Polecam ten temat!!!

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MalePostNapisane by Shon » 18 Nov 2006, 17:52 Re: Polecam ten temat!!!

u to jednak wiezysz

rondzik wrote:
Lee wrote:witam :mrgreen:
Reasumujac. .......Smieszy mnie natomiast i jednoczesnie smuci to jedno zdanie w jego wypowiedzi.

Pozdrawiam

sory ze tak pozno ale no net mi ucieka jakos sie mnie nie trzyma hahaha w Bham albo no za czesto zmieniam miejsce zamieszkania chyba zmieszkam na dworcu tam napewno bede mial wszystko pod reka haha cisza spąkuj swieze powietrze zarcie :P

a chcialem pogadac na spodkanoiu poprzednima III ale nie bylo mnie a tero na IV to ciebie dojzec nie moglem zreszta bylem za ktotko by mc w ogole cos sesownego wymslic haha

Tak Konkluzja moja jest taka w sumie masz racje choc nie uwazam ze by pozucanie obywatelstwa bylo wypieraniem sie polskosci ze zmiana obywatelstwa laczyc mozna wiele kozysci jezeli chodzi o dzieci
ale no tak napisal "wypre sie "
a tak takie sytuacje jak w sklepie to porazka faktycznie mam nadzieje ze juz doszedles do siebie po tym przezyciu hahaha
pomijajac juz kolesia ktory bardzo sie przejal rola kibola no
zapewniam Cie ze ja takze nigdy nie wypieralem sie i nie wypre sie polskosci choc no obywatelstwo bym zmienil bardzo chetne :)
i dalej jezeli chodzi o polaskosc to z tej polskosci naszych dziadkow juz dawno niema poza pieknymi wspomnieniami bycie polakiem nie wnioslo zapewne do twojego zycia niczego waznego jezeli tak to powiedz mi Co / honor, ojczyzna, uczciwosc, szacunek obojetnie do czego czy naprzyklad jak to no zarobic na drugim obywatelu, o i jeszcze dorzucmy, gorszej klasy a bo to robotnik jest ?

z ta europa to mnie rowniez zaskoczyles eurpa narodow czy narod europejczykow slowne igraszki i subtelna w sumie ruznica haha
ale i tak wszystko zbiega sie w jedno by to scalic a lepiej robic to narodami iz regionami bo no infrastruktora gospodarcza juz istnieje
a jezeli chodzi o imigrantow z innych krajow no to racja problem jest duzy i narast jeszcze sie nam wszystkim zato oberwie :P no ale oni nie sa europejczykami (jezeli dobrze pamientam) i to raczej koflikt etniczny nie narodowosciowy

a o ta dziurke to sie tak nie ciskaj noe:) odnioslem wrazenie po twoim pierwszym poscie ze no nie zlapales co chcial przekazac a nie jak to zrobil bo to chyba tylko informatyk s polska jest :P

reazumujac strasznie trudny temat wlasciwie no juz niemam na niego ochoty
ale odpisalem zeby nie bylo ze no olewam :)

dzieki i pozdrawiam
Last edited by Shon on 18 Nov 2006, 20:11, edited 1 time in total.
Shon
Zadomowiony

Reputation point: 0
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to HYDE PARK