Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MalePostNapisane by Dariusz83 » 5 May 2013, 13:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kamiska wiesz o tym ze kij ma zawsze dwa konce. Wiec gdzies winna musiala byc jezeli gosc byl normalny a jezeli byl nienormalny I skakal z kwiatka na kwiatek to nic nie stracilas wiec defacto niemasz nad czym plakac wrecz powod do imprezy bo masz szanse spotkac kogos normalnego, no chyba ze taki piekny byl a ty szukasz chlopaka wrecz z jurnala ale jezeli tak, to gdzie wartosc po twojej stronie, bez komentarza.Przemysl.

Dariusz83
Rozeznany

Reputation point: 26
Pokojowy
0

MalePostNapisane by relentless » 5 May 2013, 22:37 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31, dobre :) - nie ma co tu duzo filozofowac, jak nie umie gotowac to zadna z niej kandydatka na zone ;) ;) i do tego musi gotowac w takim fartuszku jak pani numer 7 to wtedy bedzie idealna hahaha :)

Najlepsze sa co niektore komentarze :D :D :

"..Idealna partnerka powinna być: w towarzystwie- jak dama. w kuchni- jak kucharka. w łóżku- jak dzi..ka. Niestety najczęściej są w kuchni- jak damy w łóżku- jak kucharki , a w towarzystwie jak dzi...ki.."

"..Kobieta doskonała musi lubić 70 rzeczy. 69 i gotować!.."

"...Żona powinna być wierna , seksowna ,zdrowa,nie za bardzo zazdrosna, umieć jeżdzić autem grać w brydża,lubieć imprezy a nade wszystko ZASKAKIWAĆ INTELEKTUALNIE SWOJEGO MĘŻA !!!. O takiej kobiecie marzyłem i takiej nigdy nie znalazłem a co mam to ... raczej nie będę się chwalił...."
relentless
Rozeznany

Reputation point: 44
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 6 May 2013, 08:14 Re: Samotni faceci w Birmingham

relentless, mam nadzieję zauważyłeś, że w garnkach pani nr 7 pusto jest ;) to niestety wasze przekleństwo panowie, że wzrokowcami jesteście i atrakcyjne opakowanie przesłania wam inne szczegóły, a potem jak nasycicie oczy wyłażą dopiero na światło dzienne te bardziej istotne sprawy ;)

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by Kamiska » 6 May 2013, 09:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83, Nie,nie chodiz o wyglad,choc jezlei chodzi o ciało to moj ideał :) masz racje nic sie nie dzieje bez przyczyny..Wiesz serce boli,zobaczymy co czas pokaże.niby tylko wirtualnie sobie gruchał kiedy mnie nie było w uk,ale dosżło do tego,że sie z jedna umawiał an spotkanie i własnie pytanie cz doszło do niego i z innymi doszło? nieważne.Widocznie tak byc musiało,on napewno za to odpokutuje :P

Dodano: -- 6 maja 2013, 10:12 --

"..Idealna partnerka powinna być: w towarzystwie- jak dama. w kuchni- jak kucharka. w łóżku- jak dzi..ka. Niestety najczęściej są w kuchni- jak damy w łóżku- jak kucharki , a w towarzystwie jak dzi...ki.."
dokładnie dama na ulicy dziwka w sypialni :P

"..Kobieta doskonała musi lubić 70 rzeczy. 69 i gotować!.."
haha :D

Dodano: -- 6 maja 2013, 10:14 --

bawa31, niestety coś w tym jest.Dlatego zanim się zdecydujesz na małzenstwo najpierw trzeba ze soba pobyc,ponocowac,pospedzac tygodnie razem ii.. zmieszkac razem.Wtedy sie poznaje kogos zwyczaje,sposob bycia,zachowania no i zdolnosci kulinarne :D

Kamiska
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 6 May 2013, 09:18 Re: Samotni faceci w Birmingham

Pozdro z Ukrainy - fajne tu babeczki maja 8)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by relentless » 6 May 2013, 09:20 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31, hahah :) dobre spostrzezenie ale musze przyznac ze nie zwrocilem w ogole uwagi na to co jest w garnkach - a moze ta pani gotuje przezroczysta zupe? :D

Te artykuly to wszystko pol zartem pol serio, idealow nie ma bo kazdy ma swoje wady i zalety, a w zyciu trzeba sie po prostu dobrac i wiadomo ze nie tylko o urode chodzi..poza tym uroda to nie tylko wyglad zewnetrzny czlowieka. I nie ma czegos takiego jak - ta jest piekna a ta nie - bo to kwestia gustu.
relentless
Rozeznany

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 6 May 2013, 10:24 Re: Samotni faceci w Birmingham

relentless, toż mrużę do cię oko ;) ja wiem, że ideałów brak a piękno to rzecz względna. Byłam w związku z facetem, który był przystojniakiem ale w głowie miał nasrane za przeproszeniem i z takim, który sam o sobie mówił, że wyglądem przypomina Shreka a kochałam go za to kim był jako facet i człowiek. Fakt, że mam swoje preferencje jeśli chodzi o wygląd tak jak każdy, ale jak kogoś poznajesz te rzeczy schodzą na plan dalszy a liczy się to co sobą dana osoba reprezentuje i czy widzisz siebie obok niej na całe życie czy tylko na chwilę.

plazermen, przywieź jedną to pooglądamy :lol:

Kamiska, ja bym się odwróciła na pięcie i poszła w długą jakby mój facet zaczął takie numery robić. Moim zdaniem tak jak pisze Dariusz83, nic nie straciłaś

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by erka » 7 May 2013, 10:29 Re: Samotni faceci w Birmingham

nie dziwie sie dlaczego jestescie samotni

erka
Rozeznany

Reputation point: -7
Wyśmiewca
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 7 May 2013, 14:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

erka, ja też się nie dziwię, że jestem samotna. ;)

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
2

MalePostNapisane by Dariusz83 » 7 May 2013, 17:40 Re: Samotni faceci w Birmingham

Jak lecimy pól żartem pól serio to polecam serial dokumentalny "chłopaki do wzięcia". Pozdrawiam

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by relentless » 7 May 2013, 19:33 Re: Samotni faceci w Birmingham

erka, ale sie wysililas...:D - nie dziwie sie ze masz reputacje -6. Juz chyba nie moglas wytrzymac z nudow. A tak w ogole to temat jest otwarty dla wszystkich i nie trzeba byc automatycznie samotnym dlatego ze sie bierze w nim udzial a bycie samemu a uczuciem samotnosci to tez dwie rozne rzeczy. Nie znasz tu nikogo, niczyjego zycia a wydaje ci sie ze mozesz tak napisac. Zakladam ze jestes bardzo arogancka osoba z brakiem poczucia humoru ale zreszta co mnie ty obchodzisz... :D
relentless
Rozeznany

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by boszka » 7 May 2013, 19:43 Re: Samotni faceci w Birmingham

Samotni łączcie się. Będzie dobrze, ja wierzę w cuda. Tylko mnie dziwaki przerażają.Czym cieplej , tym więcej popaprańców.Uważajcie na park Virginia Water, roi się od nich. Pojechałam z romantykiem a wróciłam z .....Dobrze że wogóle wróciłam .Popieprzony ten wasz męski świat.

boszka
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 7 May 2013, 22:33 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83, obejrzałam tych "Chłopaków do wzięcia" :shock: Matko i córko o ojcu nie wspomnę :lol: Wymiękłam jak usłyszałam, że jeden z supermenów szuka dziewczyny, bo ma już dość jedzenia zupek chińskich a i wyprałby ktoś za niego i posprzątał :shock: Ja wiedziałam, wiedziałam normalnie, że wy musicie mieć w tym jakiś interes żeby kobietę mieć w domu :lol: :lol: :lol:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by Dariusz83 » 8 May 2013, 00:27 Re: Samotni faceci w Birmingham

Hm ale bawa31 ale są to chłopaki o bogatym wnętrzu i zewnetrzu tez. Tylko ich brać. :)

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 8 May 2013, 05:34 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83, właśnie nie mogę się zdecydować którego sobie wziąć ;) :idea: Wiem, adoptuję wszystkich i będę miała domowe przedszkole :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ