Epilepsja w Wielkiej Brytani
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
Napisane by ArturD » 6 Dec 2016, 17:16 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
Nie. Z gory cie szufladkuja. JAk jestes polak to uznaja ze sie nadajesz do prostytucji/sprzatania kibli, zmywak, zapier...na roli itp
Akurat ja cos prezentuje soba i jestem strzasnie przeczulony jak widze ze ktos mysli ze tylko do tego sie nadajemy
Ta twoja kolezanka moze z pierwszej fali gdy anglicy byli idealistami.
Teraz polak = zlodziej, kombinator, sprawdzic papiery, moze deportowac, oni sa od zasuwania a nie korzystania z dobrodziejstw stworzonych do miejscowych lewusow.
Nie wiem w jakim swiecie ty chlopie zyjesz powiedz tej kolezance co jest bez srodkow do zycia i nie wiadomo czy zyje pozostawiona sobie wprost ze nie rozumiesz o co jej chodzi bo jest super tutaj.
Idz i jej to powiedz na zywo. A potem wroc zadowolony tutaj i opowiedz nam wszystkim jak jej dosunales i ja zdemaskowales
Akurat ja cos prezentuje soba i jestem strzasnie przeczulony jak widze ze ktos mysli ze tylko do tego sie nadajemy
Ta twoja kolezanka moze z pierwszej fali gdy anglicy byli idealistami.
Teraz polak = zlodziej, kombinator, sprawdzic papiery, moze deportowac, oni sa od zasuwania a nie korzystania z dobrodziejstw stworzonych do miejscowych lewusow.
Nie wiem w jakim swiecie ty chlopie zyjesz powiedz tej kolezance co jest bez srodkow do zycia i nie wiadomo czy zyje pozostawiona sobie wprost ze nie rozumiesz o co jej chodzi bo jest super tutaj.
Idz i jej to powiedz na zywo. A potem wroc zadowolony tutaj i opowiedz nam wszystkim jak jej dosunales i ja zdemaskowales
-
- ArturD
- Raczkujący
- Reputation point: -7
0
Napisane by malenkagdz » 9 Dec 2016, 18:47 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
Sorry ale tych bzdur to juz sie czytac nie da. Pan wszystko wiedzacy co niewie tak naprawde nic
-
- malenkagdz
- Zaangażowany
- Reputation point: 47
-
0
Napisane by ArturD » 9 Dec 2016, 20:37 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
malenkagdz wrote:Sorry ale tych bzdur to juz sie czytac nie da. Pan wszystko wiedzacy co niewie tak naprawde nic
Pani samotna matka niech sama cos konstruktywnego w takim razie wylozy
-
- ArturD
- Raczkujący
0
Napisane by malenkagdz » 10 Dec 2016, 15:38 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
Haha samotna matka ciekawe skad ty te kolejne bzdury wzieles
-
- malenkagdz
- Zaangażowany
-
0
Napisane by AdamBoltryk » 10 Dec 2016, 17:12 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
malenkagdz wrote:Haha samotna matka ciekawe skad ty te kolejne bzdury wzieles
Widzisz ile ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć od innych :D:D:D
ArturD Jak powtarzałem już wielokrotnie - You Know nothing Jon Snow.
Dajesz dalej, fajnie się ciebie czyta :)
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputation point: 183
0
Napisane by malenkagdz » 10 Dec 2016, 17:21 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
AdamBoltryk wrote:malenkagdz wrote:Haha samotna matka ciekawe skad ty te kolejne bzdury wzieles
Widzisz ile ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć od innych :D:D:D
ArturD Jak powtarzałem już wielokrotnie - You Know nothing Jon Snow.
Dajesz dalej, fajnie się ciebie czyta :)
bardzo nie dosc ze sie wlasnie dowiedzialam ze jestem matka to jeszcze samotna.
"JAk jestes polak to uznaja ze sie nadajesz do prostytucji/sprzatania kibli, zmywak, zapier...na roli itp" klepanie w klawisze byle klepac
"Akurat ja cos prezentuje soba" no chyba nie wiele...
a co do epilepsji , musi byc zgloszone w miejscu pracy przedewszystkim dla twojego wlasnego bezpieczenstwa ; maly procent osob wie jak atak wyglada i jak reagowac
-
- malenkagdz
- Zaangażowany
-
0
Napisane by ArturD » 12 Dec 2016, 07:06 Re: Epilepsja w Wielkiej Brytani
Adam
chodzi o to, ze zyjac w cieplarnianych warunkach troche jestes oderwany od rzeczywistosci.
Ty jestes tutaj szefem? Administratorem? oderatorem? Moze bys zareagowal jak jakas gowniara wyskakuje do mnie z osobistymi wycieczkami, chyba macie jakis regulamin odnosnie personalnych atakow?
A co do Ciebie choc nie tyle Ciebie.
Z calym szacunkiem., jak to u Grzegorza Brauna :)
Dziewczyna zarejestrwoala sie tutaj, jest/byla sama za granica i miala powazny problem ze zdrowiem, nie wiedziala do kogo sie zwrocic, nikogo nie interesuje ze jest chora, wazne zeby placila za mieszkanie, zapewne u cyganow bez umowy bo chata na benefitach pobieranych
No i z czeego ma zyc - dodaj do tego jak panstwo angielskie traktuje emigrantow mimo ze ci placa tu podatki - rejestrowalem sie i wiem dyskryminacja jest ewidentna - krotszy okres opobierania zasilku i wiele innych 'udogodnien'. A nby mamy wolnby przeplyw osob, rowne traktowanie, Unie Europejska hmmmm...
To sie zarejestrowala i zapytala, taki to troche krzyk rozpaczy co robic bo dochodu nie ma, a koszty gonia. Duzo ludzi jest w takiej sytuacji. Widze, ze nie logowala sie od kilku miesiecy. Potrzebowala konkretnej rady. Doradzil jej ktos konkretnie? Nie widze.
Oczywiscie mogla isc do CAB i tam by ja pokierowali, moze do GP. Ale CAB pracuja wolontariusze z beznadziejnym poziomem wiedzy prawniczej i czesto glupoty wygaduja a GP to moze ja wysle na drzewo. A w tym czasie 1000 Pakistanczykow i Syryjczykow dostanie mieszkania, zasilki
Uwazasz ze to jest sprawiedliwy uklad?
Mi sie to nie podoba i sie wypisalem. Tylko ciagne od panstwa, przynajmniej do momentu az odzyskam co wplacilem w podatkach, tak bedzie moralnie wlasciwie a do tego wykorzystuje zdolnosci
I tego Ci zycze, zdrowia, szczescia, pomyslnosci
Wiecej tylko empatii
chodzi o to, ze zyjac w cieplarnianych warunkach troche jestes oderwany od rzeczywistosci.
Ty jestes tutaj szefem? Administratorem? oderatorem? Moze bys zareagowal jak jakas gowniara wyskakuje do mnie z osobistymi wycieczkami, chyba macie jakis regulamin odnosnie personalnych atakow?
A co do Ciebie choc nie tyle Ciebie.
Z calym szacunkiem., jak to u Grzegorza Brauna :)
Dziewczyna zarejestrwoala sie tutaj, jest/byla sama za granica i miala powazny problem ze zdrowiem, nie wiedziala do kogo sie zwrocic, nikogo nie interesuje ze jest chora, wazne zeby placila za mieszkanie, zapewne u cyganow bez umowy bo chata na benefitach pobieranych
No i z czeego ma zyc - dodaj do tego jak panstwo angielskie traktuje emigrantow mimo ze ci placa tu podatki - rejestrowalem sie i wiem dyskryminacja jest ewidentna - krotszy okres opobierania zasilku i wiele innych 'udogodnien'. A nby mamy wolnby przeplyw osob, rowne traktowanie, Unie Europejska hmmmm...
To sie zarejestrowala i zapytala, taki to troche krzyk rozpaczy co robic bo dochodu nie ma, a koszty gonia. Duzo ludzi jest w takiej sytuacji. Widze, ze nie logowala sie od kilku miesiecy. Potrzebowala konkretnej rady. Doradzil jej ktos konkretnie? Nie widze.
Oczywiscie mogla isc do CAB i tam by ja pokierowali, moze do GP. Ale CAB pracuja wolontariusze z beznadziejnym poziomem wiedzy prawniczej i czesto glupoty wygaduja a GP to moze ja wysle na drzewo. A w tym czasie 1000 Pakistanczykow i Syryjczykow dostanie mieszkania, zasilki
Uwazasz ze to jest sprawiedliwy uklad?
Mi sie to nie podoba i sie wypisalem. Tylko ciagne od panstwa, przynajmniej do momentu az odzyskam co wplacilem w podatkach, tak bedzie moralnie wlasciwie a do tego wykorzystuje zdolnosci
I tego Ci zycze, zdrowia, szczescia, pomyslnosci
Wiecej tylko empatii
-
- ArturD
- Raczkujący
0
22 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
własna firma w Wielkiej Brytanii-jak się wypromować ??
by klaudia23 in FINANSE - 8 Replies
18619 Views -
by damian_str8
on 11 Jan 2010, 17:03
-
własna firma w Wielkiej Brytanii-jak się wypromować ??
-
-
Realizacja czeku z wielkiej brytani w polsce?
by Mark77777 in FINANSE - 2 Replies
6823 Views -
by kr5
on 4 Sep 2011, 21:24
-
Realizacja czeku z wielkiej brytani w polsce?