Dziwne zjawiska.
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
W elektronice rowniez dzieja sie rozne Cuda.
, to w nich dzieje sie najwiecej zjawisk Paranormalnych.
Albo robiac te same kroki komputer reaguje ,,Inaczej" albo ciekawa historia ktora zajela mi kilka dni na rozgryzienie w czym tkwil sek.
Mam w domu internet. Jak wybije w domu bezpiecznik pradu, albo przerwa dostawe produ mimo powrotu sytuacji do normy, internet obraza sie do tego stopnia ze musze wylaczyc kabel zasilajacy w...ROUTER ADSL. D-LINK. DSL-G604 T. W przypadku wlaczenia jednoczesnego z podlaczonym do niego PC, lub Wlaczenia do sieci energi elktr. wpierw PC, wtedy nigdy w laptopie nie mam internetu.
Problem w tym ze musze pokonac
szmat drogi by rozwiazywac ten problem. ;)
Last edited by
soniac on 25 Mar 2008, 11:50, edited 1 time in total.
-

-
soniac
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
Mi zawiesiła się Nokia N95.
Wciskam wyłącznik i nic, wciskam każdy klawisz po kolei i nic, wyciągam baterię z telefonu i nic.
Telefon zaczoł działać normalnie po wyjęciu baterii i chodził jeszcze 15 sekund :rozwalkompa:
-

-
Wozek
- Rozeznany
-
-
Mnie w roku 2004, nie zawiesił sie ani raz telefon, uważam to za cud ;)
Poza tym dziwnym przypadkiem zawieszają mi sie telefony co chwile.
Np jak chce nokią n73, zrobic nagle zdjecie, zanim sie uruchomi aparat, cel znika. Im szybciej zależy mi na jego uruchomieniu, tym więcej czasu potrzebuje tel, i tym częściej Zawiesza :neutral:
-

-
soniac
- Rozeznany
-
-
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA