Szukam szrotów w Walsall
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Witam mam maly problem, ktos wybil mi szybe w samochodzie Fiat Punto I i teraz szukam jakiegoś szrotu, żeby kupic szybe. Jest to szyba boczna tylna lewa. Z góry dziękuje za pomoc. Szroty najlepiej w Walsall
-

-
dante1983
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
-

-
mehow
- Początkujący
-
-
- Reputation point: -1
dzięki za link, tylko że ja mam 5-cio drzwiowy
-

-
dante1983
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
tu masz namiary na szrot w Willenhall to jest blisko jakies 4 mile Clarkes lane Willenhall WV13 1HT w tej miejscowosci jest jeszcze jeden ale niestety adresu nie znam
-

-
Guest
-
-
szrot w Darlaston, a to ich strona
www.easysalvage.com
-

-
Gaba76
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 49
Gaba kiedys juz obserwoalem ta strone i mysle, ze to nie jest szrot, a internetowa aukcja rozbitych samochodow moge sie mylic
-

-
Guest
-
-
xxx jest to strona aukcyjna, ale aukcje dotycza pojazdow i czesci wystawianych przez szrot/recovery ktory znajduje sie w Darlaston i nazywa sie dokladnie tak samo. w jednej z zakladek jest kontakt do firmy, jest to najwiekszy szrot w okolicy. moj facet czesto z niego kozysta.
dante1983 moge Ci tez podac nr. tel. na inny szrot w ktorym kiedys kupowalismy szyby do mojego punciaka 01215532522 ale ten szrot jest pomiedzy west brom'em a great bridge :)
Last edited by
Gaba76 on 10 Oct 2011, 20:35, edited 2 times in total.
-

-
Gaba76
- Stały Bywalec
-
-
To nie ja szukam szyby do punto ale fajnie wiedziec, ze to tez jest zlomowisko. Mam nadzieje, ze mowimy o tym samym to jest obok aukcji samochodowej Manhemim???
-

-
Guest
-
-
xxxx, no tak ;) zrobie mala poprawke ;) a jesli chodzi o Twoje pytanie to niestety nie wiem :neutral:
-

-
Gaba76
- Stały Bywalec
-
-
Witam
Moze ktos zna adresy szrotów w okolicy handworth-u konkretnie chodzi mi o częsci do toyoty
z góry dzieki!!
-

-
tunn
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 3
Return to MOTORYZACJA