szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MalePostNapisane by WGs » 22 Nov 2011, 20:43 Re: szukam pracy

napisz jaki mechanik . 8)

WGs
Początkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by Seba91 » 22 Nov 2011, 21:40 Re: szukam pracy

Szeroko pojęte doświadczenie w naprawie samochodów osobowych i motocykli, jak również doświadczenie przy naprawie samochodów ciężarowych :wink:

Seba91
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by jaarecki » 25 Nov 2011, 20:35 Re: szukam pracy

::stop::
oskid wrote:Witam/Cześć

Szukam pracy tymczasowej w Anglii w okolicach Dudley aczkolwiek nie koniecznie chociaż tam miałbym bezproblemowe zakwaterowanie. Chciałem Was zapytać czy ciężko jest znaleźć aktualnie prace w biurach pracy w Anglii i czy warto wyjeżdżać w ciemno na okres kilku miesięcy? Mówię tutaj o jakiekolwiek pracy niewymagającej kwalifikacji/doświadczenia.
Mam 20lat i jestem po liceum ogólnokształcącym, posiadam niewielkie doświadczenie na produkcji (elementy ze stali nierdzewnej) oraz magazynie oraz w pracy budowlanej.

Gdyby ktoś z użytkowników mógłby mi coś zaproponować/zaoferować byłbym wdzięczny.

::stop::Chłopie w czym ty chcesz tu robić? w biurze? Chcesz by twoje cztery litery były szersze i nie mieściły sie na krześle?, chcesz popijać mleko w herbacie, pierdzieć w fotel , pieprzyć o niczym , nikomu nie pomóc i w ogóle nic nie robić? Do tego potrzebne są specjalne kwalifikacje , nabyć je mogą jedynie tutejsi aborygeni, my ich nie mamy tutaj, my musimy odrabiać ich całowiekowe nieróbstwo. Przemyśl to i przybądź tu jako Polak bez kwalifikacji a roboty się nauczysz ,
powodzenia :idea:

jaarecki
Raczkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by vigueur » 29 Nov 2011, 19:46 Re: szukam pracy

Witam, jestem świeży na forum, pracy szukam od 4 dni, wiem że to krótko inni dłużej, ale interesuje mnie, że tak powiem każdy fach którego można się samemu wyuczyć albo zostać przeszkolonym.
Moja dotychczasowa praca była związana z lotniskiem w WAW w sumie ok 7 lat w różnych firmach na różnych stanowiskach. Doświadczenie zdobywałem poprzez szkolenia, w niektórych przypadkach musiałem sam się edukować na danym stanowisku (z powodzeniem). Jestem chętny podjąć prawie każdą pracę w której pracodawca zapewni mi uczciwe wynagrodzenie. ( piszę "prawie" bo nie myślę o akwizycji itp.)
Pozdrawiam Wszystkich

vigueur
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by WGs » 29 Nov 2011, 23:55 Re: szukam pracy

Radzę unikać Agencji w pobliżu jubilerów , nie każde złoto co się świeci i prawie po polsku rozmawia .
:lol:
p.s. złotko ma na imię Marta .

WGs
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by niania23 » 30 Nov 2011, 14:49 Re: szukam pracy

Witam. Ja też jestem tu nowa. I też szukam pracy... W chwili obecnej pracuję w polskiej rodzinie, opiekuję się 2 dzieci. Jestem z nimi już prawie 9 miesięcy, jednak sytuacja w domu jest nie do zniesienia. Wszystko byłoby cudownie, gdyby nie humorki mojego szefa, które do tej pory znosiłam. Chciałabym pracować z dziećmi i takiej pracy też szukam, bo to jest praca którą kocham i nie zamieniłabym jej na żadną inną.

niania23
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Marysienka82 » 30 Nov 2011, 18:49 Re: szukam pracy

Witam!!
Przeprowadzam się w styczniu do Bham i szukam pracy. Pracowałam dotychczas w domu opieki przez pół roku. Szukam pracy niekoniecznie w tym zawodzie. Czy ktoś wie do jakiej agencji sie udać albo gdzie przyjmują??

Marysienka82
Początkujący

Reputation point: -3
Neutralny
0

MalePostNapisane by JacekP » 3 Dec 2011, 21:27 Re: szukam pracy

witam wszystkich
wraz z narzeczoną jestesmy od 3dni w Bham - poszukujemy pracy - Ja mam doswiadczenie w mechanice samochodowej (samochody amerykanskie) - naprawa klimatyzacji samochodowych - montaz instalacji LPG - autoryzacja BRC - pracowalem rowniez przy sprzecie AGD w autoryzowanym serwisie FAGOR - naprawa pralek, plyty gazowe, piekarniki itp. Nasza firma w polsce jeszcze wykonywala instalacje centralnego ogrzewania i posiadam autoryzacje TERMET - kotly centralnego ogrzewania gazowe - naprawa montaz- chcialbym pracowac w zawodzie jesli ktos cos bedzie wiedzial o w/w pracy prosze o kontakt - angielski slabo komunikatywny. oraz jakas praca dla mlodej dziewczyny. nasz numer tel. 07928 976 617 z gory dziekujemy za pomoc

JacekP
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by dodembham » 8 Dec 2011, 12:13 Re: szukam pracy

witam jest ktoś na handsworth i szuka pracy ?? potrzebuje 2 osób zęby zemną jeździło i dorzuciło się do paliwa pozdrawiam 07425182726

dodembham
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by PaulinaM » 18 Dec 2011, 21:13 Re: szukam pracy

ja też poszukje pracy, pracowałam w fabryce jako Food Production Operative ale nagle fabryka nie ma zanówień i nie ma pracy , więc szuakm czegos innego . Najlepiej we Wolverhampton. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o kontakt ... dziękuję

PaulinaM
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by WGs » 18 Dec 2011, 22:31 Re: szukam pracy

dodembham wrote:witam jest ktoś na handsworth i szuka pracy ?? potrzebuje 2 osób zęby zemną jeździło i dorzuciło się do paliwa pozdrawiam 07425182726

dziękuję zęby mam zdrowe
:lol:

WGs
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by anirad » 25 Dec 2011, 21:53 Praca na fermach.

Drodzy forumowicze, moze znacie kogos kto szuka pracy na fermie broilerow kurzych jako kierownik?
anirad
Stały Bywalec

Reputation point: 76
Poczciwy
0

MalePostNapisane by Ahmeds » 30 Dec 2011, 15:04 Re: Praca na fermach.

A jest moze wakat na jakies inne stanowisko?

Ahmeds
Początkujący

Reputation point: -5
Neutralny
0

MalePostNapisane by anirad » 30 Dec 2011, 20:34 Re: Praca na fermach.

np na jakie?
anirad
Stały Bywalec

Reputation point: 76
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by bham » 30 Dec 2011, 20:39 Re: szukam pracy

dwie odpowiedzialne dziewczyny szukaja jakiejkolwiek pracy w sylwestra,bar,opiekunka cokolwiek.. :)

bham
Przyczajony

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA