Nie znacie jakiejś polskiej Pani do towarzystwa z Erdingtonu

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....
wroniak, focha nie ma:P to dobrze ze nie popierasz... to znaczy ze sa jeszcze normalni faceci na tym swiecie:D pozdro
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

wroniak wrote:Za młodzi i za piękni jesteśmy,aby za takie przyjemności płacić..i to tyle w tym temacie.

i tu masz racje, jest wiele takich kobiet/dziewczyn co za to pieniedzy nie biora.

bogini8, z calym szacunkiem i bez urazy ale g.wno Ci do tego czego szuka krisbrumm. niech robi co chce.
zwierzakfm
Stały Bywalec

Reputation point: 22
Pokojowy
0

zwierzakfm, dla mnie tmoze szukac baby,chlopa, konia a nawet slonia...i tak to ponizej krytyki jest...
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

Oj , po co od razu potępiać, przecież nie napisał w jaki sposób chce spędzić czas z tą Panią , może chce panią do towarzystwa do gier planszowych , do kina czy do czegoś innego.
A jak ktoś szuka dobrego mechanika, telewizora, pracy , słonia czy konia to zapodaje temat na forum i coś się dzieje... :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

malaroksi wrote:Oj , po co od razu potępiać, przecież nie napisał w jaki sposób chce spędzić czas z tą Panią , może chce panią do towarzystwa do gier planszowych , do kina czy do czegoś innego.
A jak ktoś szuka dobrego mechanika, telewizora, pracy , słonia czy konia to zapodaje temat na forum i coś się dzieje... :)

Dokładnie o to mi chodzi.
Nie róbcie ze mnie sieroty czy lenia!
Oczywiście, że chodzi mi o córę koryntu, ale piszę w imieniu kumpla, który nie ma loginu na polonii ( i wogóle kompa!)
szkoda mi chłopaka, już kupę czasu nie kochał sie z kobietą.
to co. zna ktoś? czy tylko toczenie jadu tu znajdziemy?
krisbrumm
Stały Bywalec

Reputation point: 75
Poczciwy
0

nie moze poprostu isc do burdelu?
Mike
Zadomowiony

Reputation point: 13
Neutralny
0

za napisanie prawdy dostałem -3..pięknie !! Widać jakie z was lolki :D
wasza krytyka mnie nie tyka.. jestem sobą i nie udaję nikogo tak jak wy,pokemonki :D
narkoza.

Guest

2

wroniak wrote:za napisanie prawdy dostałem -3..pięknie !! Widać jakie z was lolki :D
wasza krytyka mnie nie tyka.. jestem sobą i nie udaję nikogo tak jak wy,pokemonki :D
narkoza.

Wroniak, wyluzuj:-)
Strasznie się podnieciłeś chłopie.
Przy okazji obrażasz uczestników tego forum, a to już tylko o Tobie świadczy. Nie najlepiej w dodatku.

A skoro już ogłoszenia: nie ma ktoś taniej, dobrej szafy do sprzedania?
:-)
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

P-C . A Ty się chłopie nie podnieciłeś tym,że zwróciłeś mi uwagę ? a co mam siedzieć na d... i nic nie mówić jak ktoś mnie"obraża" ? Mam to gdzieś co kto o mnie myśli,ale też nie dam się nikomu tak traktować..Poza tym,wszyscy mądrzy jesteście tu na forum i w ogóle przez internet,ciekawe co by było w realu,też byście byli tacy wygadani ?

co do ogłoszenia,poszukaj w dziale "ogłoszenia"

Guest

0

krisbrumm wrote:szkoda mi chłopaka, już kupę czasu nie kochał sie z kobietą.
chyba masz na mysli ze dawno kogos nie przelecial....bo sex z prostytutka nie ma zwiazku z miloscia..wiec kochaniem sie to tego nazwac nie mozna..;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

CZy moge prosic o bardziej merytoryczne posty, przynoszáce odpowiedz na pytanie jak w tytule, anizeli bezprzedmiotowe bicie piany?
Z góry dziékujé.
krisbrumm
Stały Bywalec

Reputation point: 75
Poczciwy
0

widocznie nikt nie zna , bo ktos by odpisal..powiedz koledze niech wezmie pare ££ w kieszen i idzie do pubu lub na dysko..znajdzie jakis obiekt postawi pare drinkow a przy dobrym ukladzie bedzie mial za darmo..;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

bogini8, no nie tak calkiem za darmo bo jednak te pare drinkow trzeba bedzie "postawic" ale byc moze na dluzej wiec odpadnie klopotliwa kwestia poszukiwan :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputation point: 109
SzanowanySzanowany
0

a moze chcesz namiary na jakas tutejsza!?z doswiadczenia wiem ze polki nie sa w tym najlepsze :D

kiki010
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

wroniak wrote:za napisanie prawdy

Ale ktorej? Tej ze "walenie konia" jest dla Ciebie bardziej przyjemne niz seks z dziewczyna,czy tej ze nazywanie ludzi tepakami to nie jest obrazanie i naleza Ci sie same pochwaly? Co do pierwszej to odnosze wrazenie ze jestes pryszczatym nastolatkiem,Co do drugiej to ze jestes glupim pryszczatym nastolatkiem. Poza tym ciagle nie odpisujesz co znaczy Elo. Chyba ze nie wiesz?,a ogladanie teledyskow z bialymi murzynami z ponczochami na glowach i nasladowanie ich zalosnego stylu przyjmujesz za swoj wlasny.A o co jest grane z ta narkoza? Pozdrawiam

qwertyuiop
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ