Znecanie sie nad 5o letnim dzieckiem!!!Pomozcie

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

FemalePostNapisane by bogini8 » 8 Mar 2011, 19:34 Znecanie sie nad 5o letnim dzieckiem!!!Pomozcie

http://www.petycje.pl/6718 pomozcie Szymkowi podpiszcie peytycje ...:(

http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona#p/u ---wlosy sie jeza naglowie i plakac sie chce jak mozna byc takim czlowiekiem??:(

http://www.youtube.com/user/RatujcieSzy ... CbrTXO5YsA :( :roll: :roll:
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

Boże to straszne :cry:
Co za "matka" :evil:

eric27
Stały Bywalec

Reputation point: 18
Neutralny
0

nie moglam tego sluchac :cry:
ta matka---wogole jej nie mozna tak nazwac jest naprawde jakas niepoczytalna
czy ten ojciec nie moze nic zrobic,czy majac takie dowody nie moze starac sie o prawo do opieki nad synem,czy prawo polskie jest naprawde tak pojebane???
zal serce sciska ze tak sie dzieje i ze to nie jest tylko jeden przypadek takiego traktowania dzieci /a nawet i gorzej/ :cry: :cry:
kalini812
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

Ja tego wysluchac nie moglam do konca,bo az sie lzy cisna do oczu.Jak tak mozna?? Biedny chlopczyk :( :( :(
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputation point: 22
Pokojowy
0

kalini812 wrote:czy ten ojciec nie moze nic zrobic,czy majac takie dowody nie moze starac sie o prawo do opieki nad synem,czy prawo polskie jest naprawde tak pojebane???
jest poje..e... ojciec skladal wniosek do prokuratury prokurator go odrzucil bo stwierdzil ze w nagraniach nie ma nic drastycznego ani niecenzuralnego!!!
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

ja szczerze powiem że ryczałam jak małe dziecko słuchając tego ......
straszne,straszne,straszne .....
nie umiem znaleźć słów na to co usłyszałam ......
petycje podpisałam,i mam nadzieję że to coś da ..... że zimni urzędnicy wkońcu otworzą oczy i pozwolą by dziecko miało normalne życie .....bez takiej matki :cry:

[ Dodano: |9 Mar 2011|, o 06:09 ]
kalini812 wrote:czy ten ojciec nie moze nic zrobic,czy majac takie dowody nie moze starac sie o prawo do opieki nad synem,czy prawo polskie jest naprawde tak pojebane???

dokładnie :roll:
mój M odrazu powiedział że to dziecko by tam nie zostało ..... że w nosie miałby to z kim "powinno" być dziecko.zabrałby i koniec.
to jest niewybaczalne i karygodne.
nie pozwoliłabym być tam dziecku ani minuty dłużej ....

adamirus
Stały Bywalec

Reputation point: 21
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by marzencia2333 » 9 Mar 2011, 10:21 ,,,,

Podpisalam petycje i mam nadziej, ze moj podpis przyczyni sie do zmiany na lepsze. Bardzo szkoda mi Szymonka, a co do jego matki to bym ja chyba ........ lepiej nie pisze. Mam nadzieje, ze ktos sie ta sprawa zajmie i wiecej te dziecko nie bedzie cierpiec.
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputation point: 8
Neutralny
0

nie pozwoliłabym być tam dziecku ani minuty dłużej ....
niestety nie moze zabrac ojciec szymka od matki o polskie prawo jest na tyle poje.... ze ojciec pojdzie do pierdla dziecko wroci do matki i byloy jeszcze gorzej bo glupia krowa by cala zlosc wyladowala na malym;/ dlatego ojciec go nie zabiera;/
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

dokładnie,koło się zamyka .....ojciec jest poprostu bezradny .....bo cokolwiek by nie zrobił - będzie jeszcze gorzej :roll:
i jeśli sąd nie zdecyduje o zabraniu dziecka matce ......ta sytuacja niestety taką pozostanie ..... .....

adamirus
Stały Bywalec

Reputation point: 21
Pokojowy
0

dzisiaj o tej sprawie i petycji mowili w Faktach w TVN

straszne nagranie, po kilku sekundach juz wylaczylam bo nie da sie tego sluchac

petycje chcialam podpisac ale mi nie przysylaja linka na poczte :/

moze sprobuje jeszcze raz....

swoja droga to ktos mogly tej pseudo matce takie pieklo urzadzic.....POTWOR z niej!
yoko
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

http://nasygnale.pl/wiadomosc.html?kat= ... =13203951&

kolejne wiesci na temat tej sprawy---moze cos sie ruszy---oby
kalini812
Rozeznany

Neutralny
0

kalini812, mam nadzieje!! jest tez sprawa oli o ktora ojciec walczy juz 4 lata!! bo matka ma znajomoscxi w policji i prokuraturzem a dziecko jest maltretowane 4lata!paranoja!
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

:cry: takich spraw niestety jest o wiele wiecej :cry:
czy naprawde musi stac sie to najgorsze by policja,prokuratura i inne instytucje zaczely dzialac???? to jest choreeee :evil:
kalini812
Rozeznany

Neutralny
0

Z drugiej strony, jak działają tak jak tutaj (natychmiastowe prewencyjne odseparowanie dziecka), to też jest jazda na służby. A bo to jedna sprawa była nagłaśniana przez Mass media w Polsce, jak to angielskie służby odebrały dziecko polskiej rodzinie?
I tak źle i tak niedobrze.
Nigdy się nie znajdzie "złoty środek".

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputation point: 183
SzanowanySzanowany
0

Najstraszliwsze w tym wszystkim jest to ze to najgorsze stawalo sie juz setki razy, po kazdej takiej naglosnionej tragedii sluzby odpowiedzialne za dbanie o bezpieczenstwo dzieci obiecywaly ze podejma kroki by zapobiec podobnym tragediom w przyszlosci i oczywiscie nic sie nie zmienilo. Interweniuja tak gdzie nie trzeba robiac same szkody a gdzie sa naprawde potrzebni to ich nigdy nie ma, szkoda tylko tych maltretowanych dzieci :( Przykre jest tez to ze najczesciej sasiedzi, nauczyciele w szkole czy przedszkolu widza co sie dzieje i tez nic nie robia bo to "nie ich sprawa, nie chca sie wtracac". Poprostu koszmar :(

Takim babom powinno sie zabierac dzieci i poddawac przymusowej sterylizacji, facetow z reszta tez i wysylac na ciezkie roboty
ewela119
Wtajemniczony

Reputation point: 109
SzanowanySzanowany
0

Next

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to RODZINA I DZIECKO