Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
Napisane by dorotajab » 21 Dec 2011, 12:05 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
kaka wrote:mój zrobił mi cudowny prezent. zostawił mnie właśnie wczoraj. heh . to dopiero wpadka ;/
a ja wlasnie mialam pisac o wpadce mojego...ale to zadna wpadka w porownaniu z Twoim...przykro mi, mimo wszystko wesolych swiat :roza:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by malaroksi » 22 Dec 2011, 09:27 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputation point: 170
Napisane by eric27 » 22 Dec 2011, 15:43 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
Dalijka wrote:To ja w zeszlym roku dostalam zestaw markowych kosmetykow od mojego pana,wszystko byloby super tylko, ze te kosmetyki byly 50+ przeciwzmarszczkowe.A on sie tlumaczyl tym,ze wzial je bo wiedzial ze wlasnie tej marki uzywam no i opakowanie go skusilo bo ladne bylo :P Mezczyzni...... :wink:
Typowy Facet ;) Kilka razy sam zaliczyłem "wpadkę" kupując mojej Mrs prezęty :P albo zly rozmiar albo 50+ albo coś jeszcze gorszego :oops: Jedyne co trafiłem to pierścionek zaręczynowy ale to tylko dlatego,że zapamiętałem rozmiar przy innej okazji :D Kupowałem go zresztą w pośpiechu :idea: bo mimo,że już wcześniej go upatrzyłem to ciągle liczyłem na lepszy "DIL",więc doszło do tego,że wpadłem do sklepu 10 minut przed zamknięciem, na dzień przed "Tym spodkaniem" :shock: ale się udało. ;)
I tak już prawie 7-dem lat :rozwalkompa:
Oczywiście żartuję,poprostu wolę zabrać moją Ukochaną na zakupy wcześniej,żeby sobie sama wybrała "niespodziankę" ;)
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputation point: 18
Napisane by Olusia85 » 25 Dec 2011, 22:06 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
-
- Olusia85
- Raczkujący
- Reputation point: 0
Napisane by lonely23heart » 2 Jan 2012, 22:49 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
-
- lonely23heart
- Przyczajony
- Reputation point: 0
Napisane by Luiza » 6 Jan 2012, 10:40 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
A przypomniało mi sie co mój kiedyś dostał od mojego kuzynostwa. Śmiejemy sie z tego do dziś. Dostał białe gacie w rozmiarze XXL. A on po pierwsze w życiu nie założyłby białych gaci, po drugie raczej mała chudzina z niego i nosi raczej rozmiar S w porywach do M.
Co do choinki to co kraj to obyczaj. Kazda rodzina ma jakieś swoje tradycje. U mnie od zawsze choinkę ubierało się w Wigilię rano, tuż przed kolacją wysyłało sie dzieci do innej części domu, zeby patrzyły czy Mikołaj idzie, albo szukały pierwszej gwiazdki na niebie. W tym czasie podrzucało sie prezenty pod choinkę. Dzieci wracały zaskoczone jak to się stało, że nie widziały Mikołaja jak wchodził. I po zjedzeniu kolacji otwieranie prezentów.
W wielu domach jest na wigilii obecny alkohol. U mnie w domu w żadne święta nie było alkoholu.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputation point: 71
Napisane by ewela119 » 6 Jan 2012, 11:05 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
Ja w tym roku dostalam "od Mikolaja" nowa baterie do laptopa i do komorki :D :D I jestem bardzo zadowolona bo sama chcialam taki praktyczny prezent :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputation point: 109
Napisane by Gaba76 » 6 Jan 2012, 18:09 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
pamietam jak bylam mala mama zawsze kazala mi i mojemu bratu stac w oknie i wygladac pierwszej gwiazdki, choinka stala pod oknem tuz obok nas a ten gwiazdor skubaniec zawsze podrzucil te prezenty niepostrzezenie, ze nigdy sie nie zdazylismy zorientowac ze juz byl ;) a jak pytalismy mamy jak to sie stalo, czemu nam nie powiedziala ze przyszedl i czemu nie mogl dluzej zostac zawsze byla ta sama odpowiedz - bo spieszyl sie do innych dzieci... heh... ze ja wierzylam w takie bajki i rok w rok dawalam sie na nie nabrac ;)
-
- Gaba76
- Stały Bywalec
- Reputation point: 49
Napisane by Luiza » 7 Jan 2012, 10:56 Re: Swiateczne wpadki facetow czyli najgorsze prezenty
Ja nigdy, od kiedy pamiętam, nie wierzyłam w Mikołaja. A to z 2 powodów.Jeden to to że jako najmłodsza, zanim poszłam do szkoły, siedziałam jeszcze w domu z babcia. Babcia zawsze coś robiła, a ja buszowałam po całym domu. Zwykle kończyło sie to znalezieniem wszystkich prezentów.A jak wierzyć w Mikołaja jak wszystkie prezenty były u mamy w szafie. Ponieważ grzebanie w szafach i szafkach to było moje małe zboczenie w dzieciństwie i nie wolno mi było tego robić, to przed wszystkimi udawałam że wierze,żeby się nie wydało że grzebałam w szafie :D . Taka cwana byłam. Poza tym starsze rodzeństwo parę razy nieświadomie dało mi znaki, które dały mi do myślenia.
Ja pierwsze przezenty znalazłam jak miałam ok 4 lata. Za to moja siostra jeszcze do 5 kl wierzyła w Mikołaja. Moim zdaniem pozwalanie dziecku wierzyć w tym wieku to już jawne robienie idioty. Tak do 7 lat max. jest ok moim zdaniem.
Dodano: -- 7 sty 2012, o 11:00 --
ewela119 wrote:Luiza, u mnie tak samo :) W ogole moim zdaniem alkohol podczas Wigili to jakas porazka :roll: :roll:
Moim też.
Ale dla niektórych ludzi kazda okazja jest dobra do picia.
W Świetach chyba nie o to chodzi. Ale ludzie juz dawno zapomnieli o co chodzi w Świętach. Teraz święta to zakupy i na koniec zalanie robala.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputation point: 71
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
birmingham czyli liceum
by kladik8 in SZKOŁY - 6 Replies