Wymiana szyby w punto
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Niedawno kupilam fiata grande punto i musze wymienic przednią szybe. Czy ktos moze dac mi namiar na warsztat gdzie wymienia mi to szybko i tanio.
-

-
Kamila61
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Dziękuję za szybka odpowiedź, ale po skontaktowaniu sie z powyższą firmą okazalo sie, że koszt wymiany jest zbyt wysoki. Może ktoś ma namiar na sklep lub warsztat z uzywanymi szybami. Dzieki z gory.
-

-
Kamila61
- Przyczajony
-
-
Jaką kwotę Ci podali? Mój kumpel zmieniał niedawno przednią szybę od Passata, cena za wszystko 110 funtów, jak Cię interesuje to pisz, podam namiary...
pozdro
-

-
mahol
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 44
sprawdz ubezpieczenie, zadzwoń do ubezpieczalni nie powinno być wiecej jak 70 reszte oni pokryja
-

-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 29
Wlasnie oto chodzi ze nie chce mieszac w to firmy ubezpieczeniowej, wole zaplacic za wszystko sama. Wiec jezeli moge zapytac o adres, prosze wyslac na pw. Dziekuje i pozdrawiam
-

-
Kamila61
- Przyczajony
-
-
Kamila61 wrote:Wlasnie oto chodzi ze nie chce mieszac w to firmy ubezpieczeniowej, wole zaplacic za wszystko sama. Wiec jezeli moge zapytac o adres, prosze wyslac na pw. Dziekuje i pozdrawiam
Każdy ma wolny wybór, mnie osobiście dziwi twoja postawa, chyba że masz ubezpieczenie nie obejmujące tego typu szkody, kiedyś miałem zbitą szybę z mojej winy i ubezpieczyciel przysłał mi pod umówione miejsce "szklarza" skasowali chyba 60 i innych konsekwencji z tego tytułu nie miałem.
Są różne sytuacje więc z adresem "szklarza" ja nie pomogę .
-

-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 29
Zamykam temat. Szyba wymieniona, przez fast windscreen z Oldbury przyjechali ,wymienili (45min), zaplacone(L135 za szybe i instalacje, bez ubezpieczenia). Dziekuje wszystkim za pomoc. Polecam sie na przyszlosc, pomoge jezeli ktos poprosi a bede mogla pomoc.
-

-
Kamila61
- Przyczajony
-
-
Return to MOTORYZACJA