hej zmotoryzowani

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MalePostNapisane by creative_29 » 5 Jun 2010, 16:13 hej zmotoryzowani

Hejka.jak na wstepie ww post bedzie dotyczyl tych co maja autko ale.............po tuningu.
jesli posiadacie takie autko to piszcie co zrobiliscie jaka marka?jakie osiagi itp-wwszystko co z tuningiem zwiazane.jaki tuning wewnetzrny czy zewnatzrny i pokazcie fotki.
pozdrawiam
moze ja zaczne...........citroen saxo-2002rok vts 1.6 silnik-bezyna,fabrycznie posiada 118km ale po tuningu wyciagnelismy 153km i..........przy 4-5tys obrotow czuje ze zaczyna leciec ;) zmienione zostaly progi,blotniki,lakier.spojler dodany,wyrzucilismy nadkola(opony za duze :( )zmienione zostaly dwa filtry,tylnia klapa bez klamki-gladka,maska z twozrywa sztucznego z wlotami powietzra,zdezrak pzredni z halogenami na dole..................srodek?masakra-fabrycznie,nic nie zostalo zmienione :cry:

[ Dodano: Sob Cze 05, 2010 17:16 ]
a to jets to saxo moja cytrynka

creative_29
Raczkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by mahol » 5 Jun 2010, 22:43 Re: hej zmotoryzowani

był taki temat i się nie przyjął... http://bham.pl/forum/viewtopic.php?t=2843 tam na górze masz szukaj, jakbyś nie zauważył, pozdrawiam
mahol
Stały Bywalec

Reputation point: 44
Pokojowy
0

MalePostNapisane by creative_29 » 6 Jun 2010, 06:23 Re: hej zmotoryzowani

wiesz ............to bylo jakies niespelna 3 latka temu jesli pamietam a poza tym ...........moze cos sie zmienilo itp

creative_29
Raczkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by mahol » 6 Jun 2010, 17:17 Re: hej zmotoryzowani

trzeba było to samo napisać tam, temat skoczył by na górę i nie ważne kiedy powstał 3 lata temu czy 10... pozdrawiam
mahol
Stały Bywalec

Reputation point: 44
Pokojowy
0

MalePostNapisane by starosta-sw » 6 Jun 2010, 21:50 Re: hej zmotoryzowani

powiedz mi jedno, czy to auto jest do poruszania sie na torze, czy na drogach publicznych? Jak na publicznych, to ciekaw jestem co powiedziala Twoja ubezpieczalnia na te wszystkie modyfikacje, czy skladka nie przewyzsza wartosci samochodu?:) Ja chialem tylko zmienic filtr powietrza na sportowy i wyskoczyli z podwojna stawka!!!!

starosta-sw
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by lysy » 7 Jun 2010, 19:32 Re: hej zmotoryzowani

starosta-sw wrote:powiedz mi jedno, czy to auto jest do poruszania sie na torze, czy na drogach publicznych? Jak na publicznych, to ciekaw jestem co powiedziala Twoja ubezpieczalnia na te wszystkie modyfikacje, czy skladka nie przewyzsza wartosci samochodu?:) Ja chialem tylko zmienic filtr powietrza na sportowy i wyskoczyli z podwojna stawka!!!!

Hej!
takie pierdoly jak filter czy tlumik zmienii sie samemu lub u zaprzyjaznionego mechanika i nei zglasza ich nigdzie! Jak by ktos w razie W zapytal- odpowiadasz nie znam sie , tak kupiem -czesc piesni. Co do modow malo wanych ale do ktorych moze sie w razie wypadku przyczepic ubezpieczyciel kola, opony, zawieszenie tu moze nii byc tak latwo bo te elementy wplywaja na bezpieczenstwo jazdy i jesli ubezpieczyciel bedzie mial taka furtke na pewno z niej skorzysta zeby szkody nie wyplacic....................jak to w zyciu!
lysy
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

MalePostNapisane by creative_29 » 7 Jun 2010, 20:17 Re: hej zmotoryzowani

lysy, i reszta-moje saxo ma silnik vts-czyli 16v i do tego sport wiec ubezpieczenie zykle fabrycznej marki tego auta to koszt okolo 60f na miesiac a ubezpiczenie stuningowanego to jkoszt 74f na miesiac wiec lepeij dla mnie ubezbieczyc stuningowane (158km) niz zwykle(113km) i moge wprowadzac zmiany jakie chce nie informujac ubezpieczalnie z tej racji ze to auto jets juz stuningowane i pewnie mysla ze wiecej sie nie da ale....................probowac mozna.

[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 21:20 ]
starosta-sw, zmieniajac filtry czy mniejsze czesci auta nie informuj ubezpieczalnie-lysy ma racje-ale jak zmienasz kola na inne badz cos co oni wiedza jak wyglada fabryczne a przuy W bedzie wygladalo na stuningowane to................sorry plac sam.pozdrawiam

creative_29
Raczkujący

Neutralny
0

Return to MOTORYZACJA