jak starać się o mieszkanie
Napisane by kindzulinaa » 14 Sep 2009, 09:51 Re: jak starać się o mieszkanie
Draco wrote:jaki kretyn? takie są realia tutaj. co druga polka chodzi z brzuchem. plegną się na potęgę a później lecą po dofinansowania.
Draco,Twoja bezszczelnosc nie zna ludzkich granic :-P Co Ci do tego,kto jak sobie zycie uklada...??Czy Ciebie ktos rozlicza z Twojego zycia??
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputation point: 22
Napisane by Guest » 14 Sep 2009, 13:46 Re: jak starać się o mieszkanie
-
- Guest
Napisane by Katik » 15 Sep 2009, 18:15 Re: jak starać się o mieszkanie
Draco wrote:Katik wrote: ale z Ciebie kretyn....
jaki kretyn? takie są realia tutaj. co druga polka chodzi z brzuchem. plegną się na potęgę a później lecą po dofinansowania.
nastepny tepak sie odezwal, choc gowno do powiedzenia ma. Mamusia nie nauczyla, ze jak sie nie ma nic madrego do powiedzenia to sie zapchlonej geby nie otwiera???????
Palant.
-
- Katik
- Stały Bywalec
- Reputation point: 3
Napisane by Guest » 15 Sep 2009, 23:14 Re: jak starać się o mieszkanie
Palant.
miło mi, draco jestem.
-
- Guest
I nie obrzucajcie sie obelgami, niczemu ani nikomu to nie sluzy.
-
- DD
- Stały Bywalec
- Reputation point: 4
Napisane by eric27 » 17 Sep 2009, 23:42 Re: jak starać się o mieszkanie
Święta racja :mrgreen:
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputation point: 18
Napisane by KA i PE » 18 Sep 2009, 10:22 Re: jak starać się o mieszkanie
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane by zwierzakfm » 18 Sep 2009, 11:32 Re: jak starać się o mieszkanie
DD wrote:I nijak nie ma sie Twoj zaplacony podatek to tego, ze ktos dostaje zasilek.
to skad rzad bierze na to pieniadze jak nie m.in. z podatkow placonych przez pracujacych? drukuja? czy moze spadaja z nieba? a moze rosna na krzaczkach?
-
- zwierzakfm
- Stały Bywalec
zwierzakfm wrote:DD wrote:I nijak nie ma sie Twoj zaplacony podatek to tego, ze ktos dostaje zasilek.
to skad rzad bierze na to pieniadze jak nie m.in. z podatkow placonych przez pracujacych? drukuja? czy moze spadaja z nieba? a moze rosna na krzaczkach?
trafil sie finansista.. interesuje Ciebie to? czy moze to rzad jest od tego? jesli rzad uzna, ze nie ma kasy to przestanie przyznawac aplikacje, wyplacac benefity itd.
pracujesz i placisz podatek, ok. nalezy sie benefit to aplikujesz sie i dostajesz, nie nalezy sie - nie dostajesz. nie robcie Polski z kazdego kraju, w ktorym jest normalniej. przynajmniej stara sie byc normalniej.
jesli Draco nie dostaje zadnej kasy to znaczy, ze (jak sam zaznaczyl) przekroczyl prog i mu sie nie nalezy. i po co analizy doglebne robic?
i jeszcze odzwyczajcie sie tez prosze od zagladania w czyjs portfel a zacznijcie patrzyc w swoj - co zrobic aby byl grubszy.
-
- DD
- Stały Bywalec
Napisane by zwierzakfm » 18 Sep 2009, 18:16 Re: jak starać się o mieszkanie
nie interesuje mnie kto ile pobiera benefitow, chodzi mi tylko o to, ze niektorzy ludzie sa leniwi i nie chce im sie isc od pracy, wola dostawac darmoche. Czym roznia sie Ci ludzie od tych dobrze zarabiajacych, ze nie moga sobie znalezc lepszej pracy? Sa glupsi? Niesadze...
DD wrote:i jeszcze odzwyczajcie sie tez prosze od zagladania w czyjs portfel a zacznijcie patrzyc w swoj
siedze w tym kraju juz od 5 lat i jedna rzecz tu cenie, moge robic co chce. bede chcial to bede zagladal...
-
- zwierzakfm
- Stały Bywalec
Napisane by Guest » 18 Sep 2009, 18:24 Re: jak starać się o mieszkanie
-
- Guest
Napisane by KA i PE » 18 Sep 2009, 20:30 Re: jak starać się o mieszkanie
zwierzakfm wrote:gdyby nie bylo tylu ludzi ktorzy pobieraja benefity to pewnie rzad wydalby te pieniadze na co innego
gdyby nie bylo ludzi ktorzy pobieraja benefity to nie bylo by 90% tego spoleczenstwa i miliardow funtow ktore codziennie wkladane sa do gospodarki. a gdyby bylo mniej ludzi ktorzy pobieraja benefity ci pozostali dostawali by pewnie wiecej. tez jestem za takim rozwiazaniem. niech bedzie mniej pobierajacych benefity!! oczywiscie innych onych mniej nie nas mniej. to jasne przeciez..............
pe
-
- KA i PE
Napisane by zwierzakfm » 18 Sep 2009, 20:45 Re: jak starać się o mieszkanie
KA i PE wrote:gdyby bylo mniej ludzi ktorzy pobieraja benefity ci pozostali dostawali by pewnie wiecej
dzieki temu placilbym mniejsze podatki i nie musial utrzymywac
:mrgreen:KA i PE wrote:90% tego spoleczenstwa
-
- zwierzakfm
- Stały Bywalec
Napisane by KA i PE » 18 Sep 2009, 20:49 Re: jak starać się o mieszkanie
pe
-
- KA i PE
Napisane by DD » 18 Sep 2009, 21:17 oczywiscie
zwierzakfm wrote:widzisz DD, gdyby nie bylo tylu ludzi ktorzy pobieraja benefity to pewnie rzad wydalby te pieniadze na co innego, np wyremontowal by drogi, wybudowal nowy park, tor wyscigowy dla motocyklistow itd itp.
nie interesuje mnie kto ile pobiera benefitow, chodzi mi tylko o to, ze niektorzy ludzie sa leniwi i nie chce im sie isc od pracy, wola dostawac darmoche. Czym roznia sie Ci ludzie od tych dobrze zarabiajacych, ze nie moga sobie znalezc lepszej pracy? Sa glupsi? Niesadze...DD wrote:i jeszcze odzwyczajcie sie tez prosze od zagladania w czyjs portfel a zacznijcie patrzyc w swoj
siedze w tym kraju juz od 5 lat i jedna rzecz tu cenie, moge robic co chce. bede chcial to bede zagladal...
oczywiscie, ze mozesz. tylko Ty sam masz wplyw na to co robisz. dla mnie to idiotyczne po prostu.
a o benefitach jeszcze; wola dostawac darmoche zgodnie z prawem? prosze bardzo. rzad gdyby chcial zainwestowalby w co innego.
zeby nie bylo - rowniez nie lubie leniwych i badziewiakoww beneficiarzy ale nie obchodzi mnie to. obchodzi mnie co sam robie i jak zyje.
-
- DD
- Stały Bywalec
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Working tax credit i child tax czy mogę się starać
by kaja1989 in SZUKAM INFORMACJI - 2 Replies
7547 Views -
by Goosia
on 14 Sep 2015, 17:46
-
Working tax credit i child tax czy mogę się starać
-
-
I czy moge sie starac o jakie kolwiek dotacje?
by angelika17 in FINANSE - 1 Replies
6677 Views -
by kik1976
on 4 Apr 2008, 14:45
-
I czy moge sie starac o jakie kolwiek dotacje?
-
-
Alimenty jak sie starac ?
by maciaa in RODZINA I DZIECKO - 13 Replies
28888 Views -
by Gaba76
on 16 Nov 2014, 11:24
-
Alimenty jak sie starac ?
-
-
Cz mozna np w 3 agencjach starac sie o mieszkanie socjalne?
by magdunia22 in MIESZKANIE - 1 Replies
8424 Views -
by Dżastina
on 26 Nov 2009, 09:50
-
Cz mozna np w 3 agencjach starac sie o mieszkanie socjalne?
-
-
Gdzie starac sie o mieszkanie lub domek???
1, 2 by dzoxjm in MIESZKANIE - 29 Replies
44657 Views -
by ewela119
on 10 Mar 2011, 18:07
-
Gdzie starac sie o mieszkanie lub domek???