Ortodonta w Birmingham! Odklejony zamek
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
Hej! Właśnie odkleił mi się zamek w aparacie na zeby (metalowy) na 5 i nie wiem co mam zrobić. Dzwoniłam do ortodontki w Polsce i ona powiedziała, ze muszę iśc do kogoś i przykleić ten zamek bo po 1)bedzie mi przeszkadzal po 2) powroci mi wada bo 5 byla kiedys schowana.
Czy znacie jakiegos taniego i dobrego ortodonte który przyjmie mnie szybko.
Kwestia tego ze trzeba ten zamek zdjac i opalic go i na nowo przykleic, wiec wystarczy tylko klej i fachowiec:)
prosze o pomoc
-

-
mika_z
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Hej Mika, czy znalazlas jakiegos dobrego ortodonte w Birmingham? Mam ten sam problem, dzis odkleil mi sie zamek!!!
Daj znac jesli masz jakies info dla mnie!!!
Z gory dziekuje!
Zuzka
-

-
Zuzka
- Przyczajony
-
-
w szpitalu dentystycznym jest oddzial ortodontyczny, pierwsze albo drugie pietro chyba, sprobujcie tam czegos sie dowiedziec.
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 5
Dziekuje serdecznie za pomoc, wlasnie sie wybieram do Polski na przeglad...
-

-
Zuzka
- Przyczajony
-
-
Hej mam stal aparat i potzrebuje pilnei ortodonty gdyz jak jadlam orzeszki drucik mi sie wykrzywil i wrzyna mi sie w dziaslo slyszalam o ortodoncie polskimw birmingham prosze o pomoc i jakies namiary na niego jestem dopiero 2 miesiace w anglii i nie jestem za bardzo zorientowana.
-

-
Joasia1234
- Przyczajony
-
-
zadzwon do dentysty ktory przyjmnuje na w centrum przy sklepie polskim
-

-
kwiatek
- Raczkujący
-
-
a dokladnie gdzie przyjmuje,jestem tu od niedawna i jezcze sie nie orjentuje w terenach :oops:
-

-
mena 33
- Raczkujący
-
-
czy leczył ktoś swoje ząbki u polskiego ortodonty w centrum bham nad polskim sklepem bardzo zależy mi na informacji czy jest dobrym fachowcem.
-

-
klara1
- Przyczajony
-
-
Return to ZDROWIE