POWERKITING czy jest nas wiecej w Bhm i okolicach.

Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych
Czesc! Postanowilem odswiezyc stary post z przed 2 lat o powerkitingu (latawcach) .
Szukam kogos z okolic co lata i ma juz latawce i chetnie pojedzie w dzien wolny nad morze pojezdzic buggy lub moutainboardem, albo jak nie ma sie tyle wolnego czasu a wiaterek sprzyja w parkach, to chociaz spotka sie tu na miejscu . Chetnie wymienie sie doswiadczeniami chociaz duzo mi brakuje , albo jeszcze chetniej naucze sie i podgladne cos nowego u kogos co smiga lepiej .Posiadam 2 latawce 5m i 12m2 oraz jakas stara deske:) na razie starczy. Mam nadzieje ze nie jestem sam, zawsze w kilku razniej .
Oczywiscie jak ktos jest zainteresowany lub zaciekawiony prosze pisac w poscie, chetnie pokaze co z czym i jak a moze sie spodoba i bedzie nas wiecej, a naprawde polecam!
A oto linki co pokazuja mniej wiecej jak to wyglada
www.youtube.com Video from : www.youtube.com
www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Pozdrawiam

adamcz27
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

sam bym chetnie tego sprobowal :) troche bawilem sie windsurfingiem i podobaja mi sie takie rzeczy, ale tego nigdy nie probowalem...

Guest

0

tez bym tego chcial sprobowac :)

zygfryd32
Początkujący

Neutralny
0

Hej ! fajnie ze jednak jest jakies zainteresowanie, jak tylko cos bedzie lepiej z pogoda napisze wczesniej . Wtedy moze cos sie uda ustalic co do spotkania.
Pozdrawiam

Dodano: -- 5 lis 2011, 15:06 --

Hej! bede jutro w parku (na tylach azdy one stop )od godz 10-13 ten park jest w perry barr i to jest ten park co w krykieta graja w weekendy. jak ktos bedzie mial ochote zapraszam .

adamcz27
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SPORT