naprawa po stluczce

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MalePostNapisane by Pawel M » 4 Feb 2008, 20:06 naprawa po stluczce

witam. mialem dzis stluczke, na miejscu nie bylo policji, wina nie osadzona, wiec bedzie pol na pol. mam do zrobienia 3 elementy a moja polisa pokrywa kwote od 300 funa w gore, (zakladam ze byle warsztat zawola wiecej niz 300 - nowy passat ), ale jak juz cos to potrzebuje najpierw dobry warsztat do wyceny szkody no i trzeba policzyc ile faktycznie wyjdzie. ma ktos jakies namiary na sprawdzony zaklad lakierniczy? szkody mechanicznej nie ma,do wymiany klosz, maska, blotnik i zderzak. bede wdzieczny za jakies nr tel. dzieki z gory.
pozdro

Pawel M
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Arek_pie » 4 Feb 2008, 21:35 Re: naprawa po stluczce

wystarczy wejść do katalogu firm i zadzwonić do warsztatów.

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Pawel M » 4 Feb 2008, 21:46 Re: naprawa po stluczce

chodzilo mi o cos wiecej niz 2 polskie warszaty z czego jeden nadaje sie do niczego a do drugiego dzwonilem kilka razy i nikt nie odbieral.
pozdro

Pawel M
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by lysy » 5 Feb 2008, 11:59 Re: naprawa po stluczce

Pawel M wrote:chodzilo mi o cos wiecej niz 2 polskie warszaty z czego jeden nadaje sie do niczego a do drugiego dzwonilem kilka razy i nikt nie odbieral.
pozdro

heheh nie ma to jak fachowcy z ojczyzny..............(!!!)
juz nie wiem co lepsze rodak partacz czy drogi warsztat angoli ale z gwarancja -a moze cos posrodku?
lysy
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA