Piekna blondynka o urodzie modelki pozna chlopaka.

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....
od jakiegos czasu jak tylko wejde na forum i poczytam troszke tych waszych wypocin, bezsensownych, czasem bezpodstawnych kłótni i obrazania sie nawzajem to o moje sciany odbija sie niemy krzyk o ::help::: czasem mnie to :651: albo :533: badz jedynie :551: I gdy juz :583: lub mam ochote :612: to znajdzie sie jakies ::piweczko:: czy inny specyfik ktory pomaga sie :grin: i swiat nabiera innego kształtu... Wowczas wiec, gdy :568: wasze ..(hmm jak to było chlopcy??) ..ekstensywne ekspoatacje zaangazowanego organu odczuwam g:D niekiedy mam ochote co poniektorym pokazac g:fuckyou albo g:P ale to tylko dlatego, ze czuję bliskosc z Wami rodakami poprzez wspolne pier&*%nie kotka za pomocą młotka :P

bo tak na dobra sprawę wszyscy zagladający tutaj ( no., oprocz tych pragnacych zasiegnac jakiejs informacj:P ) robią to po to by się jakokolwiek rozerwać :P

ps. brakuje mi to kompletnego zestawu emotów :P

to śpiewałam ja - najeżona kotka :P
pussycat
Raczkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

No to.... ::piweczko:: :593:
Manitou
Rozeznany

Reputation point: 8
Neutralny
0

kazdy jest mocny za monitorem do tego nuda i brak zrozumienia :twisted:
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

szczerze to mogłaś trochę inaczej zareklamować siebie. Nie byłoby takich komentarzy. wszystko na temat

martina1222
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

najkrotszy dowcip na swiecie? Idzie blondynka i mysli.
jola22
Przyczajony

Reputation point: 3
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ