zalmalem noge pomocy
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
witam, weic zlamalem noge , ale wdomu czy nazlezy mi sie jaies odszkodowanie.?????
[ Dodano: Pią Paź 05, 2007 11:29 ]
prosze o jakąś porade jesli ktos cos wie.pozdarwaim
-

-
konrdzik
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Nie bardzo sie orientuje ale w kazdym razie przykro mi. :wink: :roza:
-

-
Anek
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 27
odszkodowanie nalezaloby ci sie gdybys zlamal noge w domu bo np......pekla deska w podlodze.
a tak to niestety......
pozostaje ci tylko o ile posiadasz karty kredytowe lub kredyty z opcja ubezpieczenia - zglosic to i ubezpieczalnia bedzie placic ci raty do czasu powroty do pracy
sorry :-|
-

-
anirad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 76
Kurde, uwielbiam takich ludzi.... Ja wiem, ze czas sie leczyc, nie noge, a glowe....
Odszkodowanie nalezy Ci sie jak zlamales nie ze swojej winy albo masz ubezpieczenie... Czy to tak trudno zrozumiec?!?
Moze bys cos powiedzial wiecej?!?!? Czy zlamales w trakcie pracy, czy grales w pilke i sie przewrociles? Czy moze miales wypadek na rowerze czy co? Czy szedles ulica i wpadles w dziure?!??!
-

-
owen
- Stały Bywalec
-
-
wielkie dzieki.Mam kredyt i jusz zgloisilem do banku.wiec ubezoieczenie pokryje mi koszta kredytu. w propo miejsca zalmania -zalamelm niestety w domy porostu niefart, zle stąpnąłem i cos chrupło.A MOZE Wiecie gdzie mogesie dowiedziec co mi sie nalezy .Mam konto w banku account plus HSBc .konto playtne i tam posiadam jakies ubezpieczenie w ramach konta.I nic wiecej sie nie ubezpieczalem.Pozdarwaim
-

-
konrdzik
- Początkujący
-
-
oj no przestancie to juz sie spytac nie mozna czy co, odrazu krzycza no :) zachowujecie sie jak polacy no :)
-

-
Shon
- Zadomowiony
-
-
-
-

-
pietia1
- Raczkujący
-
-
-
Zamykam temat .dzieki za porady jusz wszystki wiem.pozdrawiam
-

-
konrdzik
- Początkujący
-
-
konrdzik wrote:Mam konto w banku account plus HSBc .konto playtne i tam posiadam jakies ubezpieczenie w ramach konta
o ile pamietam account plus w hsbc daje ci za darmo ubezpieczenie w podrozy...... ale chyba nie uznaja ci jezeli powiesz ze w podrozy z lazienki do salonu :-)
tez wspolczuje
pozdrawiam
pe
-

-
KA i PE
-
-
Return to ZDROWIE