 funów na miesiąc, plus provisional licence 50 funtów ;]
a można jeździć tylko na provisional licence bez insurance? ewentualnie co się stanie jak policja zatrzyma?
-

-
Newille.
- Początkujący
-
-
Nie musisz sama być ubezpieczona możesz dodać się do czyjegoś insurance np do swojego chłopaka, za jazde bez insurace 1000f kary i sprawa w sądzie
-

-
vanilia
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 47
* plus punkty karne
(sam przechodzilem przez to)
-

-
Bartsun