Jak rozwiazac umowe z virgin?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Mark77777 » 2 Jul 2010, 11:11 Jak rozwiazac umowe z virgin?

Witam! Poszedlem dzis do punktu virgin media w centrum birmingham z zapytaniem jak moge rozwiazac umowe z nimi? I pytam sie jak to zrobic a on mi na to ze nie moze mi pomoc tylko musze dzwonic do nich. Moze moglby mi ktos pomoc z tym delikatnym problem bo dzwonienie mija sie z celem bo przerabialem to juz wczesniej jak dzwonilem w sprawie kolegi. A ja potrzebuje potwierdzenie na pismie zeby sie nie czepiali jak bede w polsce. Moze ktos juz rezygnowal z ich uslug i moze doradzic co w tej sytuacji zrobic? Aha i najwazniejsza rzecz moja umowa konczy sie z dniem 09.09.2010 i wlasnie tego dnia chce zakonczyc z nimi wspolprace. Czyli po rownych 12 miesiacach od podpisania umowy. Moze ktos wie czy pracują w obsludze klienta jacys polacy?

Mark77777
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by agg » 2 Jul 2010, 13:16 Re: Jak rozwiazac umowe z virgin?

wyslalabym list polecony, ze zgodnie z regulaminem konczysz umowe z nimi.
agg
Wtajemniczony

Reputation point: 146
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by oliwka_26 » 2 Jul 2010, 15:57 Re: Jak rozwiazac umowe z virgin?

hej zgadzam sie z kolezanka, albo probuj przez telefon z nimi porozmawiac i potwierdzic ze z dniem 9 wrzesnia chcesz zakonczyc kontrakt albo pewnie lepiej bedzie wyslac list bo wtedy bedziesz mial dowod ze taki list zostal wyslany, no i co wazne ktos bedzie musial na ten list odpowiedziec. Zawsze tez mozesz zapytac jak dzwonisz czy maja polskiego pracownika. powodzenia.

oliwka_26
Rozeznany

Reputation point: 8
Neutralny
0

MalePostNapisane by eric27 » 2 Jul 2010, 17:27 Re: Jak rozwiazac umowe z virgin?

Z tego co wiem to obowiązuje miesiąc wypowiedzenia,najlepiej do nich zadzwoń i powiedz,że chcesz zakończyć umowę.
Pozdrowionka :mrgreen:

eric27
Stały Bywalec

Reputation point: 18
Neutralny
0

MalePostNapisane by Mark77777 » 2 Jul 2010, 22:27 Re: Jak rozwiazac umowe z virgin?

Dzieki za podopwiedzi ale czy moglby ktos mi podpowiedziec jak ma wygladac takowy list?

Mark77777
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by ewula » 2 Jul 2010, 22:32 Re: Jak rozwiazac umowe z virgin?

;) mój sposób na zakończenie umowy jest bardzo prosty.Dzwonie do danej sieci w określonym czasie w regulaminie i oznajmiam,że rezygnuje z ich usługi bo wracam do Polski,najgorzej jest w 3 bo oni nie chcą tego pojąć że ktoś rezygnuje.Zawsze próbują wcisnąc oferte.Pamiętaj o nazwisku rozmówcy i proś o przesłanie potwierdzenia . Zapisz sobie dane tj godzina i kto z Tobą gawedził POWODZENIA :smile:

ewula
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI