Siemanko wszystkim

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by robson92 » 17 Aug 2013, 18:22 Siemanko wszystkim

Dobry wieczór wszystkim. Nazywam się Robert i mam 20 lat. W UK wprawdzie od 1,5 roku, w Birmingham 2 miesięcy.
Forum znalazłem jak szukałem transportu na lotnisko z Birmingham do EMA i z ogłoszeniami mi się nawinęło:-)
Uczę się i pracuje w MSC. Mieszkam w dzielnicy Erdington. Całkiem spoko tylko troszke wiekszy porządek mógłby być :-) A zarejestrowałem się bo chętnie bym poznał kogoś nowego, gdzieś wyskoczył na jakiego browara bo ostatni czas ciągle praca mi wypełniała, a po ostatnim urlopie trochę stopuje i chcę odżyć z deczka. Wcześniej mieszkałem w Redditch ale zakład został przeniesiony do Aston dlatego tutaj teraz mieszkam. Pozdrawiam:-)

robson92
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by caroline2512 » 24 Aug 2013, 15:06 Re: Siemanko wszystkim

Tutaj ogolnie wszedzie moglby byc wiekszy porzadek :D
caroline2512
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by mooffinka » 24 Aug 2013, 16:13 Re: Siemanko wszystkim

caroline2512 wrote:Tutaj ogolnie wszedzie moglby byc wiekszy porzadek :D

Zwlaszcza w poniedzialki rano :grin:

Nie spamujac - witaj robson92 ;) tez jestem z Erdingtonu :) tu jest maaaasa Polakow, czasami sie zastanawiam, czy ja aby na pewno jestem w Anglii ;) ale ludzie sie chyba za bardzo nie chca integrowac, jesli maja juz swoich znajomych, z ktorymi spedzaja czas.. Poza tym tez trzeba uwazac, bo Polak Polakowi nie rowny, o czym sama osobiscie juz zdarzylam sie przekonac ;) zycze powodzenia :)

mooffinka
Początkujący

Reputation point: 5
Neutralny

MalePostNapisane by robson92 » 25 Aug 2013, 14:02 Re: Siemanko wszystkim

To już jak w Redditch widziałem że niezbyt łatwo się z niektórymi zintegrować. Ale w takich przypadkach mówi się trudno. Nic na siłę :-)

robson92
Przyczajony

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ