Przestroga

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MalePostNapisane by maniek2140 » 11 Jul 2012, 18:41 Przestroga

Uwaga na oszusta co chce sprzedać iPhone 4 s za niby mała cenę bo jedzie do polski to wałek podaje numer orginalnego nie swojego numer a tak naprawdę ma podróbe i jak chcesz sprawdzić to niby ma klienta w danej chwili co go bierze jeździ niebieskim fordem nie dajcie sie nabrać

Dodano: -- 11 lip 2012, o 18:44 --

I ściemnia ze niby kupił tydzień temu ale wyrzucił papiery itd nie dajcie sie nabrać pozdrawiam

maniek2140
Raczkujący

Reputation point: -7
Wyśmiewca
1

MalePostNapisane by krisbrumm » 13 Jul 2012, 14:52 Re: Przestroga

O, to ja go chetnie poznam! Z przyjemnosciá dam sie oszukac a pozniej zostane nowym wlascicielem niebieskiego forda. Lubie cwaniaków.Tacy najczesciej juz pózniej, potrafiá zalatwiac potrzebe fizjologiczná nawet nie rozbierajác sie.
krisbrumm
Stały Bywalec

Reputation point: 75
Poczciwy
2

MalePostNapisane by andrzejj » 13 Jul 2012, 23:26 Re: Przestroga

krisbrumm wrote:O, to ja go chetnie poznam! Z przyjemnosciá dam sie oszukac a pozniej zostane nowym wlascicielem niebieskiego forda. Lubie cwaniaków.Tacy najczesciej juz pózniej, potrafiá zalatwiac potrzebe fizjologiczná nawet nie rozbierajác sie.

uuu..powialo chlodem
andrzejj
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by baniakrulez » 1 Nov 2012, 13:13 Re: Przestroga

krisbrumm wrote:O, to ja go chetnie poznam! Z przyjemnosciá dam sie oszukac a pozniej zostane nowym wlascicielem niebieskiego forda. Lubie cwaniaków.Tacy najczesciej juz pózniej, potrafiá zalatwiac potrzebe fizjologiczná nawet nie rozbierajác sie.

Off top, ale czytając tą wypowiedź przypomniała mi się scena z filmu "Kiler" jak Ryba mówi do Wąskiego:
"-Pytanie pierwsze, zawsze sikasz przez zapięty rozporek?
- Zawsze. "
baniakrulez
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA