Szukam laboratorium!!

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by Malutka81 » 18 Feb 2009, 17:12 Szukam laboratorium!!

Witam:)Poszukuję laboratorium medyczne w Birmingham lub na West Bromwich!!Chodzi mi o takie,do którego mogę iść bez skierowania i zrobić wyniczki...jestem po operacji przeprowadzonej w UK i zostałam zarażona bakterią streptococcus galactiae :cry: ...biorę antybiotyki ale chciałabym zrobić badanko czy bakteria zginęła!Chodzi mi konkretnie o posiew z szyjki macicy...Dziękuję bardzo za pomoc!!

Malutka81
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by kik1976 » 19 Feb 2009, 20:47 Re: Szukam laboratorium!!

proponuje wybrac sie do gp i powiedziec mu o co chodzi, ja nigdy z tymnie mialam problemu. skoro cie zarazili, to niech wylecza.
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by Aleksander1 » 23 Feb 2009, 09:14 Re: Szukam laboratorium!!

Zaraz zaraz .... bo to wazne. Zarazili Cie w szpitalu?

Aleksander1
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Malutka81 » 24 Feb 2009, 16:13 Re: Szukam laboratorium!!

Tak,zarazili mnie przez operowanie nieczystym sprzętem:(Nie chcę się z nimi sądzić bo mam ich poprostu gdzieś ale chciałabym zobaczyć czy już się pozbyłam tego...muszę zanieść wymaz no i jeśli jest nadal ta bakteria to muszą w laboratorium zrobić antybiogram:(...

Malutka81
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Thomas » 24 Feb 2009, 18:34 Re: Szukam laboratorium!!

Nie wiem czy dobrze robisz odpuszczając im. Bakteria streptococcus alactiae jest groźną bakteria która może być odpowiedzialna za poważne powikłania, jest również jednym z czynników powstawania raka.
Wiec brak kompetencji, niechlujstwo nie powinno być tolerowane tym bardziej ze nie był to jakiś niewinny błąd.
Skutki ich niechlujstwa mogą być dla Ciebie bardzo niebezpieczne. Poczytaj o tej bakterii w necie to zobaczysz.
Pozdro.
Thomas
Zaangażowany

Reputation point: 67
Poczciwy
0

MalePostNapisane by Aleksander1 » 25 Feb 2009, 09:57 Re: Szukam laboratorium!!

Z nikim sie nie bedziesz sadzic. Sprawa nie trafi na wokande. Zaplaca Ci zanim by do tego doszlo. Jezeli to jest stwierdzone ze zarazili Cie tym w szpitalu, kazdy adwokat sie podejmie uzyskania odszkodowania i swoje wynagrodzenie pobierze od szpitala. i napisze Ci jeszcze tylko jedno ze powinnas to zrobic. Dlatego ze panuje przeswiadczenie ze Polakow to mozna lekcewazyc, bo sa nieswiadomi swoich praw. I powinnismy odzwyczajac wszystkich dookola od tego ze Polak jedynie spusci glowe i nic nie zrobi. Zrob to prosze. W imie zasad. W Polsce mojemu znajomemu zaszyli kawalek waty podczas operacji, final byl taki ze zmarl. Nie bylo odpowiedzialnych! Tutaj jest inaczej, nie przyzwyczajamy ich ze Polak nie chce sie wychylac. Jezeli potrzebujesz pomocy z tym chetnie pomoge, na ile bede mogl. Masz email na moim profilu.
Pozdro

Aleksander1
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 25 Feb 2009, 10:23 Re: Szukam laboratorium!!

Malutka81, trzymam kciuki oby wszystko było już ok z twoim zdrowiem.
Myślę ze poprzednicy mają racjię nie odpuszczaj tego jest to zbyt poważne by udawać że nic się nie stało, to nie grypa, nie bądz pobłażliwa dla instytucji która ma ratować życie a nie je odbierać. Powodzenia.Daj znać jak wyniki ,może przejdz sie do Beaty do solarium na West Bromie i zapytaj się jej co da się zrobić w takiej sytuacji,ona świadczy porady prawne może cię nakieruje bądz poprowadzi twoją sprawe.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

Return to SZUKAM INFORMACJI