Gothic
Napisane by boB » 24 Nov 2007, 17:12 Re: Gothic
yanieda wrote:hahahhahahahahaah oczywiscie z toba jak bedziesz mial ochote
hehe nie wiem czy znajde czas bo ide na fajny koncert :-D wole troche teraz pobrykac piwko przy okazyjii :wink:
i hehe wlasnie nazwalas NIN, SKINNY PUPPY i wiele innych fajnych i lubianych zespolow kiczem.
wlasnie dlatego nie chcialem sie wdawac w dyskusje prowadzace donikad :-D
jesli cos jest popularne to te rzesze ludzi mowia ze cos wlasnie jest dobre(z wyjatkami i nie robic mi tu prosze efektu sheep;)
Aha i uwazam ze amatory tez sa niezle
http://pl.youtube.com/watch?v=i2dH1Ubrjos
-
- boB
- Rozeznany
- Reputation point: 0
Napisane by xao » 24 Nov 2007, 18:06 Re: Gothic
Kazda dyskusja prowadzi do "czegos",do pewnej konkluzji,ale jezeli uwazasz,iz to nie jest prawda,to moje pytanie brzmi "co tu do cholery robisz czlowieku? " Zarowno Ty jak i Placek,ktory z boskiego zigolo przeistoczyl sie w wielkiego znawce i filozofa,oboje nie widzicie tzw. wiekszego obrazu oraz sedna ,ktore yanieda chciala przekazac.Sadze,ze niestety panowie pomimo swojego rozwoju zarowno muzycznego jak i wlasnego jako osoba,nadal zostaliscie w formie i za bardzo na mietusa mi nie wygladacie.Plazerman,jesli ta angielska mlodziez Ciebie tak przeraza,to moze zorganizujemy jakas osobe dla Ciebie zebys mogl potrzymac kogos za raczke.Dodatkowo radze,zmien gusta muzyczne w kierunku disco,moze poczujesz sie bardziej bezpieczny.Zbyt duzo zespolow czy wykonawcow jest znanych tylko dlatego ,ze imituja pewne gatunki muzyczne ale rozpoznawalne sa poprzez niby trendy teledyski itp., chociazby Within Temptation wspomniane wczesniej.Ani to Gothic,ani to rock czy hard rock,poprostu kasa oblepiona niby muzykalnoscia.To nawet nie jest walka z wiatrakami,toz to mimki pozbawione twarzy.Trzeba przyznac ,ze duzo zespolow malo znanych,dorownuje,a czasem jest nawet lepsze,niz te znane kicze,uwazana i uwielbiane przez masy za nurt obowiazujacy.Bob the builder,NIN czy Skinny Puppy,troszeczke przesadziles,bo tknales zespolow,ktore za zycia se legendami,i nie uzywalbym tutaj dla ich okreslenia prostackiego slowa "fajne".Fajna to moze byz Coca-Cola w upalny dzien,ale nigdy NIN.Nie sadze,ze wszystko omija B-ham.Troszeczke sie tutaj dzieje,ale nie mozna oczekiwac ,ze bedzie akurat to co kazdy chce.To oczywiste,ze bedzie tzw.mieszanka muzyczna rozlozona w pewnym okresie czasu.Cierpliwosci ludzie.Zycze wam troszeczke zmiany,podjecia i proby glebszego poznania przekazu innych osob.A z yanieda,z przyjemnoscia sie umowie :-) ---> Madra kobietaboB wrote:dyskusje prowadzace donikad
-
- xao
- Raczkujący
- Reputation point: 3
Napisane by plazermen » 24 Nov 2007, 18:37 Re: Gothic
"Kazda dyskusja prowadzi do "czegos",do pewnej konkluzji "
A słyszałeś o czymś takim jak ekonomika myślenia? Chyba nie bardzo, co?
"ale jezeli uwazasz,iz to nie jest prawda,to moje pytanie brzmi "co tu do cholery robisz czlowieku"
Próbuje pogadać o muzyce i ewentualnie umówić sie na wspólny wypad na koncert.
Pytanie zadałbym inne: Co Ty tu robisz do cholery, człowieku?
Przyszedłeś dziewczynom pokazać jaki twardy zią jesteś i pokonać kiepściaków jednym zgrabnym postem? ;] Cienko Ci coś idzie. Ale przynajmniej efekt humorystyczny masz opanowany. Dziewczyny lubią zabawnych koleżków :)
Na disco gustów muzycznych zmieniać nie muszę : uwielbiam dobre disco. Ja jestem fanem muzyki a nie mojego wyobrażenia o niej.
Proponowałbym nie odbiegać więcej od tematu.
Miłych muzycznych wojaży hehe.
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputation point: 92
Napisane by xao » 24 Nov 2007, 19:58 Re: Gothic
-
- xao
- Raczkujący
Napisane by plazermen » 24 Nov 2007, 20:53 Re: Gothic
Dobrze że doszliśmy do konkluzji: Ty sie "dziewczynkami" baw na zdrowie i kieruj swoim stanem, nie integruj się za mocno, a nam pozostaw nasze zainteresowania w spokoju, chyba że w kwestii meritum czujesz się na siłach dyskutować to zapraszam.
Kreowanie się na samca alfa natomiast, radzę uwskuteczniać w tym topiku.
To przepraszam za niewątpliwy jad mojej wypowiedzi i burzliwe emocje oraz za łamanie Twojego jakże szerokiego paradygmatu życiowego.
Paka,
Imć Placek:)
-
- plazermen
- Wtajemniczony
Napisane by xao » 24 Nov 2007, 21:05 Re: Gothic
-
- xao
- Raczkujący
Napisane by yanieda » 25 Nov 2007, 03:31 Re: Gothic
-
- yanieda
- Początkujący
Napisane by Sobert » 25 Nov 2007, 04:40 Re: Gothic
Mozliwe, ze bede w Birmingham w sobote na piwku (tak jak dzis zreszta) Chetnie bym z kims pogadal po polsku przy dobrej muzyce bo dawno tego nie robilem he he. W sumie przydalo by sie poznac kogos wreszcie z Polski i z klimatu po tych dwuch i pol roku pobytu. :smile: Dam znac jeszcze gdzie, no chyba, ze ktos ma propozycje.
A wybiera sie moze ktos na Mansona w grudniu?
[ Dodano: Nie Lis 25, 2007 04:47 ]
Uwielbiam te klutnie na forum, ciekawe czy przy spotkaniach na zywo tez jest tak goraco :-P
Spoko to tylko stres chyba.
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane by boB » 25 Nov 2007, 04:53 Re: Gothic
gratuluje wygranej :idea:: :-D gusty ludzkie dalej niech zostana pojeciem wzglednym
- niech Ci co wygraja ciesza sie chwila :-D
Sopoko ja sie nie stresuje kto inny robi to za mnie - kiedy na to piwko? :idea:: :wink:
-
- boB
- Rozeznany
Napisane by Sobert » 25 Nov 2007, 21:47 Re: Gothic
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane by plazermen » 25 Nov 2007, 22:29 Re: Gothic
-
- plazermen
- Wtajemniczony
Napisane by boB » 26 Nov 2007, 17:42 Re: Gothic
HEYka
-
- boB
- Rozeznany
Napisane by yanieda » 27 Nov 2007, 14:21 Re: Gothic
-
- yanieda
- Początkujący
Napisane by boB » 27 Nov 2007, 15:16 Re: Gothic
Ja w dalszym ciagu zapraszam na ten koncercik, od czasu do czasu lubie po prostu posluchac formy i czegos melodyjnego. Na koncert Mansona tez chyba sie wybiore o ile cos wiecej sie dowiem(kolezanka z pracy tez chetna) - a Mansona wylansowal albo pomogl wylansowac wlasnie Reznor, jak dla mnie to tez jest taka forma (tej zlej strony;) i tez lubie od czasu do czasu :wink:
-
- boB
- Rozeznany
Napisane by yanieda » 27 Nov 2007, 17:00 Re: Gothic
Skinny puppy,(OSOBISCIE WIDZIALAM KONCERT 10 LAT JUZ TEMU),PROponuje na stronce wrzucac linkaski z muza ,moze poszerzymy horizontal muzyczny
wzajemnie ja na poczatek wrzycam light klimat,ale bardzo dobry(moim zdaniem :idea:: )http://www.youtube.com/watch?v=cwbn2SxKnl8,,,,,,moze kiedys wrzuce tu swoja kapele,njak narazie dystansuje......pozdrawiam wszystkich,a Xao koles the beast!
[ Dodano: Wto Lis 27, 2007 17:01 ]
http://www.youtube.com/watch?v=cwbn2SxKnl8
-
- yanieda
- Początkujący
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-