Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

FemalePostNapisane by dagus » 4 Mar 2013, 04:52 Re: Samotni faceci w Birmingham

Ja natomiast bardzo często czuje się samotna. WydaJe mi się ze sama sobie jestem winna, zauwazylam ze izoluje się od ludzi i czasami ich odrzucam nie zdając sobie z tego sprawy. Staram się miec wypełniony czas czy to studia lub siłownia czy nawet zająć się czymś w domu ale to nie to samo. Ciężko chyba będzie mi się przełamać.

Dodano: -- 4 mar 2013, o 04:53 --

Ja natomiast bardzo często czuje się samotna. WydaJe mi się ze sama sobie jestem winna, zauwazylam ze izoluje się od ludzi i czasami ich odrzucam nie zdając sobie z tego sprawy. Staram się miec wypełniony czas czy to studia lub siłownia czy nawet zająć się czymś w domu ale to nie to samo. Ciężko chyba będzie mi się przełamać.

dagus
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mam37 » 4 Mar 2013, 07:25 Re: Samotni faceci w Birmingham

dagus, chciala nam się pochwalić że potrafi po angelskiemu pisać :P
Pc ja do pionu postawił < BRAVO> bo to czat polski i też nie lubie jak mi młode osobniki mówią jak to oni już po polskiemu nie potrafią> :evil:
Co do samotnośći można być samotnym w otoczeniu tłumu
Samotnosć to nie zrozumienie nas przez otaczające nas środowisko , , nie mozność pogadania z kimś o rzeczach dla nas ważnych
Izolacja od ludzi nie oznacza że jesteśmy samotni bo możemy być sami a nie czuć samotnośći
ok dość z rana tych morałów jakoś sie tak poważnie zrobiło
co so tej sprzedazy i pomysłów uważajcie bo jeszcze ktos wam to ukradnie może jaki patent na to zróbcie

mam37
Stały Bywalec

Reputation point: 45
Pokojowy
0

MalePostNapisane by P-C » 4 Mar 2013, 08:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

dagus, ale skoro studiujesz, chodzisz na siłownię itp to masz sporą styczność z różnymi ludźmi. Mimo tego odczuwasz samotność?
Kurde blaszka! Daga! Kup sobie 5l Castrol Magnetic Forte i po kłopocie. MY tak robimy.
W dyskusji nawet doszliśmy do wniosku, ze pierdzielić róże! Nie ma to jak koło zamachowe w komplecie z choinką waniliową zapachową do auta. Każda dziewczyna to doceni:-)
A jeśli mimo tego będziesz odczuwała samotnościowe nastroje, to zawsze możesz wdepnąć na forum i przynajmniej się troszkę pouśmiechać.

Mój teść kiedyś powiedział tak: Darek, jak baba ma za mało roboty to jej głupie pomysły do głowy przychodzą i ma czas myśleć. A jak myśli to nic dobrego z tego nie wychodzi. Weź nadgodziny bo za dużo w domu robisz:/

Mądry chłop.

Coś w tym jest...
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by dagus » 4 Mar 2013, 08:43 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kurcze no, nie mam samochodu, nawet prawka jeszcze nie ;)
Niektórzy kupują komputer zaczynając od podkładki pod myszkę wiec i może ja zacznę od oleju żeby samochód kupić w przyszłości ;)

dagus
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by P-C » 4 Mar 2013, 08:46 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kup.
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by mam37 » 4 Mar 2013, 08:55 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-c to sie rozwinołeś w temacie hahaha

wiecie co ja mam pomysła moze niech panowie samotni single czy jak ich tam zwiał niech sie umówia z tymi wolnymi samotnymi singelkami w knajpie i razem moze cos wymyslą ooo

mam37
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by dagus » 4 Mar 2013, 09:39 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dobre mam37 :)

dagus
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogini8 » 4 Mar 2013, 13:13 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C wrote:W takiej sytuacji, gdy kobieta jest niezależna finansowo i ma swoje autko, to zawsze na dzień kobiet łatwiej. Bo mozna jej kupić choinke zapachową, olej, nowe pokrowce, kołpaki czy czernidło do plastików.
p-c pelen romantyzm :D bylabym wniebowzieta gdybym na walentynki dostala nowe czernidlo do platikow :D:D ale sie usmialam:) :shock: :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by plazermen » 4 Mar 2013, 14:06 Re: Samotni faceci w Birmingham

Oho, człowieka nima parę dni weekendowych na komputrze a tu z 10 stron nabełkotano w tym czasie :O Widzę też że temperatura rozmowy tak skoczyła że aż zaczęły fizjonomie w avaratach zakwitać :)

Mnie jedna taka w zeszłe lato uwiedła tym, że jak się jej w maluchu rozrusznik gdzieś daleko od chaty zepsuł, to wzięła zakasała rękawy i sama naprawiła :O ;srece: ;srece:
Sam fakt że takim pięknym autem jak maluch jeździ to szok, a że jeszcze sama w nim grzebie? :O
I jak tu się nie zakochać w takiej?
Last edited by plazermen on 4 Mar 2013, 15:49, edited 1 time in total.
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by mam37 » 4 Mar 2013, 14:50 Re: Samotni faceci w Birmingham

no tak było o facetach o kobietach o seksie i i takie tam a teraz przyszedl czas na motoryzacje hahah :P

mam37
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by plazermen » 4 Mar 2013, 15:37 Re: Samotni faceci w Birmingham

Proszę mi się w męskim topiku nie szarogęsić - na motoryzację złego słowa powiedzieć nie pozwolę !

A skoro juz mówimy o motoryzacji i o miłości.. to ja kochać stare busidła i od zeszłego roku sobie takie jedno przygruchałszy od złych budowlańców i przywracam do życia pomału. W tym miechu wlata doń nowy supermocny silnik i tuningowana skrzynka biegów :]

Image
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
1

FemalePostNapisane by mam37 » 4 Mar 2013, 15:45 Re: Samotni faceci w Birmingham

a kto tu sie gęsi z tupocikiem
AUTO TO COđ CO NAS PODNIECA

moye nie koniecznie busiki po tuningu ale np mustang mmmm marzenie

mam37
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 4 Mar 2013, 15:58 Re: Samotni faceci w Birmingham

mam37 wrote:a kto tu sie gęsi z tupocikiem
AUTO TO COđ CO NAS PODNIECA

moye nie koniecznie busiki po tuningu ale np mustang mmmm marzenie

mustang to jest to co kocham :)
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mam37 » 4 Mar 2013, 17:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: :oops: mustangi i mamy nowy temacik hihi

mam37
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 4 Mar 2013, 17:11 Re: Samotni faceci w Birmingham

mialem okazje jeszcze w PL pojezdzic.. oj,, milosc od pierwszego przekrecenia kluczyka :D
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ