Koncerty
Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...
Ma ktos moze jakies namiary na stronke gdzie mozna sie zorientowac gdzie i jakie koncerty sa, przy okazji zeby kupic bilety na niej? Podobno jest taka cos w stylu ticketonline.co.uk, ale wyskakuja jakies bzdury :(
Fajnie by bylo pojechac i zabawic sie na jakims grubym koncercie
-

-
Mlody
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
-

-
smerf_tsfaniack
- Raczkujący
-
-
mniam mniam :-D jak cos to jeszcze jest jazz na zywo w Symphony Hall, chodzimy regularnie grupka, czasami jest czego posluchac :wink: w kazdy piatek o 17 do 19(okolo)
-

-
boB
- Rozeznany
-
-
Ja bym z checia sie wybral na jazz a tym bardziej z grupka. Podaj namiary, gdzie takie smakolyki mozna uslyszec w piatkowe wieczory. Czy to centrum jest?
-

-
Sobert
- Rozeznany
-
-
Hejka jest taka strona niezła i na niej jest wszystko wiadomo. Nazywa się Bham.pl ;P
http://bham.pl/component/option,com_eve ... 7/lang,pl/
Jeśli jakiś ciekawszy koncert sie szykuje w okolicy to ja zawsze daję a dziale "co jest grane", więc miej oko, ewentualnie dobrze jest zaglądać na strony swoich ulubionych kapel w dział z koncertami.
do zobaczyska w ten piatek
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 92
dzieki stary, jestes wielki :D masz WIELKIE piwo u mnie :>
jest co konsumowac, tego mi bylo trzeba :D
pozdrawiam
-

-
Mlody
- Rozeznany
-
-
do zobaczenia w styczniowy pijontek :-P , wybywam do Vaterlandu gdzie swieta zdetronizowaly wszystki koncerty :-(
[ Dodano: Czw Gru 13, 2007 00:21 ]
piwsko mmmm :mrgreen:
-

-
smerf_tsfaniack
- Raczkujący
-
-
plazermen wrote:Hejka jest taka strona niezła i na niej jest wszystko wiadomo. Nazywa się Bham.pl ;P
http://bham.pl/component/...mid,97/lang,pl/ Jeśli jakiś ciekawszy koncert sie szykuje w okolicy to ja zawsze daję a dziale "co jest grane", więc miej oko, ewentualnie dobrze jest zaglądać na strony swoich ulubionych kapel w dział z koncertami.
Napisalem bo chcialem sie zorientowac czy ktos sie wybiera w ten piatek. Ale o lokalizacji Symphony Hall nadal nic nie wiem. Nie bardzo mi sie chce studiowac mapy, wole zapytac, bo jak mawiala moja babcia - koniec jezyka za przewodnika
-

-
Sobert
- Rozeznany
-
-
jakby ktos nie wiedzial , a sluch zespolu KORN , to 4,03,2008 maja koncert w wolverhampton. :arrow:
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 5
Return to CO JEST GRANE