Zwiazek z obcokrajowcem.
Napisane by agnieszka247 » 25 Nov 2011, 14:20 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- agnieszka247
- Raczkujący
- Reputation point: 9
Napisane by Thomas » 25 Nov 2011, 16:35 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Przemek78 wrote:Thomas, napisałem doczytaj. poza tym pisze się podnóżek. jak masz problemy z językiem włącz sobie na kompie sprawdzanie błędów. nie nie miałeś racji. nie kwestionuję pełno-wartościowości twojej Polki. poza tym doucz się bo chamstwem zastępujesz braki w wiedzy
Co pozwolilo ocenic Ci moja inteligencje?
Szypie lakoniczne pelne blenduw ortograficznych wypowiedzi pisane na kolanie w przeciongu kilkunastu sekóndowych wizyt na tym forum?
Ogulnie nie mam czasu na te bstury ale takie tematy lamiom mi nadgarstki ze az musze cos gupiego napisac.
Analogicznie myslac skoro jestes pszeciwnosciom mnie piszesz bez blendow bardziej rozwionzle posty to jestes bustszejszy?
A niech cie moje byki teraz w oczy kuja!
Wcajac do tematu.
MAM NADZIEJE ZE KOLEZANKA SWEETHEART19 NIE ZNAJDZIE NA TYM FORUM ZA WIELE TAKICH PAR.
Ktos sie kiedys pytal skad wziela sie ksywa ci***ak, chyba od ich chleba "chapati".
Ja ich nazywam czasami rowniez "podróbka latynosa"
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputation point: 67
Napisane by ewela119 » 25 Nov 2011, 16:49 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Draco wrote:zakladajac temat na forum ogolnym osoba sama skazuje sie na opinie innych, po to istnieja fora, jesli komus to przeszkadza to niech nie zaklada konta i nie pisze w takim miejscu. proste.
Z tym ze udzielajac odpowiedzi w danym wątku dobrze by bylo trzymac sie glownego tematu i zachowac odrobine kultury, jesli nie dlatego ze tak wypada to chociazby dlatego ze nakazuje to regulamin forum. Tymczasem tutaj zdecydowana wiekszosc postow jest nie dosc ze calkiem nie na temat to jeszcze ponizej jakiejkolwiek krytyki :roll:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputation point: 109
Napisane by meggi » 25 Nov 2011, 17:32 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
nie jestem zadna zdzira i nie sypiam z kazdym na pierwszym spotkaniu. a co do polek ktore sie "kur**a" z ci..a... one juz takie sa.. i bede sie kurwic z kazdym nie zaleznie od narodowosci ale oczywiscie wam to nie przeszkadza jesli obciagna 5facetom na jednej imprezie pod warunkiem ze bede to polacy...
ok teraz czekam na atak..
-
- meggi
- Przyczajony
- Reputation point: 0
Napisane by Przemek78 » 25 Nov 2011, 19:06 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Bezpodstawnie zmieszałeś z błotem moją panią tylko dlatego, że pochodzi z nielubianej przez Ciebie grupy etnicznej. Dodałeś jeszcze o jakimś Rumunie chociaż napisałem, że pochodzi ze Słowacji. To dowodzi temu, że nie doczytałeś tego co napisałem a wypowiadasz się na ten temat. Z tym swoim zacietrzewieniem, rasizmem i taką dbałością o niemieszanie naszej błękitnej krwi z jakimiś np. cygańskimi pomyjami byłbyś idealnym kandydatem na członka - dobre słowo- członka ONR lub Młodzieży "Weszpolskiej". Ciekaw jestem co tu właściwie robisz w tym wielokulturowym bagnie skoro w Polsce w/w organizacje rosną w siłę, że nawet chcą zakładać partię. Więc Ciebie i twoją pełnowartościową polską panią przyjęli by z otwartymi rękami
-
- Przemek78
- Rozeznany
- Reputation point: 21
Napisane by sweetheart19 » 25 Nov 2011, 21:13 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Dodano: -- 25 lis 2011, 21:22 --
Thomas Przemek nie moze oceniac Twojej inteligencji, Moze oceniac jej brak! Co to za glupie tlumaczenie, ze nie masz czasu na pisanie poprawne, przeciesz to smieszne co Ty mowisz. Albo ktos potrafi pisac po polsku poprawnie w kazdej sytuacji i o kazdej porze dnia i nocy albo jest tumanem jak Ty! Jesli wiesz jak wyglada poprawna pisownia to powinno Ci wychodzic mechanicznie! Jak widze Twoje posty to sie zastanawiam po jakiemu Ty piszesz, bo jak dla mnie to te slowa wogole nie wygladaja na polskie! Ty smiesz krytykowac moj zwiazek z arabem! On przynajmniej potrafi poprawnie pisac ( po angielsku i arabsku) i mowic! Szkoda mi slow na odpisywanie tym wszystkim rasista! A to co napisales o kobiecie Przemka jest tylko dowodem na to jak nisko upadles i jaki poziom reprezentujesz! Rodzice Cie nie wychowali, ojciec nie nauczyl, ze trezba miec szacunek do kobiet!!! Do kobiet nie tylko do polek i nie tylko do tych ktore sa z polakami!!
Dodano: -- 25 lis 2011, 21:34 --
Witaj meggi ciesze sie, ze odwazylas sie napisac ;)
Moj chlopak pochodzi z Yemenu, nie jest kurdem. Moj chlopak, a tak wlasciwie narzyczony jest wychowany w anglii. Mam to samo podejscie jak Ty. Nie jest religijny, ale tez nie pije itd. Jego rodzina nie ma zadnego wplywu na nasz zwiazek jest tak zwanym buntownikiem. Nie obchodzi go, co inni powiedza. Ale oczywiscie ich poznalam. Jego siostra jest moja blisko przyjaciolka, a jego matka co miesiac przysyla mi prezenciki i zasypuje jedzeniem. Jest dla mnie normalna tesciowa jak tesciowa polka.
Z moim ARABKIEM jestem rok i 9 miesiecy. Jakis koles tu na forum zrozumial ze 1,9 miesiaca zle mnie zrozumial albo ja zle to zapisalam nie wnikam. W kazdym razie z polakiem bylam 2lata jeszcze w Polsce i nie rowna on sie w niczym do arabka ;) Teraz czuje, ze jestem kobieta, on potrafi mnie docenic, uszczesliwic, rozsmieszyc, mam w nim pelne oparcie tu w anglii mam tylko jego jest moja ostoja, moim wielkim wsparciem i moja wielka miloscia! Od poczatku pomagal mi tu zanim wogole zauwazylam, ze cos do niego czuje. Nikt w zyciu nie zrobil dla mnie tyle co on dlatego te wszystkie kretynskie teksty wogole mnie nie obchodza dopuki nie obrazaja mojej osoby tak jak to uczynil jeden PAN tutaj! A powiedz mi meggi jestes teraz z kims w stalym zwiazku?
Dodano: -- 25 lis 2011, 21:42 --
Thomas napisales, ze widziales kilku chlopakow w szatni... trezba bylo odrazu mowic, ze masz gejowskie ciaglosci i poprostu jestes zazdrosny, ze podebralam Ci kolejnego przystojnego, ladnie pachnacego, z bardzo sexownym tyleczkiem araba!! A i masz racje nie swietnego w lozku, on jest poprostu boski a Ty mu nigdy nie dorownasz! A i no chyba jakies kompleksy na temat rozmiaru. Nie przejmuj sie jesli brakuje Ci kilku centymetrow podobno nie liczy sie wielkosc przyrodzenia ale sztuka pie*******a! I powiem Ci cos duzy nie zawsze znaczy, ze jest dobry! To jest tak jak z napakowanymi kolesiami. Ktos moze byc bardzo dobrze zbudowany miec duzo sily ale kompletnie nie potrafi jej wykorzystac w walce, rozumiesz mnie??
-
- sweetheart19
- Początkujący
- Reputation point: -5
Napisane by digi9 » 25 Nov 2011, 21:48 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
jestem z Anglikiem ponad 2 lata, mieszkam w Anglii dopiero od kwietnia, przebywam wylacznie w towarzystwie obcokrajowcow i o dziwo w ogole nie tesknie za Polakami. Przede wszystkim za rzadko sie usmiechaja i nie maja w sobie wrodzonej zyczliwosci do blizniego (kazdego)...
p.s.moja najlepsza przyjaciolka jest Angielka, ma 97 lat!!! i kazda chwila spedzona z nia uczy mnie, co jest wazne w zyciu, pokazuje jak wiele musze jeszcze zrozumiec i przezyc, by cokolwiek wiedziec.
pozdrawiam bezinteresownie usmiechnietych zyczliwych...
-
- digi9
- Początkujący
Napisane by sweetheart19 » 25 Nov 2011, 22:04 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- sweetheart19
- Początkujący
- Reputation point: -5
Napisane by digi9 » 25 Nov 2011, 22:13 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- digi9
- Początkujący
Napisane by Guest » 26 Nov 2011, 00:51 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- Guest
Napisane by Mike » 26 Nov 2011, 02:23 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
sweetheart19 wrote:Mike przepraszam Cie masz racje moje pytanie moglo byc troche dyskryminacyjne.
Nie no naprawde, jezeli nie chcesz rozmawiac o miedzy narodowych zwiaskach z panami to nie ma problemu, tylko ze w takim przypadku powinnas byla zalozyc watek w dziale "Swiat kobiet" bo widzisz niestety a dla Ciebie moze stety to forum jest typowo polskie bo kobiety sa bardziej uprzywilejowane niz faceci czyli zupelnie odwrotnie jak w islamie no ale coz, moze jak bedziemy wlaczyc o rownouprawnienie to moze kiedys dostaniemy dzial dla siebie ;-)
pozdro
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputation point: 13
Napisane by bogini8 » 26 Nov 2011, 11:25 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
moim kumplem jest 65 letni emeryt moj sasiad :))a przyjaciolki angielki maja po 46 i 51 lat:) podoba mi sie to ze starsze pokolenie anglikow jest takie otwarte, szczere i pelne pasji do filmu ,sztuki muzyki w kazdym wieku czy to lat 50 czy 105iu:)digi9 wrote:p.s.moja najlepsza przyjaciolka jest Angielka, ma 97 lat!!! i kazda chwila spedzona z nia uczy mnie, co jest wazne w zyciu, pokazuje jak wiele musze jeszcze zrozumiec i przezyc, by cokolwiek wiedziec.
pozdrawiam bezinteresownie usmiechnietych zyczliwyc
to pojechalas..dobre :D:D:Dsweetheart19 wrote:Nie przejmuj sie jesli brakuje Ci kilku centymetrow podobno nie liczy sie wielkosc przyrodzenia ale sztuka pie*******a! I powiem Ci cos duzy nie zawsze znaczy, ze jest dobry! To jest tak jak z napakowanymi kolesiami. Ktos moze byc bardzo dobrze zbudowany miec duzo sily ale kompletnie nie potrafi jej wykorzystac w walce, rozumiesz mnie??
Dodano: -- 26 lis 2011, o 11:35 --
moj menager wczoraj po tym, jak mu powiedzialam ze ma dzis smieszna fryzure-bardzo puszysta,,to poszedl do lazienki i na wode postawil sobie deba wszystkie siwe wlosy....:D dodam zejest blisko 60tki... jak go zobaczyla jego zona to az ukucnela ze smiechu a ja sie poplakalam :PPsweetheart19 wrote:moj obecny szef codziennie odstawia mi jakis kawal
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputation point: 100
Napisane by malenkagdz » 26 Nov 2011, 19:48 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
i tez znam muzulmanke ktora jest z polakiem .. on nawet poznal jej rodzine .. wszystko zalezy od tego jakie kto ma poglady ..
-
- malenkagdz
- Zaangażowany
- Reputation point: 47
Napisane by Guest » 26 Nov 2011, 20:15 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- Guest
Napisane by karen » 26 Nov 2011, 21:19 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
I to nie jest tak , ze sie zeni z nastepna bo taki ma kaprys ... kiedys musial byc powod do tego np , ze pierwsza nie mogla miec dzieci wtedy on mogl wziasc sobie druga zone pod warunkiem , ze mial kase zeby utrzymac obydwie na takim samym poziomie.
Poza tym Ci ktorzy sie urodzili badz sa wychowywani w uk tak nie robia.
-
- karen
- Rozeznany
- Reputation point: 5
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
czy ten związek ma jeszcze sens?
1, 2 by monika0107 in STREFA UCZUĆ - 29 Replies