Przyciemnienie tylnych swiatel
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Witam ponownie :D
Moze ktos wie czy mozna przyciemnic tylne swiatla.Chodzi mi o pomalowanie specjalnym sprajem ktory mozna dostac w kazdym sklepie motoryzacyjnym.
Dlatego sie pytam bo np. neony pod samochod tez mozna kupic ale jezdzic na wlaczonych nie bardzo.
-

-
tunn
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 3
dla mnie takie przyciemnianie to wiocha i tandeta, powiedz po co to tobie? aby utrudnic zyce jadacym za toba? czy przyszpanowac, ze bylo cie stac na puszke farby?
-

-
Guest
-
-
Draco
Czy ty czytac nie umiesz to jest pytanie.Jak nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj!!!!!!!!!
Mam w dupie co ty na ten temat myslisz.
-

-
tunn
- Początkujący
-
-
Zgadzam się z kolego ****TUNN**** chce przyciemnić lampy to niech se przyciemnia. Przyciemniaj i jezdzij. szerokosci.
-

-
vactum77
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -2
Poczekaj, mam dzisiaj w pracy diagnoste MoT "na stanie", to zaraz sie go zapytam.
Dodano: -- 11 lis 2011, o 13:22 --
o ile tylko dane swiatlo swieci na swoj kolor, czyli: stopu na czerwono, kierunkowskaz na zolto itd, to mozna.Taki spray oczywiscie przyciemnia tylko szybke nie wplywajac na zmiane barwy danego swiatla, czyli- mozna.
-

-
krisbrumm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 75
-
hej , ja przyciamnialem u siebie w viki , zrobilem na tych swiatlach juz 2 razy mot i nic sie nie czepiali , moja rada jest taka zebys przyciemnil tylko malujac jeden raz , poczatkowo pomalowale na 2 razy to lipa wyszla straszna i zmywalem szybko bo ciemnica straszna byla ale na jeden raz bylo juz ok
-

-
dworek
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 9
Ja tez radzilbym Ci przyciemnic tylko lekko tak jak kolega dworek.
-

-
Adrian2712
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 18
dzieki wszystkim za info.
swiatla zrobione i nawet policja mnie zatrzymala i ze swiatlami wszystko ok.
pozdro
-

-
tunn
- Początkujący
-
-
tunn wrote:dzieki wszystkim za info.
swiatla zrobione i nawet policja mnie zatrzymala i ze swiatlami wszystko ok.
pozdro
Nie wydaje mi się,żeby każdy patrol policji (ba, nawet każdy warsztat MOT) był wyposażony w czujniki przepuszczalności światła, czujniki barwy oraz jasności/mocy światła.
Pozdrawiam
PS. kumplowi kiedyś nie przeszedł MOT, bo... miał złą barwę tylnego kierunkowskazu... Myśleliśmy, że całe lampy do wymiany, ale po oglądnięciu wyszło, że klosze ma białe i wystarczy zmienić żarówkę...
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 183

Return to MOTORYZACJA