Skarga na działalność urzędnika Councilu

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by chmiel » 16 Jan 2014, 18:22 Skarga na działalność urzędnika Councilu

Witam,

potrzebuję rady osób, które mogą mi pomóc.Otóż sytuacja wygląda następująco.
Wynajmuję council house. Housing manager ma 2 dni robocze na odpowiedz na moje zapytanie dotyczące różnych spraw związanych z domem. Mijają 2 dni nic, maile nie pomagają,dzwonię do councila twierdzą, że wyślą do niej ponaglenie na odpowiedz, (znów muszę odczekać 2 dni robocze), znów 0 odpowiedzi, idę do councila, oni znów muszą się skontaktować tym razem z jej managerem (znów 2 dni robocze na odpowiedz).Sprawa ciągnie się już prawie miesiąc.Byłem dzisiaj, powiedziałem, że chcę formularz, by złożyć skargę.

Manager councila próbowała mnie udobruchać, ale ja i tak wziąłem formularz.Nie zdążyłem wyjść za drzwi, a Housing Manager już do mnie dzwoniła .Sytuacja jest nagminna, powtórzyła się już 4 raza moja Housing manager wymaga ode mnie zgłoszenia nawet tego, że chcę powiesić półkę na ścianie.Rozumiem to, tylko, że ona olewa to i nie odpowiada w żaden sposób na wysłane prośby o ww pozwolenia.

Czuję , że jestem ignorowany bo jestem Polakiem, zdarzyły się jeszcze inne sprawy o których nie chcę pisać.
Gdzie mogę złożyć skargę na nią oprócz councila,bo myślę, że jest więcej takich osób jak ja, a po wypowiedziach Camerona, olewactwo w stosunku do Polaków będzie się tylko nasilać.

Dzięki za wszystkie sugestie.

chmiel
Rozeznany

Reputation point: 13
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mam37 » 17 Jan 2014, 09:36 Re: Skarga na działalność urzędnika Councilu

zgadzam się z Tobą myśle ze nas olwają niestety ciężko to udowodnić

mam37
Stały Bywalec

Reputation point: 45
Pokojowy
0

Egocentryczny punkt widzenia.

Musielibyscie posłuchać koleżanki z pracy (rdzenna biała birminghamka) jakie Ona ma przeboje z landlordem councilem urzędami bankami i innymi takimi. Normalnie gdyby nie jej język to pomyślałbym, że rozmawiam z kims z tego forum...

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputation point: 183
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by mam37 » 17 Jan 2014, 16:30 Re: Skarga na działalność urzędnika Councilu

AdamBoltryk, może ma korzenie polskie hehe

mam37
Stały Bywalec

Reputation point: 45
Pokojowy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI