przyjeżdzam 4 sierpnia do birmingham
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
ja wraz z 2 kolegami 4 sierpnia jedziemy do birmingham czy ktos moze nam doradzic gdzie sie udac w poszukiwaniu pracy ? moze ktos wie gdzie sa przyjecia? bardzo bym prosil o pomoc bo jedziemy w ciemno. Pozdrawiam
-

-
MIREK646
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Zacząłbym od przejrzenia strony głównej portalu bham.pl - tam gdzieś jest odnośnik do listy agencji pośrednictwa pracy, a następnie zagugluj kolego Mirku za firmą quickfit - branza oponiarska. Mają na swoich busach napisy ze zatrudniaja. Sprawdziłbym też the best connections - spora dosyc agencja i mają trochę prac tymczasowych dobrych na poczatek.
Powodzenia.
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 92
plazermen wrote:Zacząłbym od przejrzenia strony głównej portalu bham.pl - tam gdzieś jest odnośnik do listy agencji pośrednictwa pracy, a następnie zagugluj kolego Mirku za firmą quickfit - branza oponiarska. Mają na swoich busach napisy ze zatrudniaja. Sprawdziłbym też the best connections - spora dosyc agencja i mają trochę prac tymczasowych dobrych na poczatek.
Powodzenia.
a mozesz mi podac adres tej firmy oponiarskiej?
-

-
MIREK646
- Początkujący
-
-
plazermen wrote:zagugluj kolego Mirku za firmą quickfit
pragne zauwazyc ze kolega zaproponowal czynnosc zguglownia tego. po tym zabiegu zapewne zauwazysz ze kwikfit to siec jest warsztatow oponiarsko tlumikowo roznorakich i nobory prowadza zapewne kompleksowo globalnie itd wiec adresu jako takiego nie ma. :-)
pe
-

-
KA i PE
-
-
Polecam agencję NOVA-Centrum, Duudley, Hallesowen-powodzenia.
-

-
marfefka26
- Rozeznany
-
-
a ja proponuje nie jechac do bham.....tylko gdzies do mniejszej miejscowosci :mrgreen:
-

-
anirad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 76
marfefka26 wrote:Polecam agencję NOVA-Centrum, Duudley, Hallesowen-powodzenia.
Może wiecie gdzie dokładnie mieści się ta agencja. zięki
-

-
kocurek
- Przyczajony
-
-
Return to PRACA