Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

FemalePostNapisane by bogini8 » 2 Mar 2013, 12:04 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C wrote:A jak jeden ten, który nie istnieje jest większy a drugi nieistniejący mniejszy to za cholerę się nie ustawią w jednej, nieistniejącej linii więc są nieistniejąco zezowate.
nie wiem czy wiesz ale 90% kobiet na globie ma nieistniejace i nierowne wielkoscia piersi, i jakos nie sa zezowate :D:D:D no chyba ze jeden nie istniejacy jest w rozmiarze A a drugi G :D

samotny wrote:Beatko ty nie szukaj ty pozwol sie znalezc.
robi sie interesujaco, moze cos ten watek jednak przyniesie poza rozprawami na temat nieistniejacych no wiadomo czego :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by AdamBoltryk » 2 Mar 2013, 12:49 Re: Samotni faceci w Birmingham

plazermen wrote:bawa31, a jak dojdziesz to już romans będzie? :)

Jak dojdzie, to będzie koniec romansu.

Pozdraiwiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputation point: 183
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by mam37 » 2 Mar 2013, 13:35 Re: Samotni faceci w Birmingham

do pana samotnego ja nie szukam mnie znaleziono dawno temu i tegoż osobnika się trzymam do dzis Co do lania po gołej poopie to była przenośnia życzę wiecej uśmiechu i udanego wikendu
adam bałtyk dobre hahahha

mam37
Stały Bywalec

Reputation point: 45
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 2 Mar 2013, 14:34 Re: Samotni faceci w Birmingham

AdamBoltryk, ja się zastanawiam po kiego grzyba wydawać pieniądze na występy kabaretów z PL, skoro na naszym forum mamy czasami niezły kabaret? Wystarczy uczepić się jednego zwrotu tu, innego słowa tam i szanowna publiczności, działa! :lol: Swoją drogą poszłabym na występ Neo-Nówki 8) Ktoś się wybiera?

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 15:00 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 wrote:Pewny jesteś? Może jestem tak straszna na co dzień, że uciekłbyś w podskokach. Powierzchowność to rzecz gustu, ale mogę być zmierzłym, upierdliwym babolem z którym nie da się żyć. :lol:
U mnie to zupełna odwrotność

mam37 wrote:do pana samotnego ja nie szukam mnie znaleziono dawno temu i tegoż osobnika się trzymam do dzis Co do lania po gołej poopie to była przenośnia życzę wiecej uśmiechu i udanego wikendu
adam bałtyk dobre hahahha
Potwierdza się co napisałem na początku ma faceta ale interesują ją samotni, gdyby było inaczej nie brała by aktywnego udziału w temacie :)

malaroksi wrote::zegar: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :kawusia: ??::: uffff robi się gorąco :upal::admin poproszę emotki z pizzą i popcornem bo czekam na rozwinięcie romansu cóż za emocje :lol:
Wieczna osiemnastka :) zajęta ale wiemy że lubi telenowele brazylijskie i inne romansidła ( bez urazy zawsze ciebie będe lubiał )

bawa31 wrote:AdamBoltryk, ja się zastanawiam po kiego grzyba wydawać pieniądze na występy kabaretów z PL, skoro na naszym forum mamy czasami niezły kabaret? Wystarczy uczepić się jednego zwrotu tu, innego słowa tam i szanowna publiczności, działa! :lol: Swoją drogą poszłabym na występ Neo-Nówki 8) Ktoś się wybiera?

Ja się wybieram ale najpierw SMILE :) 17 marca bo na AMM już nie dam się skusić po ostatnim dennym występie.

Pozdrawiam Was serdecznie życząc udanego Weekendu :)

samotny
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 2 Mar 2013, 15:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

samotny, tobie też miłego weekendu, reszta też niech ma 8) w sensie że weekend udany...no :D

A Neo-Nówka o ile wiem jest u nas dopiero w kwietniu :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 15:14 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 wrote:samotny, tobie też miłego weekendu, reszta też niech ma 8) w sensie że weekend udany...no :D

:one:

samotny
Rozeznany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 2 Mar 2013, 16:05 Re: Samotni faceci w Birmingham

ponabijaliscie sie juz ze wszystkich ? ok,dziekuje,dobranoc
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 16:15 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 wrote:ponabijaliscie sie juz ze wszystkich ? ok,dziekuje,dobranoc

Chyba tylko ze mnie się nabijali wiec nie panikuj ja mam dystans do siebie i cieszę się jak ludzie weselą się :)

samotny
Rozeznany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 2 Mar 2013, 16:22 Re: Samotni faceci w Birmingham

tacy sa niestety polacy.. ponabijac sie,posmiac z kogos itd. taka nasza natura .. i co to wam wszystkim da ?
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 16:33 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 wrote:tacy sa niestety polacy.. ponabijac sie,posmiac z kogos itd. taka nasza natura .. i co to wam wszystkim da ?

Wracając do setna sprawy liczyłeś że kobiety będą tu się uzewnętrzniać a ty wybierzesz sobie którąś ? Wydaje mi się że to tak nie działa ale poczytaj posty powyżej i śmiało możesz się zainteresować choć jedną :)

samotny
Rozeznany

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 2 Mar 2013, 16:36 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111, nie denerwuj się... tak to na forum bywa, że zawsze znajdą się prześmiewcy. Czasami to tylko żartobliwa wymian zdań, a nie chęć wyśmiania kogokolwiek. Twój wątek ma zaskakujące powodzenie, choć pewnie wolałbyś, żeby piszący skupili się na samotnych mężczyznach a nie na dupie Maryni. A co to ludziom da? Wyluzowanie po męczącym tygodniu, czasami uśmiech, rozmowę z drugim człowiekiem jaka by ona nie była. Nie ma o co kruszyć kopii, bo być może w końcu wątek wejdzie na właściwe tory i ktoś z niego skorzysta :) Pozdrawiam

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 16:40 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 wrote:kurier1111, nie denerwuj się... tak to na forum bywa, że zawsze znajdą się prześmiewcy. Czasami to tylko żartobliwa wymian zdań, a nie chęć wyśmiania kogokolwiek. Twój wątek ma zaskakujące powodzenie, choć pewnie wolałbyś, żeby piszący skupili się na samotnych mężczyznach a nie na dupie Maryni. A co to ludziom da? Wyluzowanie po męczącym tygodniu, czasami uśmiech, rozmowę z drugim człowiekiem jaka by ona nie była. Nie ma o co kruszyć kopii, bo być może w końcu wątek wejdzie na właściwe tory i ktoś z niego skorzysta :) Pozdrawiam

Sam widzisz kurier jaka przychylna duszyczka :)

samotny
Rozeznany

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 2 Mar 2013, 16:43 Re: Samotni faceci w Birmingham

samotny, tak mnie jeszcze nikt nie nazwał :D dzięki ci dobry człowieku

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by samotny » 2 Mar 2013, 16:59 Re: Samotni faceci w Birmingham

Zawsze potrafię poznać wartościowych ludzi :)

samotny
Rozeznany

Pokojowy
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ