Ale sie usmialem.....
Kawały, śmieszne animacje i wszystko co może wywołać na naszej twarzy uśmiech.
11 posts
• Page 1 of 1
Napisane by Krzysiek » 18 Jun 2007, 05:57 Ale sie usmialem.....
http://fakty.interia.pl/swiat/europa/ne ... ury,928211
A najlepszy komentarz to:
Najblizsze zajecia teoretyczne w sobote na krakowwskim rynku :grin:
A najlepszy komentarz to:
Najblizsze zajecia teoretyczne w sobote na krakowwskim rynku :grin:
-
- Krzysiek
- Rozeznany
- Reputation point: 0
0
Napisane by puszek23 » 18 Jun 2007, 10:06 Smiechu warte
To co opisali jest normalnie żenujace, przecież anglicy nie podaja sobie rak na powitanie przynajmniej ja tak zauważyłam a poza tym to chyba oni zachowuja sie skandalicznie, jazdy busem mnie normalnie dobija kiedy slysze ich telefony i głośne gadanie. wtedy mam ochote podejść i przyłożyć :twisted:
-
- puszek23
- Początkujący
0
Napisane by wsiaz » 18 Jun 2007, 11:40 Re: Smiechu warte
puszek23 wrote:To co opisali jest normalnie żenujace, przecież anglicy nie podaja sobie rak na powitanie przynajmniej ja tak zauważyłam a poza tym to chyba oni zachowuja sie skandalicznie, jazdy busem mnie normalnie dobija kiedy slysze ich telefony i głośne gadanie. wtedy mam ochote podejść i przyłożyć :twisted:
Czytaj ze zrozumieniem, tam chodzi o przedstawianie, a nie przywitanie.
-
- wsiaz
- Zadomowiony
- Reputation point: -1
0
Napisane by puszek23 » 18 Jun 2007, 12:03 Re: Ale sie usmialem.....
Widzisz w porównaniu do Ciebie potrafie czytać i nawet ze zrozumieniem. I mówie ze swojego doświadczenia, nie wiem jak było w twoim przypadku. Wiec zastanów sie troche zanim cos takiego napiszesz. A poza tym skup sie na tym poście i odwołuj sie do niego a nie pouczasz innych. Pozdrawiam
-
- puszek23
- Początkujący
0
Napisane by Krzysiek » 18 Jun 2007, 12:15 Re: Ale sie usmialem.....
Przedstawienie -przywitanie,co za roznica.Fakt,na wyciagnieta polska dlon reaguja jakos dziwnie,z opoznieniem.A jesli chodzi o sam artykul:
mogliby zaczac od sprzatania na wlasnym podworku.Komentarze pod artykulem wiernie odzwierciedlaja jak to wyglada kultura od strony brytyjskiej.I tutaj jak i na terenie innych krajow.
mogliby zaczac od sprzatania na wlasnym podworku.Komentarze pod artykulem wiernie odzwierciedlaja jak to wyglada kultura od strony brytyjskiej.I tutaj jak i na terenie innych krajow.
-
- Krzysiek
- Rozeznany
0
Napisane by KA i PE » 18 Jun 2007, 13:50 Re: Ale sie usmialem.....
ich radosna tworczosc okolorzadowa i tak nie dorowna polskiej nigdy. gdyby to angole przesiedlali sie do pl, nasz zad na pewno wydal by rozpozadzenie nakazujace urzednikom imigracyjnym porownywanie kandydatow do plakatu z teletubisiem......
pe
pe
-
- KA i PE
0
Napisane by plazermen » 18 Jun 2007, 14:10 Re: Ale sie usmialem.....
Ciekawe co powiedziano by w Polsce na angielski zwyczaj mrugania okiem faceta do drugiego na przywitanie ;D
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputation point: 92
0
Napisane by KA i PE » 18 Jun 2007, 17:05 Re: Ale sie usmialem.....
no co by powiedziano............ no teletubisie po prostu.....
hehehehhehe
pe
hehehehhehe
pe
-
- KA i PE
0
Napisane by wsiaz » 18 Jun 2007, 20:24 Re: Ale sie usmialem.....
puszek23 wrote:Widzisz w porównaniu do Ciebie potrafie czytać i nawet ze zrozumieniem. I mówie ze swojego doświadczenia, nie wiem jak było w twoim przypadku. Wiec zastanów sie troche zanim cos takiego napiszesz. A poza tym skup sie na tym poście i odwołuj sie do niego a nie pouczasz innych. Pozdrawiam
ja juz sie wypowiedzialem na temat twego postu i opinii nie zmienie, ja bym sie ze wstydu pod ziemie zapadl na twoim miejscu, pozdrawiam
-
- wsiaz
- Zadomowiony
0
Napisane by puszek23 » 18 Jun 2007, 21:15 Re: Ale sie usmialem.....
ja juz sie wypowiedzialem na temat twego postu i opinii nie zmienie, ja bym sie ze wstydu pod ziemie zapadl na twoim miejscu, pozdrawiam[/quote]
Wzruszyłam się tym. Pamietaj niech sie wstydzi ten kto widzi. Trzymaj sie cieplutko
Wzruszyłam się tym. Pamietaj niech sie wstydzi ten kto widzi. Trzymaj sie cieplutko
-
- puszek23
- Początkujący
0
Napisane by wsiaz » 19 Jun 2007, 13:27 Re: Ale sie usmialem.....
łoki doki, trzymaj sie jeszcze cieplej
-
- wsiaz
- Zadomowiony
0
11 posts
• Page 1 of 1