Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
Napisane by bartek87 » 30 Dec 2011, 00:53 Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
-
- bartek87
- Przyczajony
- Reputation point: 2
Napisane by AdamBoltryk » 30 Dec 2011, 06:44 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
bartek87 wrote:(...)Czeka mnie przeprowadzka do Wolverhampton po nowym roku a nie mam tam znajomych i bede musial zaryzykowac. Pozdrawiam.
Jesteś pewien, że chcesz się naczytać złych wspomnień innych przed swoją przeprowadzką?!
To jak oglądanie katastrof lotniczych na youtube przed lotem do kraju...
lol, ja to nazywam hardcore :D
Masochista..
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputation point: 183
Napisane by moloqu » 30 Dec 2011, 13:20 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
mi sie nigdy nie zdazylo by cos zginelo z pokoju.... ze wspolnej lodowki i owszem albo ktos uzyl mojego recznika, mydla, papiero toaletowego... albo moich sztuccy, talerzy czy garnkow... zalezy ile osob mieszka.
tak czy siak zgadzam sie z Adamem.
ps, a wolverhampton fajne miasteczko mialem okazje tam mieszkac.
pozdro
-
- moloqu
- Raczkujący
- Reputation point: 1
Napisane by bartek87 » 30 Dec 2011, 16:19 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
Jesteś pewien, że chcesz się naczytać złych wspomnień innych przed swoją przeprowadzką?!
Lepiej zapoznac sie z doswiadczeniami innych niz uczyc sie na wlasnych w tym przypadku chociaz wiadomo, ze nigdy nie wiadomo co nam zgotuje los.
lol, ja to nazywam hardcore :D
Masochista..
Lepiej sie nastawic na najgorsze niz potem udawac zdziwionego :lol:
Co do Ciebie Moloqu to dzieki za rady, zamek od razu wymienie to podstawowa sprawa. Najbardziej obawiam sie o sprzet i wyposazenie pokoju. Paru rzeczy sie dorobilem tutaj i niechciabym tego stracic.
-
- bartek87
- Przyczajony
- Reputation point: 2
Napisane by AdamBoltryk » 31 Dec 2011, 12:24 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
A robić dziurę bez wiedzy/pozwolenia landlorda, to przy wyprowadzce licz się z pokryciem wyimaginowanych i wyśrubowanych pod sufit kosztów zakupu i wymiany drzwi, które nawiasem mówiąc nigdy nie zostaną wymienione...
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
Napisane by Luiza » 6 Jan 2012, 10:54 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
Poza tym też nikt poza mną nie sprzątał łazienki.
Ale w domu były 2 łazienki. W jednej był zepsuty prysznic, więc nikt z niej nie korzystał. Zreperowałam sobie prysznic, nikomu nie mówiąc i w taki sposób miałam prywatną łazienkę :D
Raz bardzo krótko pomieszkiwałam ze znajomymi. Po mojej wyprowadzce wprowadził się do pokoju nowy lokator, który włamał sie do wszystkich pokoi i wyniósł absolutnie wszystko co miało jakąś wartość. Tylko idiota upozorował także włamanie do swojego pokoju ale nie wrócił do domu. Co jednoznacznie wskazało na to że to on. To był angielski student.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputation point: 71
Napisane by ewela119 » 6 Jan 2012, 11:15 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputation point: 109
Napisane by testowy » 7 Jan 2012, 12:32 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
AdamBoltryk wrote:Zamek można i wymienić, pod warunkiem, że taki będzie...
A robić dziurę bez wiedzy/pozwolenia landlorda, to przy wyprowadzce licz się z pokryciem wyimaginowanych i wyśrubowanych pod sufit kosztów zakupu i wymiany drzwi, które nawiasem mówiąc nigdy nie zostaną wymienione...
Pozdrawiam
nowe drzwi, o ile standardowe to koszt 18 funtów,
plus wymiana – łatwa sprawa, można samemu zrobić, a i bez trudu znajdzie się pomoc za piwo
więc to nie problem,
osobiście wolę wymianę zamka,
mi się udało zrobić to tak, że niewiele trzeba było rozwiercać otwór w drzwiach,
po wyprowadzce bez problemu można wstawić stary zamek,
warto to zrobić, dla świętego spokoju,
bo nawet jak samemu coś się zgubi, to potem podejrzenia wobec całego świata
:mrgreen:
-
- testowy
- Zaangażowany
- Reputation point: 78
Napisane by AdamBoltryk » 7 Jan 2012, 16:25 Re: Wasze nieprzyjemnie doswiadczenia na nowym domu
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Zabkowanie- kiedy wasze dziecko zaczyna zabkowac?
by jo14189 in RODZINA I DZIECKO - 7 Replies
21863 Views -
by LadyHekate
on 29 Jun 2012, 10:03
-
Zabkowanie- kiedy wasze dziecko zaczyna zabkowac?
-
-
Jedwab do wlosow jakie sa wasze zdania
1, 2 by magdunia22 in ŚWIAT KOBIET - 19 Replies
45631 Views -
by sofija
on 25 Oct 2009, 15:04
-
Jedwab do wlosow jakie sa wasze zdania
-
-
Wasze ulubione cytaty/dialogi z filmów