Zapalona lampka servisu, gdzie najlepiej sie udac?

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Witam, od jakiegos czasu pali mi sie lampka servis, rowniez w tym samym czasie zapalila sie lampka poduszki powietrzne. Auto mam stosunkowo od niedawna i nie bardzo znam sie na sprawach samochodowych oraz dobrych warsztatach. Pytanie do was, gdzie najlepiej udac sie z takim problemem w okolicach Edgbaston, Hockley, Handsworth, Winson Green lub centrum?
Bardzo dziekuje za wszelkie sugestie:-)

Dodam ze auto jest swiezo po MOCIE, mechanik nawet nie zwrocil na to uwagi...

sedziola
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

lampka poduszki może świadczyć o zepsutym czujniku, natomiast serwisu o zbliżającej się potrzebie autka :)ja osobiście polecałbym serwis autoryzowany .
VRS
Początkujący

Neutralny
0

Z serwisem autoryzowanym to uwazaj bo zedra z ciebie majatek i czesci ( o ile jakies bedziesz musoala zakupic beda cie kosztowac majatek. Mieszkam w bham i przerobilem kilka warsztatów ( polskich ci..a, angielskich itp)

Jakis rok temu znalazlem chlopaków na yardley, serwisuje u nich swój samochód swojej dziewczyny ,kumple tez czasami wpadaja tam na serwisy, przeglady i male naprawy .

Nie chce im robic darmowej reklamy bo nie o to chodzi, ja nei mialem nigd problemów, i skóry ze mnie nigdy nie zdarli. Wykonuja tylko te naprawy, które sa konieczne i nie chca ci na sile wymienic pól auta

Najlepiej zadzwon, podjedz do nich i sie popytaj . Porada nic nie kosztuje

tel : 07868765734

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

dzieki serdeczne Marcin:-)

sedziola
Przyczajony

Neutralny
0

Nie ma sprawy

Sam bym ci to zrobil, ale ja znany jestem z tego ze swietnie rozkrecam i rozbieram.... ale ze zlozeniem to nie jestem za pan brat.... Czesci, sróbek mi zostaje.

ps . Z tego co sie orientuje to glówny mechanik Darek jest na urlopie do 27 , ele inni tez sa ok

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

o jakie auto chodzi?

lomax20
Raczkujący

Neutralny
0

Przestan przeciez to odrazu widac ze to reklama-mowisz o najdrozszym zakladzie mech. w Birmingham!!! Zdzieraja i to dobrze !!!

agunia1
Przyczajony

Neutralny
0

ok agunia

to podziel sie swoimi doswiadczeniami, po to jest to forum. Bezpodstawne oskarzenie o reklame stary. Znasz mnie ??? Nie, wiec spadaj na drzewo banany prostowac.

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

prosze sie nie klucic na moim temacie...

auto renault clio...

posprawdzam najpierw i podzwonie, mam kilka miejsc juz wiec sie najpierw rozejrze a potem cos postanowie.

sedziola
Przyczajony

Neutralny
0

szkoda ....ja tak lubie drzec koty z przypadkowymi uzytkownikami forum .....

powodzenia z bryka Sedziola, nie chci lampka nie swieci na wieki

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

Mnie zapalil sie ABS w audi, okazalo sie ze to jakis przypadkowy blad, podjechalem do warsztatu na Smethwick w Birmingham i wykasowali mi ten blad komputerem, zaplacilem L20, nigdy wiecej nie widzialem tego problemu na desce rodzielczej. Mozna ich nalzesc w spisie firm
Last edited by faust on 19 Oct 2009, 06:53, edited 1 time in total.

faust
Przyczajony

Neutralny
0

faust wrote:Mnie zapalil sie ABS w audi, okazalo sie ze to jakis przypadkowy blad, podjechalem do warsztatu na Smethwick w Birmingham i wykasowali mi ten blad komputerem, zaplacilem L20, nigdy wiecej nie widzialem tego problemu na desce rodzielczej. Mozna ich nalzesc w spisie firm

to lepiej za 20f (mozna za mniej) kupic kabel na ebay, dorwac soft, wbic sie na forum np A4.klub.pl, zasiegnac porady i zrobione. nastepne zapalajace lampki skasujesz sobie sam bez placenia innym.
zwierzakfm
Stały Bywalec

Reputation point: 22
Pokojowy
0

oj zwierzakfm, i tak oto zepsułeś faustowi, reklame jego warsztatu he he
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

malaroksi
Zadomowiony
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 10:54
Hmmm A myśmy jeździli kilka razy tam do mechanika i byliśmy naprawde zadowoleni,
może to nie wina mechanika tylko twojego auta???? :)

Rozumiem ze tobie spodobal sie warsztat na Wednesbury, nie bylem tam nigdy zatem nie wypowiadam sie czy robia dobrze czy zle, ani czy pisanie o tym czy innym to reklama.
Co do kabla, nigdy nie probowalem.

faust
Przyczajony

Neutralny
0

znajomy mial blad w volvo s60 pojechal na Smethwick oni nie mogli polaczyc sie z samochodem i zaplacil 20funtow tak tez mozna :mrgreen:

kundzia_84
Przyczajony

Neutralny
0

Next

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA