Htc cha cha vs htc wildfire s
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
pomocy! na ktory sie zdecydowac i dlaczego?
-

-
roslinka_zielona
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
Według mnie na ten drugi :) Dlaczego sama nie wiem...trzymałam i jeden i drugi w rece ale jakos htc wildfire bardziej utkwil mi w glowie :) Moim zdaniem ma lepsze bajery , ale i jakos jego zastosowanie jest fajniejsze oczywiscie zrobisz co uwazasz powodzenia:)
-

-
karolinqa2491
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
Witam.
Moim skromnym zdaniem zaden z tych 2 wymienionych modeli - jesli juz cos to doloz troszke i wez HTC Sensation XL teraz przed swietami znajdziesz good deal:))Bawilem sie chwilke tym telefonikiem i powiem calkiem calkiem do tego ma fantastyczne brzmienie muzyki i sluchawki dr dre:))
A jesli naprawde mialbym polecac to polecilbym BLACKBERRY BOLD 9900 :))))))W/g mnie najlepszy telefon na rynku od 2009 uzywam tylko BB to juz 4 model:))Pozdrawiam serdecznie
-

-
Dj T
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 77
Zaden z tych. Ja mam galaxy s 2 I jestem b zadowolona. Szukasz tel na karte czy abonament? Jak abonament to daj znac na priv. Moze uda mi sie zalatwic dla Ciebie good deal jak to kolega wyzej napisal:-) pzdr!
Dodano: -- 30 lis 2011, o 17:44 --
Zaden z tych. Ja mam galaxy s 2 I jestem b zadowolona. Szukasz tel na karte czy abonament? Jak abonament to daj znac na priv. Moze uda mi sie zalatwic dla Ciebie good deal jak to kolega wyzej napisal:-) pzdr!
-

-
karen
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
ok zdecydowalam sie na wildfire i jest juz zamowiony dziekuje za podpowiedzi. nie jestem jakims maniakiem gier internetu wiec miejmy nadzieje ze do dzwonienia smsowania i korzystania z jakichs dodatkow wystarczy. karen czy moge odezwac sie do Ciebie za jakis czas? bede kupowac nastepny rowniez na abonament.
k.
dam znac po jakims czasie czy to byl dobry pomysl :)
-

-
roslinka_zielona
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA