naprawa po stluczce
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
witam. mialem dzis stluczke, na miejscu nie bylo policji, wina nie osadzona, wiec bedzie pol na pol. mam do zrobienia 3 elementy a moja polisa pokrywa kwote od 300 funa w gore, (zakladam ze byle warsztat zawola wiecej niz 300 - nowy passat ), ale jak juz cos to potrzebuje najpierw dobry warsztat do wyceny szkody no i trzeba policzyc ile faktycznie wyjdzie. ma ktos jakies namiary na sprawdzony zaklad lakierniczy? szkody mechanicznej nie ma,do wymiany klosz, maska, blotnik i zderzak. bede wdzieczny za jakies nr tel. dzieki z gory.
pozdro
-

-
Pawel M
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
wystarczy wejść do katalogu firm i zadzwonić do warsztatów.
-

-
Arek_pie
- Raczkujący
-
-
chodzilo mi o cos wiecej niz 2 polskie warszaty z czego jeden nadaje sie do niczego a do drugiego dzwonilem kilka razy i nikt nie odbieral.
pozdro
-

-
Pawel M
- Początkujący
-
-
Pawel M wrote:chodzilo mi o cos wiecej niz 2 polskie warszaty z czego jeden nadaje sie do niczego a do drugiego dzwonilem kilka razy i nikt nie odbieral.
pozdro
heheh nie ma to jak fachowcy z ojczyzny..............(!!!)
juz nie wiem co lepsze rodak partacz czy drogi warsztat angoli ale z gwarancja -a moze cos posrodku?
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
Return to MOTORYZACJA