Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i staraniach:)
Napisane by jo14189 » 10 Jun 2012, 09:00 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
-
- jo14189
- Stały Bywalec
- Reputation point: 10
Napisane by milka2 » 10 Jun 2012, 10:05 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
dziewczyna zaczęła spokojną rozmowę,kobiety konkretnie i na temat się wypowiadają a tu znalazł się taki jak wrzód na dupie i miesza,porażka...
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputation point: 4
Napisane by jo14189 » 10 Jun 2012, 10:31 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
-
- jo14189
- Stały Bywalec
Napisane by LadyHekate » 10 Jun 2012, 11:23 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
nie wierze, ze tyle lat uprawiales seks z kobietami wylacznie bez zabezpieczenia jakiegokolwiek!
kazdy podejmuje swiadomie decyzje kiedy jest gotowy na zalozenie rodziny i to jest najbardziej rozsadne i dojrzale podejscie.
lepiej gdy kobieta sie zabezpiecza niz pozniej jest zmuszona oddac dziecko, bo nie ma za co zapewnic mu godnego zycia...
to jest godne pochwaly, ze ludzie swiadomie decydujac sie na dziecko mysla o nim pod kazdym aspektem...
gdyby kazdy tak do tego podchodzil nie byloby tylu biednych, samotnych dzieci w domach dziecka (pomijajac juz aborcje i dzieci na smietnikach)
to jest najwazniejsza decyzja w zyciu kobiety i mezczyzny i powinna byc przemyslana.
-
- LadyHekate
- Rozeznany
- Reputation point: 16
Napisane by Mherba » 10 Jun 2012, 12:34 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
Ale to moje zdanie.
Mowie miec wiedze a nie tak jak kolega pisac bajki i przy tym obrazajac kogo tylko sie da.
-
- Mherba
Napisane by Dalijka » 10 Jun 2012, 16:08 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
Jesli chodzi o swiadome planowanie rodziny to jak najbardziej jestem za,aczkolwiek kazda "niespodzianke" przyjelabym z otwartm sercem :)
Pozdrawiam wszystkich przyszlych rodzicow :wink:
-
- Dalijka
- Rozeznany
- Reputation point: 27
Napisane by godziogodzio » 19 Jun 2012, 20:05 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
http://www.nhs.uk/Livewell/Contraceptio ... plant.aspx
How does the implant work?
The implant stops the release of an egg from the ovary by slowly releasing progestogen into your body. It thickens the cervical mucus and thins the womb lining. This makes it harder for sperm to move through your cervix, and less likely for your womb to accept a fertilised egg.
Jednym z nich jest niedopuszczenie zaplodnionej komorki jajowej do zagniezdzenia sie w macicy poprzez wywolanie odpowiednich zmian w jej srodowisku. Czyli jest to wywolanie poronienia we wczesnym etapie rozwoju embrionu.
Zatem stosowanie implantow antykoncepcyjnych mozna nazwac w wielu przypadkach aborcja.
-
- godziogodzio
- Raczkujący
- Reputation point: -9
Napisane by Guest » 19 Jun 2012, 20:18 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
-
- Guest
Napisane by dorotajab » 20 Jun 2012, 08:44 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
godziogodzio wrote:Zatem stosowanie implantow antykoncepcyjnych mozna nazwac w wielu przypadkach aborcja.
:shock:
znaczy ze ja poddaje sie aborcji, czy tez moje zapolodnione komorki poddaje aborcji co mieisac, tak? Te swiatobliwy, a grozi mi coz za to??? poza plaskaczem od Swietego Piotra jak juz kopne w kalendarz
Draco wrote:te majster moze ty nie masz wacka w spodniach albo powinieneś księdzem zostać?
ja tak mysle ze on juz jest tym ksiedzem
Nieznosze fanatykow religijnych!!!! kolejny Cejrowski sie znalazl. Zajmijcie sie wy swoimi gaciami, a nie umoralniacie tu swiadomie wybierajace kobiety!
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by Steinik » 20 Jun 2012, 08:58 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputation point: 25
Napisane by dorotajab » 20 Jun 2012, 09:16 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
Steinik wrote:dorotajab szukam przycisku lubie to :D
a bo mnie zdenerwowal! :zakaz:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by jo14189 » 20 Jun 2012, 09:21 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
-
- jo14189
- Stały Bywalec
Napisane by milka2 » 20 Jun 2012, 12:48 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
dorotajab-ja też lubię to:)-masz swoich fanów:)a wszystko dzięki temu majstrowi bez wacka hehehe
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputation point: 4
Napisane by hanoka77 » 20 Jun 2012, 18:57 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
zaloz berecik i wracaj posluchac ojca dyrektora.amen :D
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputation point: 20
Napisane by bogini8 » 20 Jun 2012, 20:11 Re: Dążac do spełnienia marzeń- dzidzia w planach i starania
w takim razie mam nadzieje, ze nie pijesz( marskosc watraby) , nie palisz (mozliwy rak pluc), nie jezdzisz autobusami czy taxowka ( mozliwosc zlapania grypy a co za tym idzie zapalenie pluc), nie oddychasz( bo moze akurat inny wirus krazy w powietrzu) nie jjesz(bo moze zlamiesz zeba ).....jesli wykonujesz ktorakolwiek z powyzszych czynnosci to zaprzestan.... bo jeszcze ktos z nas podatnikow bedzie musial zaplacic za twoje leczenie....godziogodzio wrote:To mnie akurat bardzo obchodzi co kobiety sobie wszczepiaja bo potem za ich leczenie(skutkow ubocznych) placi kazdy podatnik
Dodano: -- 20 cze 2012, o 20:14 --
to lepiej nie uzywac antykoncepcji tylko jak pakistancy plodzic dzieci na potege a pozniej zerowac na tym co panstwo da, bo samemu 8semke dzieci ciezko wychowac... marny z ciebie prowokator...godziogodzio wrote:Steinik napisał(a):
i dlatego wkurza cie leczenie chorych z pieniazkow podatnikow...
Wiec dla ciebie antykoncepcja jest leczeniem chorych? a to dobre
Dodano: -- 20 cze 2012, o 20:16 --
to nie sa zadne poglady tylko fakty!.... czesto nawet w przypadku skornych problemow dermatologicznych stosowane sa terapie hormonalne... nie udawaj wszechwiedzacego panie madralo bo daleka droga przed toba.....godziogodzio wrote:padme2009 napisał(a):
ah i TAK ANTYKONCEPCJA JEST LECZENIEM CHORYCH!!!!!
Gratuluje pogladow
Dodano: -- 20 cze 2012, o 20:21 --
godziogodzio wrote:Wszywajcie sobie jak chcecie, po co ta agresja .
skoro to nie twoje klopoty i nie twoja wagina ..to przestan klapac wkoncu ,....:Dgodziogodzio wrote:W dodatku klopoty na wlasne zyczenie bo sporo powiklan- depresje, osteoporoza, nowotwor, ciezkie zaburzenia krwawienia, mozliwosc pozniejszego urodzenia chorego dziecka itp
Dodano: -- 20 cze 2012, o 20:24 --
godziogodzio, a skoro jestes zagorzalym przeciwnikiem srodkow antykoncepcyjnych to albo jestes mnichem albo kretynem ktory roznosi opryszczke, rzezaczke , kile, HIVa albo ... wie jeszce co! a feeeeee.....nie ladnie..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputation point: 100
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Wlasny biznes w planach
by EuroTarget in FINANSE - 0 Replies