onet.pl

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

FemalePostNapisane by ola30 » 14 Nov 2007, 16:36 onet.pl

od paru dni nie działa mi onet, niewiem dlaczego????

ola30
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Bernii » 14 Nov 2007, 20:27 Re: onet.pl

tzn. ?? co ci sie wyswietla w przegladarce ?? jaki komunikat ??
Bernii
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by Amigo_uk » 14 Nov 2007, 20:52 Re: onet.pl

Jesli nie dziala tylko ONET problem moze byc spowodowany uszkodzonym lub blednym tzw ciasteczkiem (cookies) - czyli plikiem konfiguracyjnym przegladarki - powiazanym z konkretna stroną. Moze nawet objawiac sie to zamykaniem przegladarki bez zadnego komunikatu. Sprobuj wyczyscic pliki cookies. Jesli idzie o IEXPLORERA robi sie to w nastepujacy sposob: NARZęDZIA >> OPCJE INTERNETOWE >> USUN PLIKI COOKIES.

Jesli nie pomoze sprobuj zainstalowac inna przegladarke internetowa: polecam www.firefox.pl

Kolejna mozliwosc to jesli jest to internet w pracy - administrator zablokowal ta strone poniewaz pracownicy za duzo czasu spedzali na przegladaniu tej domeny a nie jest zwiazana z obowiazkami. Standardem jest blokowanie e-bay i yahoo. Poniewaz na wyspy przybywa wielu naszych rodakow niektorzy administratorzy dodali juz najpopularniejsze serwisy do swoich list:)
Amigo_uk
Rozeznany

Reputation point: 13
Neutralny
0

MalePostNapisane by bboy » 14 Nov 2007, 21:20 Re: onet.pl

Zgadzam sie to na 99% (jeśli internet jest w domu) są "ciasteczka" miałem to samo w firefoxie, wystarczyło je usunąć i potem onet działał, mi się to stało gdy przełączałem z onet.pl na onet.eu i się powiesiła przeglądarka, po ponownym uruchomieniu przeglądarki przełączał się raz na onet.pl raz na onet.eu i żadnej nie umiał otworzyć i pojawiał się komunikat o braku takiej strony. Więc spróbuj najpierw "ciasteczka" wyczyścić

bboy
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by mio » 14 Nov 2007, 22:40 Re: onet.pl

Z tym onetem to rzeczywiscie cos jest nie tak ostatnio. Nawet teraz nie moge wejsc na skrzynke pocztowa mimo iz czyszcze regularnie cookies. Wczoraj tez bylo to samo. A ogolnie skrzynka pocztowa na onecie doprowadza mnie do szalu ze wzgledu na szybkosc. Dawno juz przeszedlem na tlen.pl
Pozdrawiam
mio
Stały Bywalec

Reputation point: 9
Neutralny
0

MalePostNapisane by x.x.x...x.x.x » 14 Nov 2007, 23:13 Re: onet.pl

jeśli chodzi o poczte to ja bym proponował gmail.com ....ale to juz zaczynamy offtopic ...
a co do tematu ... wpisuje onet.PL ... otwiera mi sie onet.EU i odwrotnie .... ktos zna przyczyne? ... chociaz specjalnie mi to nie przeszkadza.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by ola30 » 15 Nov 2007, 16:18 Re: onet.pl

dzięki już wszystko działa(nie znam się na tym)

ola30
Raczkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA