Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
Napisane by K.J. » 17 Feb 2008, 14:29 Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
Poza tym zas, nie jest to wcale takie glupie pytanie jak z pozoru mogloby sie wydawac, gdyz o smierci wielu z nas wogole nie mysli, a zapominamy o tym , ze to wlasnie ona jest stale obecna w naszym zyciu, niejednokrotnie bywa tez czestszym gosciem od milosci, choc niekiedy obie te sprawy wystepuja razem, przeplatajac sie nieustannie ze soba. Czekam wiec na odpowiedzi, gdyz temat, mam nadzieje, ze nie pozostanie pusty.
[ Dodano: Nie Lut 17, 2008 18:20 ]
Tak myslalem, lenie patentowane. Nikt nie moze wtracic nawet sich 3 groszy lub funtow, bo nikomu sie nie chce. :roll:
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputation point: 5
Napisane by Jolly » 17 Feb 2008, 21:40 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- Jolly
- Stały Bywalec
- Reputation point: 2
Napisane by mars » 17 Feb 2008, 21:45 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- mars
- Początkujący
- Reputation point: 0
Napisane by Sobert » 17 Feb 2008, 22:00 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
Chcialbym byc pewien, ze nikogo nie skrzywdzilem w moim zyciu.
Nic wiecej nie potrzebuje.
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane by Anek » 17 Feb 2008, 22:49 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputation point: 27
Napisane by boB » 17 Feb 2008, 23:06 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
K.J. wrote:Tak myslalem, lenie patentowane. Nikt nie moze wtracic nawet sich 3 groszy lub funtow, bo nikomu sie nie chce. To ja powiem tak: oststnia rzecz jaka ja chcialbym zrobic przed smiercia, to czysto abstrakcyjnie po prostu spedzic cudowna noc z cudowna kobieta. I tyle na ten temat zab.ojady.
Lenie patentowane to siedza przed kompem i nic nie robia w zyciu poza uzalaniem sie nad soba na forach(w topicu hyde park same Twoje posty byly na wierzchu;) - w ten sposob ciezko znalezc swa cudowna kobiete, tylko oslepniesz - tez siedze ostatnio za duzo na kompie(zima byla i takie czasy ze to wciaga po prostu), ale staram sie jak najwiecej zazywac ruchu i swiezego powietrza, i spotykac sie ze znajomymi. Wiec wez dupe w troki i zamiast sie zamartwiac zacznij robic "cos" innego :-D
-
- boB
- Rozeznany
Napisane by Sobert » 18 Feb 2008, 00:49 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
Nie wiem czemu w ogole dodalem swojego posta.
Spadam na humor, bo zwymotuje. A na ''Strefie Uczuc'' to samo! Bleee :-P
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane by Jolly » 18 Feb 2008, 12:49 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
boB wrote:Przed smiercia na jakiejs trudnej sciezce rowerowej(troche mojej chorej wyobrazni;) chcialbym tylko krzyknac - "o w cho...re, moj nowy amorek nie wytrzymal tego zjazdu;)", Generalnie to popieram Anek :wink: od zamartwiania sie na zapas mozemy tylko wlasna smierc przyspieszyc ;)
K.J. wrote:Tak myslalem, lenie patentowane. Nikt nie moze wtracic nawet sich 3 groszy lub funtow, bo nikomu sie nie chce. To ja powiem tak: oststnia rzecz jaka ja chcialbym zrobic przed smiercia, to czysto abstrakcyjnie po prostu spedzic cudowna noc z cudowna kobieta. I tyle na ten temat zab.ojady.
Lenie patentowane to siedza przed kompem i nic nie robia w zyciu poza uzalaniem sie nad soba na forach(w topicu hyde park same Twoje posty byly na wierzchu;) - w ten sposob ciezko znalezc swa cudowna kobiete, tylko oslepniesz - tez siedze ostatnio za duzo na kompie(zima byla i takie czasy ze to wciaga po prostu), ale staram sie jak najwiecej zazywac ruchu i swiezego powietrza, i spotykac sie ze znajomymi. Wiec wez dupe w troki i zamiast sie zamartwiac zacznij robic "cos" innego :-D
dobrze mówi polac mu
wiecej ruchu wiecej ruchu
-
- Jolly
- Stały Bywalec
Napisane by K.J. » 18 Feb 2008, 17:58 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
Napisane by Jolly » 18 Feb 2008, 18:24 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- Jolly
- Stały Bywalec
Napisane by Anek » 18 Feb 2008, 19:53 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputation point: 27
Napisane by kik1976 » 18 Feb 2008, 20:23 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
-
- kik1976
- Zadomowiony
Napisane by moniavika » 18 Feb 2008, 21:03 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
Pytanie to dreczy mnie pomimo dojrzalego wieku i zapewne chcialabym uslyszec na nie odpowiedz...
-
- moniavika
- Rozeznany
- Reputation point: 3
Napisane by VirusJah » 18 Feb 2008, 22:29 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
moniavika wrote:Ostatnia rzecza jaka chcialabym zrobic chyba przed smiercia to zadac mojemu ojcu,ktorego nie widzialam 22lata "Dlaczego mnie zostawiles?"
Pytanie to dreczy mnie pomimo dojrzalego wieku i zapewne chcialabym uslyszec na nie odpowiedz...
Smutne to strasznie. Współczuje Ci...
A ja bym chcial sobie ussiasc gdzies i ogladnac piekny zachod slonca :)
-
- VirusJah
- Rozeznany
Napisane by boB » 18 Feb 2008, 22:55 Re: Ostatnia rzecz jaka chcielibyscie zrobic przed smiercia.
I am clear
Let the world be cold
Our deliberation
Pass them on
Let it show
Let the words come slow
Your constant incantation
Raczej bardziej logicznym stwierdzeniem jest: pesymizm jest dla głupców :-D nie obrażając jednego :-D osiołki też są symbolem głupoty i uporu, więc gratuluje wyboru cech Panu K.J..
W myśl zasady, że tylko świnie nie zmieniają poglądów, nie mówie że mi się nie zmieni, ale na razie nie mam nawet ochoty i czasu myśleć o tym. Jak ktoś chce popadać w nieatrakcyjny melancholizm jego święta i najjaśniejsza sprawa.
Ps. nie lubie się powtarzać, ale Anek znów ma rację :roll:
-
- boB
- Rozeznany
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Sprawdz swoje ubezpieczenie przed wyjazdem do Polski !!!!
by Eryk1 in FINANSE - 9 Replies
22575 Views -
by Grzes*
on 3 May 2010, 18:06
-
Sprawdz swoje ubezpieczenie przed wyjazdem do Polski !!!!
-
-
Ukraina psia zaglada - czystki przed euro
by Okrutnik in HYDE PARK - 6 Replies
18151 Views -
by Marteckalkr
on 3 Dec 2011, 12:10
-
Ukraina psia zaglada - czystki przed euro
-
-
Obawy przed byciem mama w Anglii