tamworth
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
chętnie poznam ludzi z tego miasteczka jestem tu od miesiąca i jeszcze nie znam zbytnio miasta znajomych też nie mam za wiele tylko z pracy a poza tym jestem cukiernikiem przyjechałem z Gdyni mam 29 lat. tamworth to moje teraz malutkie miasteczko jak ktoś by chciał mi pokazać miasto albo popisać zapraszam
pozdrawiam Michał
-

-
komar
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
witam, w Tamworth juz chyba jakies 3lata---mieszkam tu z przyszlym mezem i 2,5letnim synkiem. moj ma zawsze piatek,sobota i niedziela wolne wiec gdybys mial ochote spotkac sie z nasza rodzinka :) to zapraszam i pozdrawiam
-

-
kalini812
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
KOMAR,,, pracowales może w cukierni Agusia ? ;] tez jestem z Gdyni, w Tamwhort pracuje.. zastanawiam sie nad zmiana pracy i znalezieniem czegos w Birmingham.. ale jeszcze to rozwazam... sluchaj.. orientujesz sie moze w cenach mieszkań w Tamwhort? generalnie czy miasteczko jest okey? pozdrowka!
-

-
aloain
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 4
aloain ja np.wynajmuje tzw.maisonette,czyli taki flat-1pokoj,1living,kuchnia,lazienka jest to na pietrze i place 405Ł. poprzednia chata na ktorej mieszkalam 2pokoje i lazienka na gorze,na dole living,kuchnia i wyjscie na duzy ogrod za 525Ł. a miasteczko dla kogos kto nie lubi zgielku,szumu jest idealne.
-

-
kalini812
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
kalini812 witam chętnie się spotkam szkoda że tak późno zobaczyłem że ktoś ;) odpisał bo zaraz do pracy śmigam ale w przyszłą sobotę chętnie pozdrawiam
-

-
komar
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
spoko,spoko,jak cos to pisz na priv
a Polakow tutaj w Tamworth jest bardzo duzo
pozdrawiam
-

-