eL & ALEX - W Wilczym stadzie EP - PROMOMIX

Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...

MalePostNapisane by alex » 15 Oct 2008, 17:39 eL & ALEX - W Wilczym stadzie EP - PROMOMIX

eL a'ka Loris, od niedawna należy do WUDEKA, nawija od kwietnia roku bieżącego, zaś ja (również należę do WUDEKA) próbowałem swych sił w rapie 7 lat temu, no ale jednak się poddałem. Od początku sierpnia wróciłem do rapu, efektem czego jest to właśnie EP. Gościnnie na płycie udzielili się: WuWunio (Wielkie Joł), Cezet (CeHa), Szmayger, Świeżak (obaj WUDEKA), Glober oraz KTP a'ka Ketchup. Przez lekko ponad 2 miesiące zarejestrowaliśmy 7 utworów, które ukażą się na tej płycie. Kwestia bitów... cóż oboje stwierdziliśmy, że jest za wcześnie, by nagrywać na bitach autorskich, dlatego skorzystaliśmy z bitów kradzionych. Zapraszam do zapoznania się z PROMO.

http://www.sendspace.pl/file/oPFYsxZp/

Pozdro!
alex
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Wojna » 17 Oct 2008, 20:32 Re: eL & ALEX - W Wilczym stadzie EP - PROMOMIX

Nie przepadam za polskim rapem. Jakos mi to nie pasuje... ale fajnie, ze cos robicie. Wiem, ze wielu ludzi sie tym zachwyca. Jedyni polscy artysci w tym temacie to byl dla mnie Kaliber 44! Wg rap powinno sie zostawim czarnoskorym! Nie mniej jednak powodzenia!!!

Wojna
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

Return to CO JEST GRANE