Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MalePostNapisane by veronika » 20 Mar 2013, 16:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

Drogi P-C żyjemy w wolnym kraju i możemy chyba wyrażać swoje opinie prawda?

Pozdrawiam

veronika
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 20 Mar 2013, 19:54 Re: Samotni faceci w Birmingham

oj tam,oj tam ..
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by P-C » 21 Mar 2013, 20:43 Re: Samotni faceci w Birmingham

veronika wrote:Drogi P-C żyjemy w wolnym kraju i możemy chyba wyrażać swoje opinie prawda?

Pozdrawiam

Oczywiście, że tak:-) Czy ja gdzieś napisałem, że nie powinnaś wyrażać swojego zdania? Poprosiłem tylko delikatnie byś nie przywoływała do czytania ze zrozumieniem.
I znowu nie zrozumiałaś:P

Veroniko, nie unoś się. Szkoda nerwów na takie pierdółki jak moje pisaniny;-)
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

MalePostNapisane by -eMPe- » 21 Mar 2013, 21:41 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 wrote:plazermen a ja już przestałem wypowiadać się na temat Polek.. owszem nie wszystkie są blee.. ale to co czasem słyszę na temat "naszych" ..ehh szkoda słów,przecież skądś to się wzięło.Prawda ? Wiem,dostanie mi się za to,trudno..dziwi mnie tylko to,że póżniej płaczą bo jest im żle itd. po prostu żal,aż się wkurzyłem yhhh :D

No tak, często wstyd się przyznać.. Mnie ostatnio jedna wyprowadziła mnie na spacer do parku, i fajnie się zaczęło robić, ale się skończyło po paru spotkaniach. Też mi żal. Gdzie ona lepszego znajdzie? Kolejna kobieta na zmarnowanie idzie ;)
A te kobiece narzekanie, gorzkie żale, tęsknoty, samotności.. Najgorzej jest, gdy się ma w znajomych na facebooku fajną, samotną dziewczynę. Jak zacznie wrzucać te swoje demotywatory, zdjęcia par na ławeczce w parku, aforyzmy.. Człowiek zaczyna się zastanawiać.. Myśli - ech, spróbuję :) ... Duży błąd ;)

-eMPe-
Rozeznany

Reputation point: 19
Neutralny
0

FemalePostNapisane by szczesciara90 » 22 Mar 2013, 00:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

a mnie sie wydaje Panowie ze Wam wlasnie nie zalezy juz na kobiecie tylko na przyjemnosciach zwiazanych z posiadaniem jej ale moze mnie sie tylko wydaje :(
szczesciara90
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 22 Mar 2013, 07:46 Re: Samotni faceci w Birmingham

szczesciara90 wrote:a mnie sie wydaje Panowie ze Wam wlasnie nie zalezy juz na kobiecie tylko na przyjemnosciach zwiazanych z posiadaniem jej ale moze mnie sie tylko wydaje :(

tak..w 100% wydaje Ci sie :)
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Mar 2013, 08:15 Re: Samotni faceci w Birmingham

"posiadanie" kobity - dobre :)
Ja mam wrażenie że sporo naszych pań chce być posiadanymi, tylko przyznać tego nie będzie chciała :D
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by P-C » 22 Mar 2013, 08:29 Re: Samotni faceci w Birmingham

Posiadanie kobity i przyjemności. Jedno i drugie to utopia.
Mniej tych przyjemności niż to się może Paniom wydawać nam dajecie:P
Już dawno stwierdziłem, że rodzaj męski jest zdecydowanie samo destrukcyjny i masochistyczny w swym dążeniu do cycków.
Mówiąc krótko, jesteśmy kompletnie popieprzeni na tym punkcie.
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Mar 2013, 08:32 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, nie przesadzaj: w naszym gatunku przynajmniej jak sie pora godowa skończy to samiczka pozwala żyć samcowi - nie to co u niektórych gatunków pająków. Więc nie narzekaj :D
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

MalePostNapisane by P-C » 22 Mar 2013, 08:34 Re: Samotni faceci w Birmingham

plazermen, żartujesz? Jak się pora godowa kończy to one się zamieniają w modliszki! Przestajemy być kochanymi miśkami a stajemy się jedynym celem kobiecych manewrów pod kryptonimem " Ciekawe ile wytrzyma. Sprawdź.".
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 22 Mar 2013, 09:41 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, tobie połówka musiała świeżo za skórę zaleźć, bo taki dzisiaj marudny jesteś :D patrz jaką ładną pogodę mamy dzisiaj, aż żyć się chce :shock: co do "misiaczków" to wam też przechodzą z czasem kwiatuszki, kaczuszki i takie tam różne a kobieta awansuje na stanowisko "moja stara". Wszystko zależy od tego czy kobieta i mężczyzna potrafią zachować świeżość w związku po okresie głupawki, wspierają się no i oczywiście na dzień dobry nie mieli zbyt wygórowanych wymagań. Bywa, że ktoś - często kobieta - ma jakieś wymagania w stosunku do faceta i choć wybranek nie bardzo do nich przystaje wbija sobie do głowy, że go potem zmieni. A tu dupa ;) Ty wiesz jaki to musi być ból jak w końcu to do makówki dotrze, a tu już po ślubie, rozrodczość w toku i takie tam? Jej życie zmienia się w koszmar na jawie i żeby nie była w tym koszmarze osamotniona daje popalić wybrankowi. Dla mnie wniosek jest jeden - lepiej poczekać i znaleźć tego wymarzonego/wymarzoną niż męczyć się większą część życia. Można też przestać bujać w obłokach, popatrzeć realnie na swoje wady i zaakceptować wady drugiej strony o ile nie są zbyt rażące.

-eMPe- wrote:kobiece narzekanie, gorzkie żale, tęsknoty, samotności.. Najgorzej jest, gdy się ma w znajomych na facebooku fajną, samotną dziewczynę. Jak zacznie wrzucać te swoje demotywatory, zdjęcia par na ławeczce w parku, aforyzmy.. Człowiek zaczyna się zastanawiać.. Myśli - ech, spróbuję ... Duży błąd

Takie istoty nie zawsze, ale często cierpią na nieuleczalną formę romantyzmu a ten jest równie upierdliwy jak reumatyzm. Nie polecam ;)

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Mar 2013, 10:09 Re: Samotni faceci w Birmingham

No trza się pilnować. Ludzie często sa nieuważni przy wyborze partnera i potem sie okazuje że się chajtł/chajtła z takim egzemplarzem z wadami ukrytymi. Na ten przykład zaburzeniami osobowości że tak nazwę ogólnikowo żeby brzydkich terminów naukowych nie przywoływać. No i potem jest zonk, bo takie rzeczy to sie nie da perswazją czy krzykiem albo fochem wykorzenić, bo to są cechy praktycznie nie do ruszenia. Stałe lub, często wrodzone i jest error. A zakochanie sprzyja niewidzeniu wad i niesłuchaniu rad otoczenia. Bo lajf is brutal i full of zasadzkas :)
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

FemalePostNapisane by mam37 » 22 Mar 2013, 10:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

hmm co do panów którzy narzekaja na kobiece marudzenie narzekanie to ja powiem tak
A kto wam kur.......a wodna karze z nimi być ?
Przecież to 21 wiek możecie Panowie łaczyć sie w pary i wtedy jako wy ideał męski nei marudzacy nie obgadujący będziecie tworzyli idealny zwiazek a co do seksu to Panowie dziurki też maja i na tym kończe wywód panów o tych złych beznadziejnych nudnych upierdliwych kobietach
a i jeszcze jedno żeby mi tu zaden nie wyjechał zdziecmi bo sa adopcje i inne metody wynajecie brzucha itp wiec Panowie łaczcie sie i kochajcie a my sobie poradzimy ja uwielbiam kobiece plotki marudzenia itp wiec wszystkie pannie zapraszam do mnie :)))) :grin: :P

mam37
Stały Bywalec

Reputation point: 45
Pokojowy
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Mar 2013, 10:25 Re: Samotni faceci w Birmingham

Drogie co niektóre panie: to nie jest miejsce do wyrzucania swoich frustracji, a do dyskusji raczej. Prosiłbym się zastosować jeśli łaska.
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 22 Mar 2013, 11:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

Coś mi się zdaję, że dzisiaj sporo osób na forum ma jakieś humory nie teges ;) Ja rozumiem, że piękną zimę mamy tej wiosny co może działać przygnębiająco, ale skoro nie mamy na to wpływu to po co się denerwować? Dziecka mi do szkoły nie wzięli, więc przestój w remoncie mam, ale skoro nic na to poradzić nie mogę to cieszę się, że odpocznę :grin: Nie sądzicie, że łatwiej żyć jak podchodzi się do sprawy na zasadzie szklanka jest w połowie pełna a nie pusta? Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ