czy to humor czy tez chomor??
Kawały, śmieszne animacje i wszystko co może wywołać na naszej twarzy uśmiech.
9 posts
• Page 1 of 1
Napisane by raffi » 1 Dec 2006, 00:38 czy to humor czy tez chomor??
-
- raffi
- Rozeznany
- Reputation point: 0
0
Napisane by Shon » 1 Dec 2006, 00:54 Re: czy to humor czy tez chomor??
cholera musialem dwa razy przeczytac bo no uwierzyc nie moglem ja pierdziu no a myslalem ze to ja jestem skarpeta hahahaha
0
Napisane by Edyta » 1 Dec 2006, 08:59 Re: czy to humor czy tez chomor??
ludzi tak przesadnie oszczedzajacych to mi az szkoda :wink:
-
- Edyta
- Zadomowiony
0
Napisane by KA i PE » 1 Dec 2006, 09:26 Re: czy to humor czy tez chomor??
widac ze bozia ma na swiecie roznych lokatorow ale sknerstwo jest chyba najgorsze nie trawie takich ludzi i jest mi ich zal .
-
- KA i PE
0
Napisane by yoko » 1 Dec 2006, 11:43 Re: czy to humor czy tez chomor??
wyjadac pomidorki ze zlewu :shock: fuj
znosic snieg do domu - no ja chyba sama zaczne :lol:
znosic snieg do domu - no ja chyba sama zaczne :lol:
-
- yoko
- Stały Bywalec
- Reputation point: 3
0
Napisane by beskidenluchs » 1 Dec 2006, 22:23 Re: czy to humor czy tez chomor??
Ja nie uwierze ze zagranica ich zmienila, oni zawsze tacy byli... Przypomnijcie sobie sytuacje z PL...
Rok ze mna mieszkal koles ktory regularnie czyscil lodowke w pokoju z resztek jedzenia w akademiku na weekend, jedyne pozywienie przez 2 dni...dodam ze waletowal i nie placil za nic, ale kolega, wyrzucisz ?
Inny koles zawsze ma pusta lodowke..dlaczego ? bo mowi ze jedzenie w lodowce sie psuje, i on i tak nie zdazy zjesc
co ja za kolegow mam...ale oni stale w PL
Rok ze mna mieszkal koles ktory regularnie czyscil lodowke w pokoju z resztek jedzenia w akademiku na weekend, jedyne pozywienie przez 2 dni...dodam ze waletowal i nie placil za nic, ale kolega, wyrzucisz ?
Inny koles zawsze ma pusta lodowke..dlaczego ? bo mowi ze jedzenie w lodowce sie psuje, i on i tak nie zdazy zjesc
co ja za kolegow mam...ale oni stale w PL
-
- beskidenluchs
- Raczkujący
0
Napisane by KA i PE » 1 Dec 2006, 22:33 Re: czy to humor czy tez chomor??
beskidenluchs wrote:Rok ze mna mieszkal koles ktory regularnie czyscil lodowke w pokoju z resztek jedzenia w akademiku na weekend, jedyne pozywienie przez 2 dni...dodam ze waletowal i nie placil za nic, ale kolega, wyrzucisz ?
o przepraszam...................... tez kiedys kiedys waletowalem w akademiku, i zdarzalo sie wyzerac z komunalnej lodowki...... ale gorzole zawsze stawialem. honorowo, co mozna to mozna :lol:
-
- KA i PE
0
Napisane by raffi » 2 Dec 2006, 17:29 Re: czy to humor czy tez chomor??
KA i PE wrote:o przepraszam...................... tez kiedys kiedys waletowalem w akademiku, i zdarzalo sie wyzerac z komunalnej lodowki...... ale gorzole zawsze stawialem. honorowo, co mozna to mozna :lol:
no to oczywiste ze zycie w akademiku jest stricte zwiazane z alkoholem...
a jedzenie.... jedzenie sie z domu przywozilo od mamusi ehehehe
-
- raffi
- Rozeznany
0
Napisane by Bartsun » 3 Dec 2006, 17:00 Re: czy to humor czy tez chomor??
wczoraj kupilem darta ale zanim to zrobilem spytalem sie moich 2 qmpli, z jednym sie zlozylem a drugi powiedzial ze on niechce, bo niebedzie gral.... ale przyszedl wieczor, piwko i gral, bo co niejestem taki i mu nie powiem zaplac to zagrasz... tylko ze mu samemu niejest gflupio....? no dobra dart to 20 funtow ale patelnie za 6 kupilem i mowie ze po 2 na leb,. oczywiscie jeden sie zrzucil a tamten do tej pory nic, a normalnie urzywa, a niech tylko porysuje to mu ja na ryju rozwale.... co chwile przychodzi po fajke mowiac ze jak kupi to odda.... ale niekupil juz od tygodnia... :/
a najlepsze... zdziwilo mnie to na maxa
kupilismy se kiedys po paczce fajek, ja malo palilem bo pracowalem, on se kopcil caly czas i zostaly mu dwie fajki, no i wiadomo, mial te dwie fajki ale pojary odemnie sciagal.... potrafil nawet jak go poprosilem o fajke bo mial kilka dal mi i jeszcze spytal sie czy mu obstawie.... loool ma koles fajki, dal mi i jeszcze chce koncowke... no comments, jak to ktos napisal... co zrobic, qmpel...
aha no i na neta mial sie zrzucac bo normalnie koozysta
heh duzo bym mogl powymieniac sytuacji gdzie sknerostwo walilo od niego na kilometr.... ale tacy ludzie sie juz rodza a nie nabywaja tutaj w angli, przecierz tutaj nikomu kasy nie brakuje czy oszczedza czy tez nie....
a najlepsze... zdziwilo mnie to na maxa
kupilismy se kiedys po paczce fajek, ja malo palilem bo pracowalem, on se kopcil caly czas i zostaly mu dwie fajki, no i wiadomo, mial te dwie fajki ale pojary odemnie sciagal.... potrafil nawet jak go poprosilem o fajke bo mial kilka dal mi i jeszcze spytal sie czy mu obstawie.... loool ma koles fajki, dal mi i jeszcze chce koncowke... no comments, jak to ktos napisal... co zrobic, qmpel...
aha no i na neta mial sie zrzucac bo normalnie koozysta
heh duzo bym mogl powymieniac sytuacji gdzie sknerostwo walilo od niego na kilometr.... ale tacy ludzie sie juz rodza a nie nabywaja tutaj w angli, przecierz tutaj nikomu kasy nie brakuje czy oszczedza czy tez nie....
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
- Reputation point: 1
0
9 posts
• Page 1 of 1
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-