Zapalona lampka servisu, gdzie najlepiej sie udac?

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
wynika z tego jasno ze najlepiej poczytuje sie na tych czatach zle komentarze i nikt ich nie neguje, wszyscy bija brawo w zaleznoci kogo sie w danym momencie obrzuca, to dopiero polska mentalnosc.
Apropo i ten znajomy od VOLVO, uslyszal taka zabawna historie i wyjal ciezko zapracowane 20 funtow i zaplacil z dobroci serca, nawet nie negowal ze to absurd... ?

faust
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

jakby ktoś potrzebował to posiadam własny kabel na złącze OBDII

Guest

0

W tym tygodniu lecę do Polski ale wracam 7 kwietnia. Jeśli nadal będziesz potrzebować serwisu i podpięcia kompa to daj mi znać na 07789528064, mam mały warsztat w Wolverhampton, mogę zobaczyć co i jak a i też obiecuję nie zdzierać :)
KoNiK
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

marcin.p wrote:Jakis rok temu znalazlem chlopaków na yardley, serwisuje u nich swój samochód swojej dziewczyny ,kumple tez czasami wpadaja tam na serwisy, przeglady i male naprawy .

Nie chce im robic darmowej reklamy bo nie o to chodzi, ja nei mialem nigd problemów, i skóry ze mnie nigdy nie zdarli. Wykonuja tylko te naprawy, które sa konieczne i nie chca ci na sile wymienic pól auta

Najlepiej zadzwon, podjedz do nich i sie popytaj . Porada nic nie kosztuje

tel : 07868765734

Ja też ich mogę polecić, chociaż warsztat nie najczystszy. Powyższy nr. do Darka. Jestam ich klientem od jakich 4 lat i z trzecim samochodem (również w ich poprzednich warsztatach). Największy z nimi problem to długie kolejki. Mają profesjonalny komputer serwisowy, którego nie zastąpi jakaś zabawka z e-baya. Wiedzą chłopaki co robią.
VA
Zaangażowany

Reputation point: 112
SzanowanySzanowany
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA