Witam się

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

FemalePostNapisane by daytrip » 22 Aug 2013, 10:45 Witam się

mieszkam w Brum kilka lat z przerwami,mam rocznego synka i myslę ,że to dobry czas żeby zacząc socjalizować się z ludźmi z poloni.przyda nam obojgu kontakt ze światem=]pozdrawiam
daytrip
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by caroline2512 » 24 Aug 2013, 15:03 Re: Witam się

Wtaj :D ja mam 2 letniego :) jestem tu pol roku, a juz zdazylam sie znudzic, znajomych jak nie bylo, tak nie ma :)
caroline2512
Początkujący

Neutralny

PostNapisane by Guest » 26 Aug 2013, 00:54 Re: Witam się

Witaj daytrip na forum i zycze powodzenia w poznawaniu nowych ludzi.

caroline2512 wrote:Wtaj :D ja mam 2 letniego :) jestem tu pol roku, a juz zdazylam sie znudzic, znajomych jak nie bylo, tak nie ma :)

Hmm.. mozesz mi powiedzieć jeżeli to nie tajemnica co zrobilas w kierunku poznania nowych ludzi ?
Ja jestem w UK mniej niz pol roku i niektorzy sie smieja ze mam juz tutaj wiecej znajomych niz w PL. Niestety sami do domu nie przychodza. Zeby cos dostac trzeba najpierw cos dac.

Guest

FemalePostNapisane by caroline2512 » 27 Aug 2013, 14:17 Re: Witam się

mrowek wrote:Witaj daytrip na forum i zycze powodzenia w poznawaniu nowych ludzi.

caroline2512 wrote:Wtaj :D ja mam 2 letniego :) jestem tu pol roku, a juz zdazylam sie znudzic, znajomych jak nie bylo, tak nie ma :)

Hmm.. mozesz mi powiedzieć jeżeli to nie tajemnica co zrobilas w kierunku poznania nowych ludzi ?
Ja jestem w UK mniej niz pol roku i niektorzy sie smieja ze mam juz tutaj wiecej znajomych niz w PL. Niestety sami do domu nie przychodza. Zeby cos dostac trzeba najpierw cos dac.

No wiesz, niestety nie mam czasu chodzic po imprezach, bo mam inne zajecia i obowiazki, a np mamusie na placu zabaw nie sa zbyt rozmowne, a wrecz jakies takie dzikie...
caroline2512
Początkujący

Neutralny

PostNapisane by Guest » 27 Aug 2013, 15:03 Re: Witam się

caroline2512 wrote:No wiesz, niestety nie mam czasu chodzic po imprezach, bo mam inne zajecia i obowiazki, a np mamusie na placu zabaw nie sa zbyt rozmowne, a wrecz jakies takie dzikie...

Ja nigdzie nie napisałem o imprezach. Myślę że to nie jest nawet dobre miejsce do poznania znajomych chociaż się zdarza czasami.

Przeczytaj proszę jeszcze raz to co napisałaś:

caroline2512 wrote:No wiesz, niestety nie mam czasu chodzic po imprezach, bo mam inne zajecia i obowiazki, a np mamusie na placu zabaw nie sa zbyt rozmowne, a wrecz jakies takie dzikie...

Masz dużo obowiązków i brak czasu a martwisz się brakiem znajomych ? Przecież znajomi zabiorą Ci jeszcze dodatkowo czas.
Co to znaczy "dzikie" ? Mówisz o mamusiach Polkach, Angielkach czy jeszcze innych ?

Guest

MalePostNapisane by maciek109 » 27 Aug 2013, 19:45 Re: Witam się

Hej hej heej :D witamy na forum :D

maciek109
Rozeznany

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ