Odszkodowanie za blad lekarski.
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
wyzej napisal ze czeka na wynik konsultacji jednego ortopedy z drugim bo wg niego jest zle zrosniete ..
ja kiedys zlamalam jedna z kosci w nadgarstku i na zdjeciu ewidentnie bylo widac zlamanie ale pani w szpitalu powiedziala ze musi sie skonsultowac z innym lekarzem bo nie wie przyszla i powiedziala ze chyba nie jest zlamane i dali mi te cos bym reke wyzej trzymala co z tego jak to na nadgarstek bylo a poszlam do innego szpitala i bylo zlamanie ..
jezeli jest faktycznie zle zrosniete to i tak bedzie ciezko wywalczyc cokolwiek ale warto probowac , zycze powodzenia :)
-
-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
-
Ja bym sie nie zastanawiala tylko biegla do prawnika, jeszeli lekarz popelnil blad to powinien za to zaplacic, tutaj jest tylu partaczy w tym zawodzie ze az glowa boli. A pieniadze sie przydadza na rehabilitacje i jest szansa ze drugi raz ten lekarz sie zastanowi co robi.
Tutejsz sluzba zdrowia doprowadza mnie do bialej goraczki wrrr
-
-
samoszczescie
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
-
No moze i powinno,ale ja chirurgiem nie jestem i szczerze mowiac nie znam sie na zdjeciach rtg, a ortopeda ktory ogladal zdjecie w poradni nie byl zachwycony,natomoiast w szpitalu nie powiedzieli ze cos jest nie tak.
-
-
gregor75
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
-
Dzieki wszystkim za dobre slowo.Poczekam moze wszystko sie rozrusza,a jesli nie no to trzeba bedzie powalczyc.Pozdrawiam
-
-
gregor75
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
-
Return to ZDROWIE